Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 15
emilia.m spune:
uff... Asta imi mai lipsea acum, dupa ce ca am eu atatea probleme sa mai aiba si el e chiar deprimant. I-am luat si Vitamax, vitamina C, vitamina E si acid folic pe langa L-carnitin cu Crom si zinc. Trebuie sa ma uit pe ce si cat contine fiecare sa nu-i dau prea mult. Si o sa-i iau si napraznic. Sunt agitata si amarata. Mor de nervi ca mi se intampla chestii d'astea acum dar cu 11 ani in urma cu barbatul nepotrivit si in momentul cel mai prost cu putinta am ramas gravida accidental.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
velvet spune:
emilia imi pare rau.si mie mi-a cazut cerul in cap cand am aflat in decembrie.eu n-am fost niciodata insarcinata.eu insist sa o repetati intr-o clinica specializata,apoi sa mergeti la un androlog.urolog bun pt tratament.nu luati dupa ureche.
emilia.m spune:
Dupa Paste o sa il trimit la Panduri. Pana atunci vitaminele si mineralele n-au ce rau sa faca. Velvet, sotul tau ce pb are si ce tratament urmeaza?
velvet spune:
emilia,panduri are embriolog?asta trebuie!sa fie lucrata de embriolog.sotul meu are teratozoospermie,adica 90% forme anormale.nr de sperm este 20 mil/ml,mobilitatea 70%.dar sansele de a ramane natural este de maxim 3%.nici de IA nu avem sanse.ne raman cam 2 mil de spermatozoizi buni.daca nu se imbunateste dupa tratament,ne gandiim la FIV.dr mihalca i-a dat spermotrend 2/zi,carnitina/carnil lichid,o fiola pe zi dimineata pe nemancate si vitamina E 15 zile.luna.
miky82 spune:
Fetele va urez un Paste Fericit cu multa sanatate si impliniri!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
Mica26 spune:
Buna seara, fetelor! Felicitari noilor burtici!
Nu am mai fost activa pe aici, insa v-am citit in continuare! Sper sa ma iertati si sa ma lasiti in continuare alaturi de voi!
La mine deocamdata nimic nou...astept musafirii rosii de ieri, dar inca nu au aparut. Maine cred ca ma testez....desi cred ca va fi degeaba, dar speram pana in ultima clipa.
Acum va urez Sarbatori Fericite pline de iubire si liniste!
Va pup pe toate!
Mica
emilia.m spune:
velvet, cam aceleasi rezultate le are si sotul meu. Ce nu pricep e de ce nu sunt considerate proaste de OMS! Sotul meu a lasat-o insarcinata pe fosta lui prietena deci se poate. Nu stiu daca Panduri are embriolog dar nici nu caut asta deocamdata ca vreau sa-l vada intai un urolog, sa nu aiba varicocel cumva, apoi sa ia vitamine si in 3 luni sa caut embriolog sa repetam spermograma. Voi unde ati mers la embriolog?
velvet spune:
emilia,spermograma se poate schimba si intr-un an.cand a lasat-o gravida?noi am aflat toste problemele facand sperm la medlife.am venit prin recomandare la dr albu.nici eu nu stiu de ce nu sunt considerate rezultate proaste,dar nu se ramane insarcinata natural cu atatea forme anormale!