Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Am aterizat si eu din "delegatie",am fost plecata la sot.
Velvet sotul meu e binisor acum,inainte avea forme anormale>15%(pe analiza scria limita max>10%parca),acum e la limita max>10%.
Eu n-am nimic de raportat,teste de ovulatie n-am apucat sa iau,de prestat am prestat "ca la carte" azi sunt z16.iar CM=35z.
Lorena ai dreptate,va trebui sa merg sa mai fac ceva investigatii,azi am fost la dr de fam,mi-a dat trim pt PAP si secretie.Cred k dupa Paste merg sa le fac.La fel si pe sot cred k il trim tot atunci pt spermogr.
Am si eu o intrebare:n-am reusit sa scap de raceala,am fost la farmacie si mi-a dat antibiotic,e ok daca iau asa ceva si eu sunt/am fost la ovulatie?Afecteaza in vreun fel o posibila implantare,bebe,ovulatia???Nu iau decat 3zile,atat mi-a dat farmacista.
Felicitari noilor gravidute,La Multi Ani celor cu nume de floare(cam cu intarziere ).
Lorena imi pare rau ca n-a venit barza.
Bob sunt de acord cu tine,nici eu n-as dori sa stiu sexul copilului,asa e mai frumos,surpriza mai mare!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

dr mea mi-a zis dupa eco de confirmare a ovulatiei sa nu iau nimic daca racesc in afara de paracetamol. A specificat ''nu antibiotice''.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Asa o fii emilia,dar am luat la paracetamol de mi-a iesit pe nas!Nimic,nici o amelioarare.Asta e.Iau 3zile tratament cu antibiotic,apoi raman doar pe sirop de tuse,k asta ma omoara cel mai tare>tusea.Aaaa si curge nasul
Noapte buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!
Asa frumos am visat: eram cam in 4-5 luni
Ce mai lucreaza subconstientul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Ana eu nu stiu ce sa zic de antibiotic, nu prea e bun, in schimb siropul de tuse cred ca merge, acum depinde ce iei, pacat ca nu poti fi mai mult timp impreuna cu sotul ca asa nu ai garantia ca ai ovulat inca, la un ciclu de 35 de zile ovulatia poate fi si mai tarziu.
Noi aseara nu am mai prestat, am iesit ieri dupa amiaza prin oras si a fost foarte frig, vant asa ca m-a luat o durere de cap de nu puteam nici sa stau in sus, asa ca am amanat prestatul nici macar nu m-am mai gandit, dar avem timp ca azi sunt ziua 7, eu as fi vrut sa incepem mai devreme ca sa se refaca putin si gigeii ca la atata pauza stiu ca prima ejaculare nu se pune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Velvet incearca si suna azi la sinevo, da suna de multe ori pana iti raspund, ca nu se poate sa te amane, sigur sunt venite rezultatele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

mihastiu de aseara rez,mi l-au trimis pe mail pana la urma,dar nu am putut scrie pe forum.din pacate n-am scapat nici eu de mutatii,exact ultimele 2 le am,de trebuiau sa imi vina-mut leiden heterozigota si MTHFR A1298C parca asa,homozigota.se poate ca asta sa fie unul din motivele pt care nu am ramas niciodata gravida,pe langa sperm proasta a sotului meu.

asta e viata.cine stie ce planuri are Dumnezeu si cu mine...nici varsta nu mai e de asteptat,dar asta e.fara cuvinte.mereu se poate si mai rau...asta am aflat in ultimele luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Velvet imi pare rau de analize ca nu au iesit bine, idee este ca acum sti cu ce sa te lupti

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Felicitari noilor gravidute!!

Oof , mai fetelor , asa ma doare cand vad ca unii se chinuie sa aiba copii sau macar sa ii adopte si altii ii arunca cat colo..chiar vb ieri cu un vecin despre asta, ca o colega de-a lui incearca de 2 ani sa adopte un copilas si nu reuseste..iar in spital la el a nascut una care facea trotuarul si a aruncat copilul:((.Fetelor, ma rog la DD sa va trimita si voua cate un ingeras sa va lumineze vietile si sa va aline toate durerile.Va pup cu mult drag si astept vesti bune.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Velvet, imi pare rau! Nu ma pricep si nu stiu ce inseamna mutatiile astea: exista tratament? Fruntea sus!

Mergi la inceput