Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky

laurik,multumim

blueda,exista injectii,vitamine,dar riscul de a pierde sarcina exista.eu n-am ramas niciodata insarcinata.si ma intrebam daca si mutatiile astea or fi o cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Velvet nici nu stii cat de rau imi pare sa aud ca esti purtatoare si tu de asa ceva.
Hai ca avem noroc ca o avem pe alex si ne da ea detalii cam ce sa facem, ca sa putem trece si noi mai departe.
Deci tu ai mutatia V Leiden in stare homozigota si mutatia MTHR A1298C in stare heterozigota?
Ai intrat la trombofilie, sau stii in mare ce se face?
Ai sunat doctorul sa ii spui ca sa poti incepe tratamentul?
Tu parca ai facut si PAIurile si ti-au iesit negative nu?
Factorul XIII l-ai facut?
Stiu ca ai zis ca ai facut tot ce tine de trombofilie si celelalte ti-au iesit bine nu?
Te imbratisez si o sa luptam ca sa ajungem sa ne tinem copii in brate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

mihainvers-leiden heterozigot si MTHFR ul homozigot.am facut tot ce tine de trombofilie.proteina C si S in limite.nu ma asteptam sa am asa ceva.nu,nu mi-am sunat dr pt ca oricum nu mi-ar raspunde.e f ocupat.sun la buc si fac programare si pt mine si pt al meu la androlog si sa repete sperm.sper sa le fac pe toate in aceeasi zi,ca mergem 700 km dus-intors.

tie ce mutatii ti-au iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor! Va invit la cafea sau ceai, dupa preferinte!

Blue imi pare rau pentru beta. Stiu ca orice ti-as spune nu te alina suficient. Iti dau insa niste de molipsire si te stans ca sa fie cu II luna viitoare.

Velvet, imi pare rau de analize. Acum stii macar ce ai de facut. Sa dea DD sa gasesti cel mai bun tratament si sa ii tii puiul in brate cat mai repede.

Ana, te rog eu mult nu lua antibiotic pt ca ti-a dat farmacista. Ce fel de antibioti este? Antibioticul se ia minim 5 zile, pt ca altfel dezvolti rezistenta la el, iar microbul, daca este, nu e complet anihilat si revine. In plus iti subrezeste foarte urat imunitatea. (mama mea a patit-o si trage si acum) Legat de sarcina, sunt antibiotice permise, chiar si in perioada de conceptie, insa asta iti poate spune doar medicul. Oricum riscuri exista.
Inteleg ca nu te simti bine, dar ceea ce ai tu este probabil o viroza care a tot circulat si pe care noi am avut-o cu totii. Daca nu ai simptome de infectie, atunci degeaba iei antibiotic pt virusurile nu cedeaza de la ele. Iar cu siropul de tuse, ai grija cu patlagina. Stodal-ul e o varianta safe si pt bb.
sa te faci repede bine!

Miha, ai grija cu durerile astea de cap de la frig. Paracetamol si ceiut! si pe tine sa treaca repede!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

iuliasarcina usoara!

miha,PAI ul e normal si mut fact XIII n-am facut.nu a fost scrisa pe lista de investigatii de sterilitate data de dr.

Mergi la inceput

Velvet mie mi-a iesit MTHR C677T in stare homozigota, trebuie sa vin factorul V Leiden, am sunat acum la sinevo si a zis sa sun iarasi dupa amiaza sa vedem poate imi poate da rezultatul pe maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Velvet eu am observat ca cine s-a dus sa isi faca analizele de trombofilie cam la toata lumea a iesit cate ceva. Este foarte multa lume bolnava si nu se stie.
Acum tuce faci, incerci sa ramai insarcinata sau te protejezi pana ce ajungi la doctor? Stii de ce spun asta, ca daca ramai si nu iei tratament e posibil sa pierzi sarcina, asa ca fa-ti programare ca sa incepi tratamentul cat mai devreme si apoi cu ajutorul tratamentului o sa fie bine.

Mergi la inceput

miha,m-am programat deja pe 4 mai.am sunat la buc.programare de cuplu la dr ginecolog si programare la dr androlog si sperm.3 programari.5oo lei.plus 200 drumul.asta e viata.nu ma protejez ,ca nu raman insarcinata tocmai acum.dupa atata timp...azi am spotting deja.sa fie bun rez!

Mergi la inceput

Velvet mult succes sa vii cu vesti bune pe 4 mai, asa este banii astia se duc dar noi speram ca cu folos.
Eu cred ca fac saptamana viitoare paiurile si mutatia factorului XIII, asta in functie de cum iese Leiden.
Mi-am facut o lista cu intrebari pentru doctorita, sper sa aiba timp sa imi explice ce nu inteleg.
Velvet oare nu ar fi bine sa incepi sa iei aspenter si vitamine de pe acum ca totusi mai este o luna pana mergi la doctor?
Mai citeste la trombofilie si vezi fete care au aceleasi mutatii cu tine cam ce tratament urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor, nu am timp sa citesc pe larg postarile, mi-a sarit in ochi ca Velvet a aflat de ceva mutatii.
Velvet, intuiesti bine, aceste mutatii pot impiedica fixarea embrionului sau se fixeaza prost, e irigat prost si se opreste din evolutie mai devreme sau mai tarziu (in orice trimestru de sarcina).
Sunt sigura ca ti se va recomanda Clexane, dupa ce mergi la ginecolog sa discutati despre tratament, probabil ca va trebui sa mergi si la hematolog ca sa vezi exact schema de tratament. Pentru MTHFR homo va trebui sa iei un anumit tip de vitamine (cu concentratie mai mare de B-uri) - Femibion si pentru ambele mutatii, Clexane.
Poti incepe sa iei deja tratamentul pregatitor: Aspenter 1/zi, Femibion 1/zi, ac. folic 5 mg/zi si optional Vitamina C 1gr/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile din luna), Coenzima Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Omega3.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput