Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Elena, ce mult ma bucur ca bebster este in grafic , grasunel si frumusel!
Virgi, tocmai ti-am vazut noile poze.. esti o frumoasaaaa!
Vad ca mov este si culoarea ta preferata .. si a mea
Stefulici, eu am facut morfologica de trimestrul 3 la fix 33 de saptamani dar o poti face intre 32-34 sapt! Tu cate sapt ai acum ? Vrei te rog sa treci si tu la descriere?
Explic si pentru Miha pentru ca cerea putin mai devreme ajutorul:
Contul meu < Profil personal < Editeaza profil < bagi parola < Optiuni profil + < Trimite Datele si gata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Ms de raspuns! E trecuta la semnatura varsta sarcinii- linkul acela!Am 30s3z!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:

Stefulici, eu am facut morfologica de trimestrul 3 la fix 33 de saptamani dar o poti face intre 32-34 sapt! Tu cate sapt ai acum ? Vrei te rog sa treci si tu la descriere?
Contul meu < Profil personal < Editeaza profil < bagi parola < Optiuni profil + < Trimite Datele si gata

AMR 6 weeks +

Haha, chiar vroiam s-o intreb si eu daca e culoarea ei preferata ca am vazut-o in mai multe poze..inclusiv la oua, dar bineinteles ca pana sa scriu am uitat! Si eu adoooooor movul - poate facem un club!

Stefulici, la mine e doar 4 dupa-masa, lucrez de la 8-5! Merci de grija!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Virgi, esti superbaaaaaaaaaaaa!Doamne, ce bine arati! Iar filmul cu bebe m-a facut sa rad, al meu inca nu scoate picioarele sau manutele asa, nu se vad chiar asa, m-am topit

Clara, m-am uitat si la pozele tale, nu le vazusem pana acum, sunteti de vis!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:

AMR 6 weeks +

Ms de raspuns! E trecuta la semnatura varsta sarcinii- linkul acela!Am 30s3z!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Opssss nu am bagat de seama !

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

BUna seara,

am intrat pentru 5 minute sa vad ce ati mai scris

bun venit acasa, Ellyshor

Virgi, ai grija si mai lasa treaba ... , dar stii tu mai bine ce ai de facut

pupici pentru burtici si mamici

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Ellisor, bine ati venit acasa cu bine.
Virgi, ti-am admirat pozele pe Picasa. Esti tare frumoasa! Eu in Pastele asta o sa fiu ciufulita si la propriu si la figurat. Nu m-am mai vopsit din decembrie de frica sa nu ii fac rau bebitei(desi dr mi-a zis ca e ok fara amoniac imi e mie frica) si acum vreo doua saptamani m-am dus la tuns si mi-a iesit o tunsoare de tot rasul. Zici ca-s tunsa cu ciobul! Dupa ce ca am mers si cu poza si am si explicat ce vreau am in cap o matura in scari.
Eu eco morfofetala am facut-o la 32 de saptamani si am platit 400 lei. Toate eco le-am facut la dr Botica Razvan si am fost multumita de prestatia lui.

Alina cu bebelusa 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

EEEEIIIIII,va multumesc,dar exagerati......Am niste falcute,cum n-am avut niciodata,cearcane,de la somnul haotic....da le camuflam bine.Movul,daaaaa,e o pasiune veche....!
Pe morfo la dr.ILIEV ,la Iasi am dat 200 ron si a durat vreo 20 de min.
Bebe asa misca acum vreo cateva saptamani...inchipuiti-va ca acum e si mai mare Alienu...azi i-a tras una dritei cand il asculta cu trompetzica aceea...
Cat despre data de 27...ce sa va mai zic,ca-mi sta inima-n gat???Am inceput sa studiez fazele lunii,astrograme.....AMR 15 zileeeeeeee...Doamne ajuta sa iasa taur,ca tat-su,ca tare-s buni barbatii din zodia asta!
Si va spun...daca nu apar pe aici intr-o zi,nu va faceti griji...inseamna ca-s ciufuta de nu ma pot controla.Cand mai pot face inca haz de necaz intru si va fac capu calendar,dar oricum ar fi va citesc mereu....sunt umbra voastra....Mu-ha-ha.....!

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Virgi, si sotul meu tot zodia taur este. Si intr-adevar are multe calitati, insa e si foarte incapatanat si orgolios. Si ii ziceam inainte ca vreau ca bebele nostru sa fie orice zodie numai taur nu. Si uite ce a iesit dupa un an si jumatate de asteptari. Manca-o-ar mama pe ea de taurice! Sa vedem cum o sa ma descurc cu doi tauri in casa.

Alina cu bebelusa 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ALINA,m-ai omorat cu matura tunsa-n scari(si cu ciobul pe deasupra)
Imi pare rau ca nu ti-a iesit cum ti-ai dorit....noroc ca-ti creste la loc!(cica te-am incurajat)....De tauri nu mai zic nik cu incapatzanarea si orgoliile(asa este)dar ar fi in stare sa mute muntii din loc pt familia lor,iar pt asta pot sa-i mai trec cu vederea alte imperfectiuni.Ieri cand m-a vazut in ce hal eram mi-a zis...”Sunt sluga ta pt urmatoarele 15 zile!Spune-mi ce pot face sa te simti mai bine?”Nu ca nu mi-ar fi fost sprijin toata sarcina si nu e si el rupt de oboseala si de ingrijorare...si rupt de fik-sa care-l terorizeaza ca pe el,si de caine (pe care-l avem cam de cand am ramas gravida,si pe care-l scoate inclusiv noaptea la pipi...ca na...e inca pui...).Da o sa-i fac un cadou frumos de ziua lui(pe 30 apr)anul asta....si sper sa ma recompensez pt tot parul alb pe are i l=am scos in aceasta sarcina!
Acu,mai am o dilema...am primit in seara asta cozonacul cald de la soacra-mea...si dat fiind ca abia mancasem,am rezistat tentatiei....dar sta asa de singur acolo in bucatarie(cozonacul)...oare sa ma duc sa-i tin companie?

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Poftesc si eu la cozonac facut in casa, ti-as tine eu companie la o felie
Ce tare ar fi ca bebe sa aiba ochii lui tati!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput