Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Cafea, cafea. M-am trezit. Am o Gramada de treaba azi. Multumesc Maria, te anunt daca vor sa mearga si la doamna ta. Parca am inteles ceva de Fodor ieri.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele
Am vazut aseara pozele de pe picasa si imi plac la nebunie burticile rotunjoare
Am vrut sa va intreb voi in ce parte a abdomenului simtiti bebeii?
Eu o simt in partea inferioara, asa sub buric la vreo 3 degete. o simt in ambelel parti, dar ma gandesc ca este cam jos sau asa trebuie sa fie??? poate cand mai creste urca mai sus ???

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Neata piersicute,

O saptamana mare minunata si luminata va doresc!!!
Azi ma duc si eu la morfologia de trim II sunt in emotii, bebe al meu fiind mai mic nu misca asa de tare si la ciocolata sigur nu :))

Imi dati si mie parola si username la picassa sa va vad si o sa incerc sa pun si eu cateva poze cu burtica mea (nu e asa maricica am luat cam 4-5kg in 20 sapt). Multumesc.

PUUP si multa bafta fetelor la eco de sapt asta

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata burtici ,
Ada , multumesc pentru cafea si iti urez o zi usoara , daca ai atata treaba.
Honeys iti urez succes la eco si totul sa fie bine , eu l-am simtit pe bebe foarte bine cam la 23 de sapt .
Ca_Mila eu pe bb il simt in toata burta , se foieste si impinge peste tot , cand se rasuceste am impresia ca vrea afara , dar de regula il simt pozitionat in partea stanga .
Ali multumesc de informatii , raportez o noapte fara arsuri dar nu ma bazez si pe noaptea asta la fel.
Astept fetele care nu au pus poze sa mai vedem cate-o burtica noua

26+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Multumim de cafea, Ada.

Mey, ma apuca depresia. M-am uitat pe picassa si am facut o comparatie cu cateva care ati pus poze cu burta la 19 saptamani, sunt mai mari ca a mea. Eu am o burta mica si pricajita si doar seara e mai mare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neata burtici! Noi suntem foarte somnoroase azi, abia am reusit sa ma trezesc sa vin la birou. Ieri am avut o zi mai proasta, am stat la pat pana la 6 dupa amiaza, pt ca ieri noapte gogoasa mea s-a zbenguit ft mult si m-a lovit in toate cele , iar dimineata cand m-am trezit aveam niste dureri si intepaturi la ligamentele rotunde, de am zis ca stau toata ziua in pat. Abia pe seara m-am mobilizat si am fost cu sotul la cumparaturi. Azi nu mai am dureri, iar pitica mea e in mare forma din nou.
Ca_mila, cand stau pe scaun si eu o simt jos, pe ambele parti, insa cand stau intinsa in pat o simt peste tot, si deasupra buricului. Oricum burtica mea sta ft sus spre deosebire de alte burtici.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Vreau si eu sa va vad burticile...pun si eu poze.. PUP

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
FIV 2 reusit
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZIZOU

Multumim de cafea, Ada.

Mey, ma apuca depresia. M-am uitat pe picassa si am facut o comparatie cu cateva care ati pus poze cu burta la 19 saptamani, sunt mai mari ca a mea. Eu am o burta mica si pricajita si doar seara e mai mare!

19+

Fiecare gravida cu piticul ei... eu sunt ingrijorata ca a mea e prea mare si ca ia proportii de la o sapt la alta. Lumea ma intreaba in cate luni sunt si cand zic ca in a 6-a se mira... credeau ca in a 8-a

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ZIZOU - acum am burta la 5 luni cum o aveam in luna a 8-a la Bianca. Si eu eram ingrijorata in sarcina cu Bianca de marimea burtii asa ca te inteleg Oricum nu ai motive, dimpotriva, bucura-te!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aruba pai bine ai venit in clubul celor cu burti f mari...
nu te necaji, nu ai ce sa ii faci; greu cu cei din jur da da si tu ignor cand/cum poti

Mergi la inceput