Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ce e acea formatiune,draguta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mi-a zis sa fac maine dimineata cu prima urina un teste de sarcina chiar daca am avut menstruatie sa nu fie sarcina extrauterina sa excludem aceasta varianta si sa o sun, daca nu e nimic vadem la histero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

mi-a zis sa fac maine dimineata cu prima urina un teste de sarcina chiar daca am avut menstruatie sa nu fie sarcina extrauterina sa excludem aceasta varianta si sa o sun, daca nu e nimic vadem la histero

WHAT?! Pai cum e extrauterina, daca se vede formatiunea in uter? Intreb si eu...
Iti tin pumnii sa nu fie extrauterina, ci ceva mult mai usor reparabil!

Mergi la inceput

Blue sea nu e in uter, e formatiune pera uterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta,sa fii bine!

Mergi la inceput

multumesc fetelor, deja imi fac o mie de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta stai linistita ca poate nu e nimic rau, o sa iti faca histeroscopia si daca e ceva iti si rezolva pe loc.
Sa nu iti fie frica ca nu e dureroasa, bafta si sa vii cu vesti bune ca productie de oua am vazut ca ai, macar acum de pasti sa ne laudam si noi cu oute.
Eu zic ca astia de la sinevo sunt cu capul, nu zic 2 la fel, le-am dat termen ca pana maine la amiaza vreau sa am rezultatul la analize gata, daca ei nu stiu sa vorbeasca asta nu inseamana ca trebuie sa trag eu, au zis 10-12 zile au trecut 16 zile lucratoare si 3 wekenduri la mijloc.
Chiar nu stiu ce sa spuna, azi a sunat o rpietena pusa de mine sa intrebe cat dureaza analizele astea si au zis tot 10-12 zile maxim 2 saptamani asa ca i-am prins cu mata in sac, atunci am intrat eu pe fir si le-am zis ca eu astept de 3 saptamani.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, poate ti-au pierdut analizele si acum o dau cotita!
F aiurea! Sa stai sa te fierbi atata!

Mergi la inceput

Mihaela,multumesc de gandurile bune, la fel va doresc si eu la toate

tu cand ai facut prolactina ti-a zis intr-o zi anume? eu vreau sa o fac maine cu cele de tiroida, doctora nu a specificat o zi anume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele am venit

in ziua 9 am folicul pe ovarul stang de 23 mm si endometru trilaminar 9 mm

Super Draguta, bravo pt folicul si pt endometru!Acum, spor la prestat!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput