Mamaliga-produs traditional romanesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
e in ceaun dar cum o taie nu am vazut:D

Banuiesc ca o taie cu maceta.

PS. Prin '96, un taximetrist excentric cu care am sporovait mult (drum lung, de juma de ora) imi povestea aventura lui din Angola, cu "casca albastra" pe cap (Romania participa cu un batalion de voluntari in trupele ONU de-acolo). Discutia a pornit de la ... maceta pe care o tinea in portiera (pentru cursele din sectorul 5, just in case).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ii zice catana :) taica-meu si-a cumparat vreo 4 si cica sunt tare folositoare la casa omului , de fapt au vrut si prietenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdarcey

Adica..trebuie sa fiu mandra de asta?


Mi-ai luat vorba din gura

O fiertura de faina de papusoi cu oarece sare, care tine loc de paine, sa ma faca sa dau ochii peste cap de mandrie?


PS: mamaliga fara sare ... brrrrrr, ce graoznica este! De nemancat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Bai lasati-o pe-asta cu mamaliga ca macane. Ultimul numar al revistei "la cucina Italiana" are o sectiune speciala pt polenta pe care o prepapara in fel si chip. ca la noi apoi o frig sau aseaza pe ea diverse carnuri/sosuri ca la pizza si o vira la cuptor, sau o umplu cu chestii sau... tineti-va bine, pun in ea zahar in loc de sare si fac desert. mamliga cu ciocolata, fratilor, sau caramelizata cu lapte sau tavalita prin ciocolata cu miere etc, etc, etc.
AM ramas masca.

Iote aici sa nu ziceti ca inventez

http://lacucinaitalianamagazine.com/recipes/search?q=polenta&search_targets=recipes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Bai lasati-o pe-asta cu mamaliga ca macane. Ultimul numar al revistei "la cucina Italiana" are o sectiune speciala pt polenta pe care o prepapara in fel si chip. ca la noi apoi o frig sau aseaza pe ea diverse carnuri/sosuri ca la pizza si o vira la cuptor, sau o umplu cu chestii sau... tineti-va bine, pun in ea zahar in loc de sare si fac desert. mamliga cu ciocolata, fratilor, sau caramelizata cu lapte sau tavalita prin ciocolata cu miere etc, etc, etc.
AM ramas masca.

Iote aici sa nu ziceti ca inventez

http://lacucinaitalianamagazine.com/recipes/search?q=polenta&search_targets=recipes

Am mai dat si eu intr-o restaurant peste o polenta din asta cu zahar si lapte pusa alaturi de carne cu sos..Nu prea a fost pe gustul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Incercati asta cu un pahar de lapte acru langa

http://www.adihadean.ro/2009/09/malai-dulce-desert-rustic-din-lendovciois/

Mergi la inceput