Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

daenaiti multumesc.sper sa nu raman gravi prin IA sau FIV si sa pierd sarcina.asta sper.

Te cred draga.Asta mi-e frica si mie, daca as putea sa aleg decat sa raman gravida si sa pierd, mai bine sa nu raman.Nu stiu cum e mai bine, dar cred ca psihic te afecteaza f mult o pierdere.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta eu prolactina prima data am facut-o in ziua 3 dar cand am mai repetat-o am facut-o cand eram cred ca la ovulatie, nu conteaza ziua, nu trebuie sa fii stresata. sa nu ai emotii si sa nu fi avut contacte inainte cu cel putin 24 de ore, ca din cate am citit si au zis fetele pe forum excitarea sfarcurilor creste prolactina.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha,ce naiba s-o fi intamplat?

daena,prefer sa nu raman decat sa pierd.mai ales dupa atata timp,sa raman si sa pierd,as fi distrusa...

Mergi la inceput

Citat:

miha,ce naiba s-o fi intamplat?

daena,prefer sa nu raman decat sa pierd.mai ales dupa atata timp,sa raman si sa pierd,as fi distrusa...

Tin pumnii sa fie bine, sa ramai gravida si sa ai tratament bun, sa duci pana la capat si sa fii mamica!

Mergi la inceput

Fetelor a dat roade scandalul meu, am primit rezultatul acum si e negativ, deci nu am factoul V Leiden.
Nici nu stiti cat sunt de bucuroasa acum.
Alex tu ce zici daca asta a iesit negativa trebuie sa fac Paiurile si mutatia factorului XIII nu? Ca sa scap de toate balariile posibile, o sa ma duc sa dau bani sa le fac si pe astea si ele o sa fie negative toate, dar eu o sa le fac sa stiu sigur ca nu sunt inzestrata si cu altele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor a dat roade scandalul meu, am primit rezultatul acum si e negativ, deci nu am factoul V Leiden.
Nici nu stiti cat sunt de bucuroasa acum.
Alex tu ce zici daca asta a iesit negativa trebuie sa fac Paiurile si mutatia factorului XIII nu? Ca sa scap de toate balariile posibile, o sa ma duc sa dau bani sa le fac si pe astea si ele o sa fie negative toate, dar eu o sa le fac sa stiu sigur ca nu sunt inzestrata si cu altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, in sfarsit o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

daena multumesc mult.sa fie la fel si la tine!

mihabravo!ai scapat!

Mergi la inceput

Blue sea asa este, chiar o veste buna, parca m-a mai lasat putin si capul de cand am vazut rezultatul.
Azi nu am stat in vant si frig, dar cred ca de la brocriptina ma doare capul asa tare dupa amiaza.
O sa imi refac eu si prolactina asta si o sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:

daena multumesc mult.sa fie la fel si la tine!

mihabravo!ai scapat!

Velvet am scapat de asta dar nu am facut paiurile, mai am o perioada de asteptat in tensiune.
Tu o sa iti mai faci mutatia factorului XIII sau nu?

Mergi la inceput