Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi iulia felicitari pt bebe si o sa fie bine, daca esti calma il vei ajuta pe bebe mai mult moni, injectie din asa am facut si eu si are hormon de crestere si ajta la spargerea ovocitelor, insa eu stiu ca se face doar in urmarirea ecografica, mie nu mi-a dat in fiecare luna a stimularii cand am avut 3 folicule nu mi-a dat....ma rog...eu zic sa ai grija inainte de menopauza sa mai faci o eco si cu ce injectii te baga....si chiar asa nasol a fost de ai nevoie de 6 luni...e cam mult, pe mine m-au bagat 5 luni si a fost prea mult organismul a reactionat ciudat, nu mai repet experimentul....daca te simti ca e prea mult poti intotdeauna sa mai ceri o a doua parere...nu vreau sa fiu gica contra , dar ca una patita si trecuta prin 5 luni de injectii , in care dupa a 4-a mi-a venit pur si simplu ciclu, ca organismul cred ca nu mai putea, au continuat sa ma injecteze...apoi nu mi-a mai venit inca alte 9 luni....iti urez bafta va puuup pe toate mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Didi, de fapt imi face 3 luni
eu zic 6 luni in total...pana imi vine iar ciclul
eu le iau si pe alea in considerare ca tot 'impotenta' voi fi, in absenta de menstra
dar ca si injectii, doar 3 luni imi face
Multumesc pentru sfaturi, sunt oricum foarte pertinente
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui draguta Mihaela daca e sa ia si sotul tau in 3 zile apar de la contactul cu persoana . eu am stau joi langa doi copii care aveai si nu stiam , am aflat cand i-au chemat mamele lor, pana acum nu am nimic |
eu stiu ca au perioada de incubatie 2 saptamani.....deci...
ATENTIE!
Aspenter (75 mg) 1/zi
Blue_sea spune:
citat din mesajul lui draguta fetelor voi mai arde de pregatirile de Paste? eu am facut doar curatenie si am cumparat oualele, in rest nimic deocamdata.. |
Noi mergem in fiecare an in deplasare Deci in afara de curatenie nu fac altceva. Dar se simte deja parfum de minivacanta si nu mai am chef gram de serviciu
draguta spune:
Multumesc Moni, incerc si eu la farmacia catena, pentru tine si toate fetele, sunt niste momente grele pentru noi
IuliaCospy spune:
Fetelor, va multumesc pt gandurile frumoase! Da, asteptam beta!
Aveti dreptate, prea mult stres face rau, insa azi am retrait experienta de anul trecut, care pt mine a fost cumplita. Sper sa nu mai fie cazult si va doresc si voua sa nu treceti niciodata prin asa ceva.
Miha, imi pare rau ca treci prin asteptarea asta. In mod normal, copiii mai mici sunt vaccinati obligatoriu impotriva rubeolei. Nu stiu insa de cand e ROR (rujeola, oreion, rubeola) e in schema obligatorie de vaccin. Sara il are sigur facut, dar la copii mai mari de 4 ani, nu mai stiu. Ce am aflat azi de la laborator, este ca e epidemie de rubeola, pt ca ei in mod normal nu fac titrarile astea de anticorpi la urgenta, dar acum, din cauza asta le fac.
Analiza de rubeola e una din cele de la profilul TORCH. Daca ai facuta, chiar mai de mult, uita-te pe rezultat si daca IGG e pozitiv, atunci ai anticorpi si poti sta linistita. sa nu fie nimic!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Monique77 spune:
merci mult Draguta
eu curatenie de Paste nu pot sa fac - sunt muncitorii cu reabilitarea si fac mizerie instantaneu
Aspenter (75 mg) 1/zi
claudela spune:
Buna ziua!Am prins un picut de ragaz si am trecut sa va salut si eu si sa va pupacesc!
Mihaelafalt spune:
Iulia nu am facut profilul torch, si eu am citit ca incubatia dureaza 14-21 de zile, dar si ca in perioada de incubatie nu esti molipsitor, cica se ia cu 3-4 zile inainte de a aparea bubitele si in timpul iesirii lor.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
IuliaCospy spune:
A venit si beta: 20,55 sarcina 3-4 sapt. Stiu ca valoarea nu e foarte mare, dar e ok. Repetam miercuri si vedem.
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Blue_sea spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy A venit si beta: 20,55 sarcina 3-4 sapt. Stiu ca valoarea nu e foarte mare, dar e ok. Repetam miercuri si vedem. Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
FELICITARI!!!!!
Multa sanatate tie si lui