Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 13
dana0000 spune:
Fetelor va urez un Paste fericit,insorit si multa sanatate!
Sper ca iepurasul sa distribuie cate un bebelus (sau mai multi pentru toate)!
Va pup de molipsire!
Corina felicitari,sa fii sanatoasa si tu si bebe!Te asteptam la odisee.
Miha,Velvet,Draguta,Miky eu zic ca pana la urma o sa reusiti sa aflati cauzele exacte,doctorii cei noi o sa-si faca treaba.
Emilia tin pumnii pt spemograma,ati facut la synevo? Acolo a facut-o al meu.
Raluca pe unde o fi disparut?Si KMY?
M-am intins,ma scuzati.
Pup si restul fetelor
emilia.m spune:
Fete dragi si pricepute, am primit rezultatul spermogramei si vreau sa imi spuneti cum e: Ph 8,1 (normal ar fi max 8 min 7,2), concentratie 28,2 mil/ml, nr total 141 mil, mobilitate A 54% mobilitate B 4% (mobilitate A+B >32%) mobilitate C 10% mobilitate D 32%, velocitate 37,7 um/s, morfologie normala 6%, Anomalii ale capului 86%, anomalii ale gatului 5% si ale cozii 2%, spermatocite 1%, leucocite 0,0125 mil/ml (<1), spermatozoizi viabili 91% (>58). In paranteze sunt limitele de laborator. Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Da Dana, la synevo e facuta. Tu cum te mai simti? Pupici. Em
emilia.m spune:
se pare ca recent s-au modificat normele OMS de evaluare a spermogramelor. Iata noile valori de referinta: volum 1,5 ml (2 ml), cant totala 15 mil/ml (20 mil/ml), mobilitate 40% (50%), deplasare progresiva A+B 32% (50%), viabili 58% (75%), normali morfologic 4% (30%). Valorile din paranteza sunt cele vechi de referinta. La morfologie e diferenta cea mai mare pt ca acum se considera ca forma e mai putin importanta, ca si gigeii cu anomalii ale capului pot face treaba buna. Sper ca asa e, ca noi la morfologie normala avem 6% ceea ce inseamna tare putin fata de 30% cat era considerat normal inainte dar ok fata de 4% cat e considerat normal acum.
daena spune:
Buna fetelor! Multumesc pt gandurile bune, si eu ma rog sa fie bine, sa creasca foliculii in continuare si sa se lase cu .Din seara asta incepem in fiecare seara.
Raluca, Kitty cum merge treaba? Cred ca sunteti la ovulatie acum.
Kmy, ne lipsesti.
Popico, ce face burtica? Mai o zi si le dai vestea mare la ai tai!
Va pup pe toate si va doresc un Paste fericit!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m se pare ca recent s-au modificat normele OMS de evaluare a spermogramelor. Iata noile valori de referinta: volum 1,5 ml (2 ml), cant totala 15 mil/ml (20 mil/ml), mobilitate 40% (50%), deplasare progresiva A+B 32% (50%), viabili 58% (75%), normali morfologic 4% (30%). Valorile din paranteza sunt cele vechi de referinta. La morfologie e diferenta cea mai mare pt ca acum se considera ca forma e mai putin importanta, ca si gigeii cu anomalii ale capului pot face treaba buna. Sper ca asa e, ca noi la morfologie normala avem 6% ceea ce inseamna tare putin fata de 30% cat era considerat normal inainte dar ok fata de 4% cat e considerat normal acum. <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Emilia, dar la concluzie ce scrie pe spermograma?
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
emilia.m spune:
nu are concluzie
Ana178081 spune:
toate fetele.
N-am mai reusit sa intru ca am avut fff multa treaba acasa si la munca.Despre mine pot sa spun doar k a venit sotul ieri seara si am prestat,deci z19.
Nu stiu daca din mai voi mai fii aspiranta la bebe,m-am cam saturat de calcule,drumuri,etc.Daca va fii,bine,daca nu,asta e!
Va urez ca sa va aduca mult visat,sanatate si pace sufleteasca.
tuturor,sa ne "auzim" cu bine dupa si cu multe II
Va pup pe toate dragutele mele
draguta spune:
buna fetele
Va doresc un PASTE FERICIT, liniste sufleteasca, rezultate bune la analize si putin noroc
Ana, o pauza face bine sufletului , destreseaza dar nu rezolva si problemele medicale decat in proportie fff mica sau deloc daca ele exista
Iti spun din proprie experienta, am aplicat toate metodele, am incercat sa ma linistesc crezand ca poate ma ajuta asa cum spun unele fete, la multe dintre noi nu este asa, sunt probleme serioase care relaxarea le tine pe loc dar nu le si trateaza
Am luat si pauza de doctor spunandu-mi ca renunt, de fapt ma minteam singura, renuntarea era decat ca numai faceam investigatii dar gandul era tot acolo
Gaby bafta la inseminare
va pup pe toate dragele mele si va doresc din suflet ceea ce-mi doresc si mie