Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 11
ARUBA spune:
Porumbita, eu abia astept o noua ecografie, m-am programat pe 24 aprilie ( o sa am 26 sapt jumate ) la o consultatie si eco, sunt tare curioasa cum evolueaza bebe, ca desi imi creste burta exponential, eu n-am luat decat jumatate de kg in ultimele 2 sapt. E un mare mister pt mine cum de s-a umflat asa burtica cu doar jumate de kg.
24+
valy27 spune:
buna ziua fetelor.sa aveti o saptamana minunata.
bafta celor care merg la eco.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+21 sapt, doamne ajuta in continuare.
Porumbita spune:
pai poti fi balonata; sau kg le simti in curand (eu in ultimele 2 sapt am pus 2 kg jumate fara sa sch cu nimic alimentia obisnuita... )
ARUBA spune:
Asa este, poate sunt balonata zilele astea. Voi ati inceput sa retineti lichide? Eu dimineata cand ma trezesc am degetele umflate, nu pot sa imi scot verigheta, insa pe la 11-12 totul revine la normal.
Pe mine m-a luat nebuneala si caut costume de baie pt gravide. Am gasit cateva dragute la Bonprix:
http://www.bonprixro.eu/ro/search.htm?s=costum+baie+gravide
24+
honeys spune:
Am primit parola si username. Multumesc fetelor.
Ce burtici frumoase aveti, uraaaa.
Va imbratisez cu drag.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+
adarev spune:
Am mai terminat si eu din treburi si am venit acasa.Trebuie sa fac curat, sa spal si sa gatesc pe deasupra. Vreau sa le aranjez pe toate ca vineri noi plecam la ai mei la Tg. Jiu. Aruba, bea multa apa ca sa nu te umfli. Este singurul remediu, dar, da roade.Bafta tuturor ce merg la doctor. si eu il simt prin toata burta pe bebe.
Ada
IIuli spune:
buna la toate fetele,
plictiseala mare la mine la serviciu, abia astept sa intru in concediu cu . si eu il simt pe bebe prin burta, dar nu tot timpul, de doar cateva ori pe zi. nu stiu care dintre voi spunea ca trebuie 10 miscari la 2 ore? pai el nu doarme?
aruba, si mie mi se umfla degetele dimineata - in unele dimineti nu pot sa imi pun inel pe deget. eu ma trezesc cu mainile umflate si amortite (amorteala e de la spate).
altfel, ma bucur ca sunteti toate bine. eu abia astept ecografia de miercuri (morfofetala). sper sa fie totul bine.
21+ Mihai
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Am primit parola si username. Multumesc fetelor. Ce burtici frumoase aveti, uraaaa. Va imbratisez cu drag. MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit FIV 2 reusit 19+ |
Te asteptam cu poze Honeys!
24+
Fleurdelise spune:
Buna fetele,
Raportam un weekend linistit, asa cum ne-am propus. M-am odihnit bine ca saptamana asta va fi un pic de agitatie. Miercuri merg si eu la doctor, incep si cursurile prenatale.
Bebe al meu este un somnoros si are tabieturile lui. Il simt cand stau pe canapea sau in pat in anumite pozitii, pe o parte. Atunci misuna energic in partea respectiva. Cand sunt la servici se misca asa: cat stau pe scaun la calculator, nimic, cum ma ridic si circul incepe si el sa "circule" in saculetul lui (il simt peste tot in burta). In weekenduri deobicei are si el weekend, e foarte linistit... vedeti ce am scris acum o zi doua cand i-am dat cola cu lamaie ca era prea lenes totusi...
Burta mea e sus pozitionata, zici ca incepe brusc de sub stomac si parca abia acum a crescut ca lumea (luna a 7 a), zici ca am inghitit un balon care se umfla continuu. Imi place asa si sunt foarte mandra de ea, tot o scot la inaintare.
O sa pun poze noi, daca tot am reusit sa ma vopsesc ieri .
Honeys, bine ai revenit.
Ada, sper ca ai terminat treaba pana acum , Iuli, servici usor, cand intri in prenatal? (eu abia prin iunie, cu burtoiul la gura)
Laura, pt. arsuri persistente, ca sa nu iei prea mult Rennie (vezi ca e un nr max de pastile pe zi, tre sa scrie acolo) incearca si cu lapte rece inainte de culcare.
Aruba, din ce citesc vad ca majoritatea ne trezim amortite si umflate la incheieturi. De cateva ori seara m-am observat un pic umflata la fatza. Cat timp nu e excesiv si nu observi ca iei mult mai mult in greutate intr-o saptamana ca pana atunci, e normal. De burtica fii mandra!
Va pup, mai revin de la birou.
27 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
muraturica spune:
Hello.
Sper ca ati avut toate un weekend asa cum vi l-ati dorit.
Eu nu am nimic de raportat. Ma pregatesc de sarbatori, dar parca anul acesta nu am nici un chef. Cu atatea probleme in familie, nici nu ma mir.
Bebele meu se pare ca e din ce in ce mai activ. Ieri aproape toata ziua a avut de lucru prin burtica. Azi sunt la birou si nu mai e atat de vesel, dar tot am simtit. Sotul a fost foarte incantat ca l-a simtit si el pe bebe. Statea cu mana pe burtica mea si la prima "lovitura" s-a speriat si si-a tras mana.
Oricum, eu deocamdata simt sub buric, ori in stanga ori in dreapta.
Saptamana viitoare sunt programata la eco morfofetala. Sper sa fie totul OK.
Va pup.
21+