Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Ellyshor, bine ai revenit! Sa stii ca toate ti-am simtit lipsa si zilnic am cerut vesti despre tine! \Felicitari ptr rabdarea de care ai dat dovada stand atat de mult in pat! Cand inchei 37 de saptamani ti se da liber la miscare?
Fetelor voi cand stiti ca se face eco morfo de trim3? In ce perioada? Voi cand ati facut-o?

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Uitati-va la mine ce ZEN sunt...”sarbatoreste-ti in liniste sarbatorile!”....Pastele voiam sa zic...probabil.Azi am vopsit oua cu Ioana,mai mult nu am de gand sa fac....soacra mea e maestra in cozonaci si pasca...si tot ea va face anu asta si friptura de miel,drobul si ciorbita.Sa-i de Dzeu sanatate!
Am mai pus niste poze cu burtoak pe picassa....si cu ouale.
Mai ce mai stiti de ANXY?Oare ALMA si floricelele cum or mai fi?

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Stefulici,de obicei intre 32-34 de saptamani de face morfo de trim 3.Eu am facut la 32 si cateva zile.

Virginia 35+ cu ,mami de Ioana
AMR 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Virgi, ma bucur ca esti bine... De acum stai linistita acasa si sigur o sa prinzi 27. Sper ca nu te mai duci la birou...
Am vorbit eu azi cu Anxy, e ok, inca activa, iar Sophie nu da semne ca vrea afara Sigur le prinde Pastele tot 2 in 1.

Pupici, noapte buna... Noi ne bagam la nani

Ioana 35+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Virgi, superbe poze... si filmuletul e demential!
Inca o intrbare legata de eco morfo trim3: cat v-a costat si unde ati facut-o?
Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Elly, bine ai revenit, vrem poze cu burtoaia!

Virgi, ma gandeam ca muncesti din greu de nu dai niciun semn si cand colo tu te pregatesti de surprize?! Ce putin mai este pana pe 27, wooow! Chiar in ziua aia mi-am facut programare la eco 4D, sa avem si noi DVD-ul de colectie de pus langa cel al Ilincai.. DEci pe cand eu o sa-mi admir odorul pe ecran, tu o sa-l admiri live..ce faaaaaain! Tu ce mai ai de pregatit? Bagajul e gata, tot-tot?

Mai am o ora de munca si fuguta acasa la Ilinca mea iubita!
Va pupacesc, somn pufos s-aveti!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Virginescule, chiar ma gandeam la tine, ce faci, pe unde umbli de e liniste totala. Ma bucur ca azi esti mai bine Nici eu nu am fost prea bine ieri.

Stefulici, eu aveam programare la Pop pt sapt 34, m-ar fi costat 600 ron, dar mi-a facut morfologica ginecologul, mi-a zis ca e totul in regula si sa o anulez pe aceea, sa nu mai platesc aiurea, ca daca i s-ar fi parut ceva in neregula cu bebe ma trimitea la Pop, nu am platit nimic in plus fata de consultatia normala.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

No bine ca de poze am uitat sa zic! Esti superba, graviduta de revista, ce mai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Elly, bine ai revenit, vrem poze cu burtoaia!

Virgi, ma gandeam ca muncesti din greu de nu dai niciun semn si cand colo tu te pregatesti de surprize?! Ce putin mai este pana pe 27, wooow! Chiar in ziua aia mi-am facut programare la eco 4D, sa avem si noi DVD-ul de colectie de pus langa cel al Ilincai.. DEci pe cand eu o sa-mi admir odorul pe ecran, tu o sa-l admiri live..ce faaaaaain! Tu ce mai ai de pregatit? Bagajul e gata, tot-tot?

Mai am o ora de munca si fuguta acasa la Ilinca mea iubita!
Va pupacesc, somn pufos s-aveti!

Pe bune... esti inca la serviciu? Mai ai o ora de munca? Olala... Ce oameni: sa profite de o femeie insarcinata s-o tina atat la serv! Ai grija ca asta e surmenare! te pup!

Andra, ms de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena, ce mult ma bucur ca bebster este in grafic , grasunel si frumusel!
Virgi, tocmai ti-am vazut noile poze.. esti o frumoasaaaa!
Vad ca mov este si culoarea ta preferata .. si a mea
Stefulici, eu am facut morfologica de trimestrul 3 la fix 33 de saptamani dar o poti face intre 32-34 sapt! Tu cate sapt ai acum ? Vrei te rog sa treci si tu la descriere?
Explic si pentru Miha pentru ca cerea putin mai devreme ajutorul:
Contul meu < Profil personal < Editeaza profil < bagi parola < Optiuni profil + < Trimite Datele si gata

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 33 weeks +

AMR 6 weeks +

Mergi la inceput