Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mimi,la noi si nr e la limita-24 mil/ml in decembrie.19,5 mil/ml dupa o luna jum.am refacut-o pt ca luase antibiotic cu vreo 2 sapt inainte si nu-mi venea sa cred ca ni se intampla noua.al meu fuma cam o jum de pachet/zi.inca fumeaza cateva tigari pe zi.din pacate.multumesc mult.voi cand o repetati?si ce nr de sperm v-a iesit?si mobiliatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

La noi avem concentratie 67 mil/ml iar la mobilitate rapid progresivi 30%, lent progresivi 12% iar restul imotili. Dar fiind foarte multi nu m-a stresat mobilitatea. Poate in vreo 2 luni ca nu vreau sa-l stresez si nu vreau sa o mai faca in perioada rece. Noi am facut tot prin decembrie ultima.
Noi mai incercam natural cam pana la sfarsitul anului si apoi trebuie sa ne hotaram spre IA. E si varsta care ne preseaza plus atata timp de cand ne-am propus.
Intr-adevar antibioticele afecteaza si un ciclu se reface abia in trei luni aproximativ. Cica si o banala raceala poate afecta. Plus daca e si stresat.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

mimi,67/ml ,nu in proba,nu?noua nu ne raman sperm pt IA.daca nu s-a imbunatatit,nu avem sanse de IA.si atunci ne asteapta FIV ul.nu avem ce face.ce varsta ai?

Mergi la inceput

Eu fac 33 in 4 luni. Numar total avem 389 mil (in proba), iar concentratie 67 mil/ml.

1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)

Mergi la inceput

mimi,da,aveti multi.noi si in total avem 39mil.succes!sa fie bine si pt noi!

Mergi la inceput

Multumim si voua. Singura alinare cand am primit spermograma a fost ca sunt multi. Acum sa speram ca o sa fie mai bine. Si la noi scria pe rezultat ca avem recomandare pentru Fiv.

Mergi la inceput

la noi nu scria nimic.dar dupa calcul,nu avem sanse de IA.sper dupa rez din mai sa avem.voi ati facut sperm la o clinica speciala?

Mergi la inceput

Apropo de mutatii MTHFR:
Gravitatea mutatiilor MTHFR in fct de genotip si combinatiile lor

1 MTHFR C677T -homozigot + MTHFR A1298C homozigot (nu cunosc pe nimeni cu ac combinatie)
2 MTHFR C677T -homozigot + MTHFR A1298C heterozigot (nu cunosc pe nimeni)

3 MTHFR C677T -homozigot (miki-miki, SaraHs, Lorena78, Mirona)
4 MTHFR C677T -heterozigot + MTHFR A1298C homozigot
5 MTHFR C677T -heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot (Ariadna, Mcrissa, Ramonella.... multe mamici si gravidute)
6 MTHFR C677T -heterozigot
7 MTHFR A1298C-homozigot
8 MTHFR A1298C-heterozigot

Sper sa nu se supere fetele pe mine, ca poate ar fi trebuit sa scriu la Tromobofilie.
La tine Leiden e mai periculos din cate stiu.

Mergi la inceput

Da, la o clinica de infertilitate.

Mergi la inceput

mimi,sper sa fie bine si pt noi.am citit ca nu e buna deloc combinatia de mutatii.da sper cu tratament sa fie bine si pt noi.si cu dr buni langa noi.eu leiden il am heterozigot,MTHFR ul e homozigot.am inteles ca homozigot e mai periculos.oricum combinatia nu e buna deloc...

Mergi la inceput