Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 4
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Moni tin pumnii! sa fie luna cea norocoasa! Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
ehhhhh
multumesc Miky....
dar la cum imi stiu norocul....
Aspenter (75 mg) 1/zi
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Ce fac frumoasele mele?
Eu nu am putut intra, adica am intrat am mai citit, dar nu am raspuns ca am fost cu sotul acasa, mi-au plecat si mie uratii si sper ca din seara asta sa incepem sa prestam si noi, acum sper sa nu se fi razgandit sotul.
Moni iti doresc multa bafta si sa iti fie de bine injectia.
Miky deniile au inceput de aseara.
Va doresc o saptamana frumoasa, chiar daca afara e atat de frig si zapada.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Buna dimineata fetelor.Va pup pe toate.Eu am luat aseara prima pastiluta de clo si a fost ok, dupa o tura de am dormit dusa, n-am simtit nici o greata. Azi sunt ziua 6, cred ca incep cu testele de ov.Voi suna maine sa ma programez la dr pt eco ca azi nu gasesc pe nimeni acolo.
Va doresc o zi buna!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
daena bafta cu stimularea si eu sunt azi tot ziua 6, ma duc joi la eco, acum am sunat as fi ziua 9 dar sambata e cam prea peste mana pentru mine, sper sa fie de bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Blue_sea spune:
Mihaela succes la monitorizare! Sa auzim vesti despre foliculi grasi si sanatosi!
Moni, poate e cu noroc luna asta!
Nu sunt de mult pe forum, dar tanjesc dupa vesti cu liniute!
xdidi spune:
salutare fetelor,
sunt foarte prinsa si abia v-am citit printre randuri...insa am vazut ca moni face stimulare???ti-a propus dr inainte de menopauza indusa sa faci stimulare?...stii dc te intreb pt ca eu in urma la cele 3 luni de stimulare m-am ales cu chistoiul asta de 6 cm si ma gandesc ca daca abia te-a operatat si a curatat pe acolo toata endo, ar fi ok sa intri la menopauza curata....
eu itidoresc sa ramai si sa nu te mai gandesti, insa stimularile fac chisturi la noi, trist insa au fost cazuri reusite cu stimulare...
eu n-am mai facut nimic, nici analizele n-am mai apucat sa le iau azi vreau sa ma duc sa le ridic...mi-a venit la fix 28 zile ....si e totul ok , n-am avut dureri pana acum, doar prima zi de cm...deci nu cred ca o sa iau anti ....ma gandesc sa mai consul un dr aici in ro si cat de curand ma voi duce in afara la un consult, acum sa-mi revin putin financiar....
va puuup pe toate
raisa28 spune:
Buna dimineta fetelor
Velvet nu am mai intrat ieri dar multumesc de raspuns;legat de varsta fac 31 ani pe 28 iunie(stiu ca sunt cam mare pt a nu sti unele lucruri)dar am invatat multe de cand vorbesc cu voi.
Am facut si eu HSG in feb.2010 si nu aveam trompele infundate dar m-a durut vreo 5 minute si apoi am stat in salon jumate de ora dar nu-mi amintesc sa fi sangerat.Durerea a fost mai puternica ca la menstruatie ca un fel de usturime dar suportabila.Jena a fost mai mare ca am facut in spital si erau vreo 4 in "jurul" meu:dr.ginecolog,dr radiolog,asistenta si mai era si una care facea practica in spital si cica sa vada si ea cum se face.Asta e cate nu induram noi femeile in general pt bebei
Blue_sea spune:
Observ ca multe dintre cele "blocate" la aceasta tema avem cam pe la 30 de ani. Ce naiba s-a intamplat in anii '80?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetelor. Ce fac frumoasele mele? Eu nu am putut intra, adica am intrat am mai citit, dar nu am raspuns ca am fost cu sotul acasa, mi-au plecat si mie uratii si sper ca din seara asta sa incepem sa prestam si noi, acum sper sa nu se fi razgandit sotul. Moni iti doresc multa bafta si sa iti fie de bine injectia. Miky deniile au inceput de aseara. Va doresc o saptamana frumoasa, chiar daca afara e atat de frig si zapada. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
saru'mana Miha
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, sunt foarte prinsa si abia v-am citit printre randuri...insa am vazut ca moni face stimulare???ti-a propus dr inainte de menopauza indusa sa faci stimulare?...stii dc te intreb pt ca eu in urma la cele 3 luni de stimulare m-am ales cu chistoiul asta de 6 cm si ma gandesc ca daca abia te-a operatat si a curatat pe acolo toata endo, ar fi ok sa intri la menopauza curata.... eu itidoresc sa ramai si sa nu te mai gandesti, insa stimularile fac chisturi la noi, trist insa au fost cazuri reusite cu stimulare... eu n-am mai facut nimic, nici analizele n-am mai apucat sa le iau azi vreau sa ma duc sa le ridic...mi-a venit la fix 28 zile ....si e totul ok , n-am avut dureri pana acum, doar prima zi de cm...deci nu cred ca o sa iau anti ....ma gandesc sa mai consul un dr aici in ro si cat de curand ma voi duce in afara la un consult, acum sa-mi revin putin financiar.... va puuup pe toate mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
didi n-am facut stimulare
mi-am facut doar injectia asta de stimulare a ovulatiei (intr-adevar)
am zis ca risc tot acum, ca oricum peste 12 zile daca nu vine ciclul, ma baga 6 luni la menopauza
Aspenter (75 mg) 1/zi