Piersicute de iulie august (28)
Raspunsuri - Pagina 12
muraturica spune:
Era sa uit: am intrat din nou pe picassa. Sunteti minunate toate. Fiecare burtica e frumoasa, fie ea mai mica sau mai mare. Mie cateodata mi se pare prea mica burtica mea, cateodata prea mare. Nu sunt chiar intreaga la minte.
Dupa Pasti vin si eu cu poze.
21+
IIuli spune:
fleur: o sa intru in concediu cam la mijlocul lui mai - o sa fiu cam in 25-26 de saptamani cand intru, stiu ca e cam devreme, dar deja nu mai am chef de serviciu. eu sunt preocupata de bebe, ma gandesc la el, il mangai toata ziua (sper ca nu il alint
muraturica: nu stiu ce sa iti spun sa iti ridic moralul, dar cel mai bine e sa te concentrezi la tine, la sotul si copilul tau. eu asa fac, si la mine sunt greutati, dar incerc sa nu le pun la inima ca altadata. e frumos ca sotul tau a simtit pe bebe, al meu nu vrea sa se miste cand pune altcineva mana pe burtica.
o sa imi fac si eu poze in weekend si pe pun si eu pe picassa. sunteti toate foarte frumoase si o sa vedeti ca si burtica mea pare mai mare cam cu o luna.
21+ Mihai
IIuli spune:
a, si voiam sa va mai intreb ceva: am o cunostinta care da gratuit mobilier pt o camera de copil (pe albastru) de la ikea. daca vrea cineva sau stiti pe cineva care are nevoie, sa imi spuneti.
21+ Mihai
Laura32 spune:
Fleur multumesc pt pont o sa incerc si cu lapte , Ada tu ce faci bun pe acolo ?
Eu o sa intru in prenatal cam pe 22 mai la 32 saptamani , asa baga medicul meu de familie. Azi ma cam doare burtica pe jos , am luat deja un no-spa si am o stare cam cum e si vremea afara
26+ Andrei
Laura32 spune:
Felicitari Fleur pentru intrarea in ultimul trimestru de sarcina , sa fie foarte usor de dus.
26+ Andrei
muraturica spune:
Iuli, multumesc pentru gandurile bune.
Tu cum procedezi sa stai mai devreme acasa? Concediu medical obisnuit? Ca banuiesc ca nu iti poti lua prenatal asa repede...
21+
IIuli spune:
muraturica
eu voi intra in concediu mai devreme pt ca am zile de concediu restante de anul trecut (18) si m-am inteles cu seful meu sa le iau inaintea prenatalului. cu tot cu zilele aferente lui 2012, am cam 6 saptamani de concediu de odihna pana intru in prenatal. sper sa nu ma plictisesc acasa..
21+ Mihai
Fleurdelise spune:
Laura, multumesc pentru urare. Asa-i de azi sunt in saptamana 29 si in trimestrul 3 dupa toate metodele de calcul... Trim. 3 fetelor vine cu o burta mare si grea, cu senzatie de sufocare, obosesc mai repede la orice mic efort (cand ma aplec/ridic, urc cateva scari etc)si gafai. Nu zic ca sa ma plang Doamne fereste, doar sa stiti la ce sa va asteptati . A, si zapaceala specifica intregii sarcini pana acum (la mine cel putin ) se intensifica. Uit, ma zapacesc, scap din mana diverse.
Cu prenatalul ce sa zic va invidiez. Eu am calculat, de pe 26 martie teoretic puteam intra (26 saptamani), dar din considerente financiare si nu numai, nu imi permit. Cat stau in prenatal mi se scade din postnatal, asa e legea aici. Nu e avantajos, asa ca voi rezista cat pot la servici. Nici acasa nu m-as plictisi, asta e sigur...dar asta e.
Am uitat sa va spun, sambata am vizitat restaurantul la care ne gandeam pentru botez. Foarte dragut, ne-a placut, am ales si sala, numai potrivita ca marime (va fi in cerc restrans). O sa ziceti ce grija am si eu acuma... Intr-un fel sunt obligata sa fac planuri de termen lung, al meu va fi plecat cu o bursa in august, vor veni 2-3 persoane din tara la botez, in fine, sunt cateva chestii de planificat. Sa ajungem sanatosi pana acolo.
Intre timp mi-am propus sa vizitez spitalul si sa optez pentru tipul de camera. Se face un fel de inscriere pentru nastere aici.
Bafta multa la eco, morfologice sau nu, celor ce au saptamana asta.
Eu sunt prin zona...
28 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
IIuli spune:
wow,fleur, tu te gandesti deja la botez? noi o sa il facem in 2013 probabil.
stiu ca nu mai e asa mult, dar mie pana si nasterea mi se pare foarte departe, desi abia astept sa imi cunosc copilul.
e aiurea ca voua vi se scade prenatalul din postnatal. oricum e foarte putin timp pe care il avem la dispozitie cu copilul. pe mine ma supara ca ne-au luat si luna aceea (aia in care teoretic ar trebui sa stea tatal in concediu).
21+ Mihai
Laura32 spune:
Fleur eu te sustin cu botezul , am devenit cam paranoia deja , ma uit cum trec saptamanile si nu mai este ft mult .
Nu sunt adepta statului cu copilul nebotezat cu lunile , eu vreau repede cel mult la 4 sapt , este vara , cald , chiar am degand sa ies cu el si in afara Bucurestiului .
Sotul meu lucreaza ft mult , eu ma misc din ce in ce mai greu , locatie trebuie gasita , v-a fi si sezon de nunti si parca vad ca sambata nu gasim loc , parca a inceput sa ma streseze subiectul botez .
Initial am vrut ceva ft restrans dar lumea s-a invitat singura si nr de persoane a crescut vertiginos pe lista
26+ Andrei