Asp.opt.(783)Felicitari andreeaalina, IuliaCospy !
Raspunsuri - Pagina 20
IuliaCospy spune:
Buna dimineata doamnele mele! Va poftesc la o cafea si la o zi cu mult soare si flori!
Moni, secretia mai abundenta de care vrorbeam am avut-o undeva saptamana trecuta (cam z21 -22), continua si acum, dar in ziua respectiva a fost chiar multa.
Ana, eu nu sunt medic, asa ca pot cel mult sa imi dau cu parerea. Pe prospectul de ospamox scrie ca e ok sa fie luat si in sarcina. Oricum, nu cred ca e bine sa reduci doza, pt ca substanta o ingeri oricum, iar daca reduci doza, doar risti sa lungesti treaba. Ospamox de 500 nu e un antibiotic foarte puternic, asa ca daca mai si reduci. Sa te faci bine repede si sa vii cu vesti bune!
Draguta, eu nu mai inteleg nimic. Pai daca a vazut la eco folicul, cum ar putea fi extrauterina? Folicului e "legat" de ovar si poate fi cel mult confundat cu un chist, cum yicea si Gaby, cred, pe cand extrauterina se vede clar undeva pe trompe, desprinsa de ovar. Iti doresc sa fie totul ok si sa profiti de luna asta cat mai mult, iar la final sa ne dai vestea cea mare.
Miha, nici nu stii cat ma bucur pentru analize! Cu ajutorul lui DD o sa iasa bine si celelalte. Am dat un ochi la odiseea de nov-dec si una dintre fetele de acolo (nu am retitun nume -scuze, stau prost la capitolul asta) are tot asa o combinatie de 2 mutatii, din care una homozigota (eu am retinut ca sunt aceleasi ca ale tale, dar nu-s sigura). Da un ochi si poate afli ce a facut ea si a fost ok. spor la cozonac!
Daena, tu ce mai faci? Mergi la eco pt monitorizare, dupa stimulare?
Kmy sper ca esti bine acum. Ce face puiutul tau? Dar tu?
Uitasem sa va spun ca am facut a doua beta azi de dimineata si astept rezultatul acum. Ca niciodata m-a usturat f tare cand a bagat acul si cand l-a scos. Sper sa nu ma fac cu hematom, dar orice merita pt puiul mic.
pentru toata lumea!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Blue_sea spune:
Neata!
Iulia tinem pumnii sa iasa bine beta! Si eu am patit odata asa cand mi-au luat sange, parca nu era bine ascutit acul.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Miha ma bucur ca restul analizelor sunt bune! spor la cozonaci, sa ne opresti si noua
Iulia bafta multa sa fie o beta mare si frumoasa!
Lore tu ce mai faci?
Fetelor de Ylari mai stiti ceva?
Kmy cand ai timp poate ne spui si noua ce s-a intamplat. Acum sper esti bine!
Ana insanatosire grabnica!
Gaby sper sa ai un fulicul baban sau macar bun de inseminare!
Draguta sper sa fie totul ok, oricum cam ciudata situatie, ai facut test?
pe toate
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Asa..... sa va spun, maine am programare la dr Manolea Corina de la clinica Promed, merg ca vreau sa fac FIV acolo si pot opta pentru programul national, mai sunt niste costuri suplimentare si m-ar costa in jur de 1500 de euro cu tot cu tratament, sper sa fie ok si in Mai sa am toate actele in regula ca sa pot depune dosarul.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miky,mult succes!cred casi pe mine ma asteapta acelasi lucru!da intai sa vedem rez la sperm.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet miky,mult succes!cred casi pe mine ma asteapta acelasi lucru!da intai sa vedem rez la sperm. |
Trebuie sa fie buna, cand o sa faca spermograma? sau a facut-o deja?
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miky,pe 4 mai ne-am programat la dr la buc.si la ginecolog si la androlog si la repetarea sperm.sper sa avem imbunatatire considerabila,altfel n-avem sanse de IA.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet miky,pe 4 mai ne-am programat la dr la buc.si la ginecolog si la androlog si la repetarea sperm.sper sa avem imbunatatire considerabila,altfel n-avem sanse de IA. |
Doamne ajuta! tin pumnii sa iasa bine!
3 Inseminari nereusite