Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Moni cat costa brevactidul?

daca vede ceva maine la mine sigur imi trebuie asa ca incep sa caut, mi-e cam frica sa mi-l fac singura, nu am facut niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

iulia felicitari pt bebe si o sa fie bine, daca esti calma il vei ajuta pe bebe mai mult
moni, injectie din asa am facut si eu si are hormon de crestere si ajta la spargerea ovocitelor, insa eu stiu ca se face doar in urmarirea ecografica, mie nu mi-a dat in fiecare luna a stimularii cand am avut 3 folicule nu mi-a dat....ma rog...eu zic sa ai grija inainte de menopauza sa mai faci o eco si cu ce injectii te baga....si chiar asa nasol a fost de ai nevoie de 6 luni...e cam mult, pe mine m-au bagat 5 luni si a fost prea mult organismul a reactionat ciudat, nu mai repet experimentul....daca te simti ca e prea mult poti intotdeauna sa mai ceri o a doua parere...nu vreau sa fiu gica contra , dar ca una patita si trecuta prin 5 luni de injectii , in care dupa a 4-a mi-a venit pur si simplu ciclu, ca organismul cred ca nu mai putea, au continuat sa ma injecteze...apoi nu mi-a mai venit inca alte 9 luni....iti urez bafta
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta multumesc.
Iulia felicitari, sarcina usoara si fara peripetii, cat despre bubeola nu stiu ce sa zic si eu sunt cu frica in spate ca si cumnata mea are, i-a aparut vineri seara primele bubite si copii ei sunt la soacra de sambata iar sotul a fost ieri la soacramea acum eu stau in tensiune, speram sa nu fi luat copii ca ei nu au fost acasa ci la scoala si cand a vazut ca i-a aparut i-a dus de acasa.
Eu nu stiu sa fi avut, cat despre sot el nu stie sa fi avut nici o boala.
Acum stau asa in dubii, oare daca a luat sotul virusul ieri sa nu fac si eu, parca imi vine in gand sa ma protejez luna asta dar pe de alta parte nici nu as vrea sa tot pierd timpul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Mihaela daca e sa ia si sotul tau in 3 zile apar de la contactul cu persoana . eu am stau joi langa doi copii care aveai si nu stiam , am aflat cand i-au chemat mamele lor, pana acum nu am nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta dar nepotii inca nu aveau bubite, sper sa nici nu le apara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Draguta, multumesc!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Mihaela primele 3 zile nu apar bubitele, abia in urmatoarele 3 in care virusul este si contagios

Mergi la inceput

fetelor voi mai arde de pregatirile de Paste? eu am facut doar curatenie si am cumparat oualele, in rest nimic deocamdata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna

Moni Doamne-ajuta sa fie luna asta, iei si progesteron ?

Daena bafta cu stimulatea

Mihae;afalt sa ai la eco niste foliculi grasi

Marcella, velvet, raisa28, Blue sea,xdidi, miki82 si pe toate fetele

Iulia Cospy te asteptam cu o beta mare

nope
...
cred ca ar fi prea mult pt endometrioza mea
iau femibion, magne b6 si aspenter pana vine ciclul, in speranta ca nu mai vine

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Moni cat costa brevactidul?

daca vede ceva maine la mine sigur imi trebuie asa ca incep sa caut, mi-e cam frica sa mi-l fac singura, nu am facut niciodata

93 lei - 3 doze
sa iti cumperi si seringa pentru insulina - e f buna
eu cu d-aia mi-am facut :)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput