Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

alexsa dea Dumnezeu sa fii bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Noi suntem putin in vacanta
Draguta, fa test, dar mai bine faci si o injectie de declansare, ca e cam mare foliculul si mi-e ca nu o sa ti se sparga...stii ca am ami vb noi. te astept cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Gaby ce test, de ovulatie? nu mi-am luat, am venit ravasita acasa

imi voi lua maine, oricum nu sper la nimic pana nu rezolv cu analizele astea, eu am avut foliculi frumosi mereu, endometrul vad ca e tare frumusel fata de altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Bravo draguta. Hai ca zilele astea incep si eu a 2-a stimulare si sper ca vom avea vesti bune si vom aparea in titlu amandoua.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mult succes fetele!noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta, pai fa un pregnyl sau ceva ca e bun foliculul. Ai putea sa faci (daca ai banuti) o analiza de estradiol, ca sa vezi daca foliculul masurat e ok si nu e chist.
Pt ca e cam mare pt Z9, dar e posibil sa fie folicul pt ca ai endo f bun.
(scuze, stiu ca scriu bizar dar sunt in masina de pe telefon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Velvet,! Sa dea Dumnezeu sa fim bine cu toate!
Noapte buna fetelor!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Mai e cineva pe aici?Sigur toata lumea doarme la ora asta,numai eu bantui
Iulia deja am luat antibiotic aseara>1 si azi 3pastile,iau Ospamox(500mg).Daca zici k nu e ok atunci iau 2/zi de maine timp de 4zile.E bine?Sa stii k mai iau si Stodal,Aspirin plus C si Sudafed astea ultimele doua doar pt maine(3/zi) si atat.Eu sunt f sensibila,racesc repede si grav,nu-mi trece cu de-astea simple,poate trebuia sa iau mai dinainte antibiotic.Sunt racita de vreo 10zile,tusesc rau(magareste)
Sper sa nu afecteze nimic
Mihaela eu si sotul ne vedem cam 2-3 zile/saptamana,spre ex in perioada asta am prestat asa:z13,z14,z16 si urmeaza z19,z21,z23,z24/25.Eu cred k e bine asa,tb sa fie una din zilele astea perioada fertila(la CM-ul meu de 35z),cu toate ca glera am avut in z13+14.Acum calculand ovulatia ca fiind cu 14z inainte de Cm,asta ar insemna 14apr,adik z21>deci prestam
Velvet imi pare tare rau de rezultatele care ti-au iesit,poate va fii si la tine anul asta
Pup toate fetele,Kmy bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetelor!Va doresc o zi frumoasa!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Astazi sa imi tineti pumnii, ca sunt gospodina, ma apuc de copt, pasca si cozonac, pasca am mai facut dar cozonac cred ca am mai mult de 6-7 ani de cand nu am facut, mama a zis ca imi face ea dar eu m-am incapatanat ca vreau sa fie facute de mine.
Maine imi pierd toata ziua cu vizita la medic, am emotii deja.
Sunt bucuroasa ca aseara am prestat, fara sa ii zic nimic sotului, cred ca si-a dar seama cat e de important sa nu mai asteptam, acum a vazut si el cate am tot descoperit.
Ana ti-ai facut teste de ovulatie ca sa ai idee cand ovulezi? Sper sa ne aduci vesti bune si tu luna asta.
Lorena tu ce faci, nu mai intri pe la noi, inainte de a pleca sa ne spui sa ne luam ramas bun, poate mai tinem legatura pe mes daca o sa poti.
Kmy sper ca esti bine si ca nu s-a inmplat nimic grav.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput