Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Virgi, parul meu creste greu si fiind si cret se vede tare urat asa inscarat in sapte zari. Cred ca se va speria bebita mea cand ma va vedea asa ciufulita. Noroc ca nu vede asa bine la inceput!
Asa este cu devotamentul si cu implicarea barbatilor tauri. Si al meu e atat de grijuliu!
M-ati omorat azi cu cozonacul! Aveam de doua zile in casa(cumparat ca mie nu imi aduce nimeni mancarica gatita) si nu m-am atins de el pt ca sincer nu ma tenta, iar azi am mancat 3 felii.
Ma duc la nanisa profit cat pot ca nu stiu ce program are bebita mea in noaptea asta.

Alina cu bebelusa 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Cu mare drag ANDRA te astept la cozonac!Am si pasca cu branza(daca te tenteaza)....asa de una singura n-are nici un farmec...si noaptea....Eu stiu ce sa zic de ochii lui bebu?Daca n-a avut Ioana ochii lui tati verzi(ca vorba aia e fetitza si m-as fi asteptat)...mi-ar placea sa aiba ochii albastri ai bunicului meu...sau bunicului sotzului.....Da-i bun oricum ,numa sa fie sanatos!
Cum de nu dormi la ora asta?...Pe mine ma cam parasesc puterile....Fug si eu la nani!Noapte linistita va doresc!

Virginia 36+ cu ,mami de Ioana
AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUNA DIMINEATZAAAAAAA!Eu dau cafeaua,ceaiul si cerealele.....cine ne face casutza noua?PUPICI si o zi minunata sa avem!

AMR 14 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

BUNA DIMINEATZAAAAAAA!Eu dau cafeaua,ceaiul si cerealele.....cine ne face casutza noua?PUPICI si o zi minunata sa avem!

AMR 14 zileeeeeee!

Neata!
PaI bine mai Virgi, aseara tu ai inchis si acum tot tu ne intampini de dimineata?!
ma bag la cafea si eu ca sunt trezita de la 7
O sa ma uit si in picassa sa te admir si eu
Azi nu avem voie sa fim suparate si cel putin pana luni sa aducem numai vesti bune!!! Ce ziceti?

33+ cu Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza si de la mine!
Elyshor, bine ai revenit mamico, hai ca mai e putin de stat in pat!
Virgi, si eu am avut o stare nasoala rau, m-a durut mijlocul de numa' aseara.....da mi-am si facut-o cu mana mea. Azi ma mai relaxez.....mancarica, calcat hainute de bebe si bagaj ca maine dis-de-dimineata plec sa-mi vad cupilu....offffff, mi-e asa dor de Deliuca mea, n-am vazut-o de aproape 3 saptamani....

Deci numai eu suntanormala? Mi-a dat sa fac morfo III in sapt 34-36.eu m-am programat pt 35+.....in fine, de-abia astept.
Ma duc la bagajul meu!
Va pup!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Am creat capitol nou aici 44 , dar o rog pe Ellishor sau pe cine se pricepe mai bine sa coafeze un pic prima pagina. Apar niste chestii pe acolo care sigur nu trebuia sa apara

Deea

Mergi la inceput