Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 15
mimi32 spune:
Da asa e, dar Mthfr homozigot nu e foarte grav, ci leiden chiar si heterozigot. Bine si fiind in combinatie sunt mai grave, dar deja aici nu mai stiu.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi
daena spune:
Buna fetelor!
Velvet, imi pare asa de rau pt ce ai descoperit la analize!Nici nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez, ca nu ma pricep la mutatii deloc.Dar daca exista gravidute si mamici cu trombofilie inseamna ca sigur se poate un bebe si iti doresc sa vina cat de repede. Te pup si curaj!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
velvet spune:
daenaiti multumesc.sper sa nu raman gravi prin IA sau FIV si sa pierd sarcina.asta sper.
draguta spune:
fetele am venit
in ziua 9 am folicul pe ovarul stang de 23 mm si endometru trilaminar 9 mm
draguta spune:
velvet e f. bine
dar mi-a gasit o formatiune uterina de 16 mm
am de refacut T3,T4,FSH, spermograma si histerosalpingografie
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Fetelor va multumesc din suflet inca o data! Multi pupici de molipsire pentru toate lumea Blue_sea drept sa-ti spun eu nu prea ma incred simptome pt ca si luna trecuta am avut ceva si n-a fost decat dorinta mea. Luna asta a fost cam asa: ceva greata foarte usoara seara (tipic pt mine), ceva mameloane sensibile acum o sapt, urinat mult mai des (vizibil mult mai des) si o sercretie mai abundenta cam acum o sapt. Eu azi sunt z29, deci fff devreme. Tin pumnii sa fie si la tine beta pozitiv! Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
in a cata zi a ciclului ai avut secretie abundenta? doar o zi si s-a oprit?
acum nu mai ai?
Aspenter (75 mg) 1/zi
draguta spune:
velvet spermograma era buna cand am facut-o ultima data adica anul trecut, mi-a zis sa o repetam ca in 3 luni se poate schimba
acum ma ingrijoreaza aceasta formatiune uterina