Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 13
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea [quote]citat din mesajul lui emilia.m blue-sea, imi pare rau... E primul caz de test pozitiv neconfirmat de beta de care aud... Poate daca mai repeti analiza peste cateva zile... Nu inteleg: cum test pozitiv? acolo spuneau ca sub 5 nu e sarcina. |
Credeam ca au facut un test de sarcina de la farmacie inainte sa faci beta si ca acela ti-a iesit pozitiv.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
mimi32 spune:
Buna Velvet. Imi pare rau de mutatiile descoperite. Tot raul spre bine. Si eu am MTHFR A1298C homozigot si Pai heterozigot. Si am ramas insarcinata doar o singura data dupa un an de zile de incercari dar inca nu aflasem de mutatii si am pierdut-o la 6 saptamani. Acum incercam de 2 ani si jumatate, intre timp am aflat si de mutatii si iau tratament de vreo 7 luni. Am facut si o luna de stimulare cu contact dirijat. La noi sotul a iesit ultima data cu niste probleme de mobilitate la spermograma speram ca e mai ok acum, ca in rest avea normospermie.
Ai putea sa incepi tratamentul scris de Alex cam asta se da la majoritatea sau macar ce am eu in semnatura, cum consideri tu pana ajungi la doctor.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi
Blue_sea spune:
Nu emilia, testele au iesit negative.
Asta e, luna asta nu e sa fie. Simt deja ca trebuie sa vina nesuferitii...
O sa mearga si dl. sot la dr. si vedem dupa ce mai e de facut.
velvet spune:
alex,multumesc mult pt sfaturio sa incep sa iau vitamine.sotul are o sperm proasta,cel putin in ian cand am facut-o ultima data.sper sa se fi imbunatatit.dar n-am ramas niciodata insarcinata.dupa atata urmarire a ovulatiei.
mimi,multumesc
miha
mimi32 spune:
Velvet pentru spermograma ce ia? Mersi.
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
mimi32 spune:
Si la fel cum i-am scris si Mihaelei ti-ar prinde bine, daca nu o faci deja sa citesti Trombofilia, o cauza a infertilitatii cu toate capitolele si Gravidute cu trombofilie. Sigur ai sa te mai regasesti cu alte fete pe acolo.
Mihaelafalt spune:
Mimi de citit citesti, dar la trombofilie se scrie foarte putin, la gravidute am vazut ca e altfel, de asta mai postez si eu la ele ca acolo mai primesti raspunsuri, sper sa nu se supere gravidutele ca ma amestec printre ele.
Sunt foarte multe capitole de citit dar sa stii ca am inceput sa citesc si chiar am gasit lucruri interesante si intrebari pentru doctorita.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
draguta spune:
buna
velvet imi pare ru ca analizele au iesit proaste, stiu ce simti si te imbratisez
eu merg la doctor, am niste emotii cat casa, desi stiu ca nu am prea multe sanse, scuzati astazi sunt mai putin optimista
tuturor
velvet spune:
mimi,la noi problema mare sunt formele anormale,in proprtie de 90%.dr androlog i-a dat spermotrend 2/zi,carnitina,am gasit innitial la sticla,o lingura/zi,apoi carnil,o fiola/zi si vit E 15 zile/luna.noi luam 10 zile/luna,dar dr ne-a zis sa luam mai mult.si am zis eu sa luam 15 zile.o sa mai citesc despre trombofilie.oricum o sa fac homocisteina.si o sa incep sa iau aspenter,acid folic si vit.
dragutamult succes la dr azi!
mimi32 spune:
La spermograma am gresit probleme de morfologie avem, adica tot multe forme anormale, mai mult decat voi 95%. In schimb la numar stam bine. Dar speram sa fie mai bine acum ca eram intr-o perioada in care sotul statea cu surse de caldura, gen perna elctrica, sauna plus stres foarte mare la munca. Am luat si noi spermotrend, spermotone, vitamina E cam tot asa 15 zile/luna. De carnitina am auzit si eu ca e buna. Noi nu am luat. Nu am refacut inca spermograma. Va doresc sa va iasa mult mai bine acum la analize.