Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetele mele dragi, buna dimineata, asa mai tarzior!
Moni si Daena, mult noroc cu stimularile. Sa dea DD sa vina bb cat mai repede la voi
Miha succes la eco si spor la treaba! Sa fie cu ochisori la sfarsitul lunii.
tutuor si imbratisari!

Eu am trecut astazi prin niste emotii si stari... abia acum am reusit sa ma mai linistesc si ma rog la DD sa fie totul bine.
Toata sapt trecuta (Z21-26) am facut teste si bineinteles ca toate negative. Am avut abia sambata o barza care s-a pozitivat dupa interval, deci am scos-o din calcul.
Ieri de dimineata am mai facut 2 teste - dr. baby si first response si la amandoua a aparut in interval si a doua liniuta mult-asteptata. Foarte palida, dar este acolo. Le-am legat cu jnur si i le-am dat sotului cadou (nu era acasa cand am facut testele).
Azi de dimineata am fost la un set de analize, programate independent de bb si am facut si beta, iar acum astept rezultatul.
Nu ajung insa bine la birou si vine seful meu sa imi spuna ca ai lui copii au facut rubeola. Am simtit ca imi cade tot cerul in cap si ca imi fuge pamantul de sub picioare. Cumnata lui lucreaza impreuna cu noi, iar ea a luat virusul de la copii, iar vineri fusese la birou. M-a busit plansul instant si in cele din urma am plecat acasa, pt ca eram terminata.
Am trecut sa imi fac din nou analizele pt rubeola, iar cand am ajuns acasa am cautat in arhiva de la Sara si am vazut ca de fapt am anticorpi. Am raspuflat usurata, dar astept inca si rezultatele de azi. Nu pot sa va descriu ce am simtit in ora care a trecut de cand am aflat de rubeola si pana am ajuns la analize. M-a incercat tot ce inseamna frica, revolta, neputinta, indignare si o dragoste imensa pt familia mea pe care o iubesc.
Aveti grija de voi!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Raisa, stai linistita ca toate am pus tot felul de intrebari pana ne-am lamurit cum sta treaba asta cu reproducerea.Deci, orice nelamurire ai, intreaba.
Si fetelor, sa stiti ca daca iese bebe la mine e numai pt ca v-am cunoscut si m-ati ajutat cu tot felul de sfaturi.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

daena bafta cu stimularea si eu sunt azi tot ziua 6, ma duc joi la eco, acum am sunat as fi ziua 9 dar sambata e cam prea peste mana pentru mine, sper sa fie de bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, mersi, la fel iti doresc.Si eu vreau sa merg tot joi, ca am mai libera ziua.

Mergi la inceput

Iulia, multumesc.Sa-ti spun acum felicitari sau asteptam beta cea grasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

In sfarsit o veste cu liniute!!! Iulia, you made my day! Tin pumnii pt o beta grasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

Moni Doamne-ajuta sa fie luna asta, iei si progesteron ?

Daena bafta cu stimulatea

Mihae;afalt sa ai la eco niste foliculi grasi

Marcella, velvet, raisa28, Blue sea,xdidi, miki82 si pe toate fetele

Iulia Cospy te asteptam cu o beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Iulia felicitari pt II liniute si nu-ti fie frica ca DD va avea grija ca bebelul tau sa fie bine.
Fetelor azi sunt in z2 cum va spuneam ieri mi-a venit mai repede cu 5 zile si curios ca nu am avut nici o durere eu care aveam dureri crunte in prima zi.Nu stiu ce sa fac as lua si eu din nou closty pt stimulare dar mi-e un pic frica de chisturi,spunea una din voi ca pot face de la stimulare.Voi ce spuneti sa incerc? Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Iulia felicitari! iti doresc o beta grasa si in primul rand o sarcina usoara si un bebe sanatos

Miha sper sa ai productie buna luna asta.... merci mult pentru raspuns, azi o sa merg sa il caut pe preot ca vreau sa vad cand pot sa ma impartasesc.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

raisa la cate zile ti-a venit?

daca te hotarasti sa iei ar fi bine sa faci eco , asa stii sigur cum sunt foliculii, daca ovulezi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor uitati ce am primit pe mail:
"In Saptamana de dinaintea Crucificarii si Invierii Sale, Iisus le/a spus Apostolilor si Ucenicilor Sai: RUGATI/VA UNII PENTRU ALTII! Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor are o vibratie speciala in care puterea noastra de a atrage Miracolul pe Pamant este totala atunci cand ne rugam unii pentru altii.
Este Saptamana cand Preotii Ortodocsi ( si Catolici in Saptamana Mare serbata de ei) prin Ritualurile pe care le fac reproduc Energia acelei Saptamani in care Miracolul Divin si/a aratat Maretia de Dumnezeu in Trup de Om.
Prima Zi a acestei sfinte Saptamani, Ziua de Luni, este inchinata Pruncilor, celor Imaculati. Ne putem ruga in aceasta Zi pentru toti Copiii Lumii, sa aiba parte de o Viata luminoasa si buna, sa fie Intelepti si iubitori, sa gaseasca repede potecile Luminii! Ne putem ruga pentru Femeile care vor sa devina Mame si dintr/un motiv sau altul intampina obstacole! Ne putem ruga pentru CEI CARE SE VOR NASTE maine, peste 1000 de ani sau oricand, candva, pentru ca sa se nasca treji din punct de vedere spiritual si pentru ca Inima lor sa cunoasca frumusetea Iubirii Neconditionate!
Putem, in aceasta Zi, sa ne exprimam recunostinta pentru Copilul care am fost fiecare si pentru orice alt Prunc pentru ca prin el Lumea noastra se atinge de misterul neprihanirii. Putem noi insine sa ne folosim de Energia acestei Luni si sa ne rugam sa ne umple Existenta cu inocenta Ingerilor, care, de altfel, si patroneaza aceasta zi. Ne putem ruga pentru sansa Pruncilor care trebuie operati, pentru sansa de a/si gasi Parinti iubitori adoptivi cei abandonati!! Parintii se pot ruga pentru propriii lor Copii! O putem face oricand dar, in aceasta Saptamana, Miracolele se intampla anuland orice karma negativa ar fi inscrisa in destinul celor pentru care ne rugam. Un gand de iubire, o cerere de ajutor pentru cineva, facute chiar din mers, pot aduce cu sine, mai repede ca niciodata, minunea unei impliniri. "

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput