Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha,eu nici nu stiam de mut XIII!nu o am pe lista de investigatii data de dr.si mi-a dat o gramada.dar vorbesc cu el pe 4 mai cand merg.sper sa iti iasa si alea bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Velvet nici mie nu mi-a dat-o dar eu din ce am vorbit cu alex si lorena am decis sa o fac, daca iesea leiden pozitiv nu cred ca mai faceam, dar nu stiu sigur stai sa intre alex si ne lamureste ea.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!scz pentru absenta indelungata dar nu a fost o perioada tocmai "vesela" pentru mine!!nu ma intind sa va povestesc . incec sa ma adun si sa revin cu optimism alaturi de voi!!!
ma pun pe din urma ca sunt ceva capitole, dar inainte de toate va felicit pe voi toate gravidutele noastre!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

miha

kmy ce s-a intamplat?esti bine?

Mergi la inceput

KMy iubita am tot asteptat sa intri si m-am gandit la tine, sper ca esti bine si atunci cand o sa vrei poate ne povestesti ce s-a intamplat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, e alegerea fiecareia ce si cate analize face. Eu le-as face si pe astea. Si eu trebuie sa fac Factorul XIII.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Alex stiu ca e la alegere dar eu personal daca tot am ajuns pana aici o sa le fac.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

eu voi face tot ce trebuie!

alex,vad ca tu a 3a sarcina ai pierdut-o sub tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Kmy,
Bine ai revenit, sa stii ca ne-ai lipsit.Sper ca acum esti bine, si tu si bobocelul.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Velvet, sub tratament. Acum investigam sa vedem daca a fost alta cauza sau daca am avut doza prea mica de Clexane.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput