Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Eu ma simt foarte rau, nu stiu daca e raceala, sau de la brocriptina sau de la ciclu, vomit, am diaree, nu pot manca imi e greata de orice.
Am dormit vreo jumatate de ora la amiaza dar parca nu sunt buna de nimic.
Kity eu te sfatuiesc sa faci si tu analizele ca nu se stie ce avem in noi, eu inca mai sunt in faza in care caut informatii, imi este frica dar vreau sa fac si celelalte analize legate de trombofilie sa stiu sigur tot ce am.
Kity cum se face radiografia cu sa, ca am gasit la judet undeva unde se face si as vrea sa o fac, ca RMN nuu cred ca reusesc, trebuie sa fiu internata si sa am trimitere de la medic din spital sa imi faca gratuit si va dati seama ca eu la judet nu ma pot duce la doctorii la care am fost sa le spun ca nu am fost multumita de ei si am plecat la iasi dar as vrea sa ma internez la ei, e cam prea de tot nu?
Nu cred ca mai intru azi, fetelor cu stimulare bafta si noapte buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
emilia.m spune:
am luat si eu pt prolactina putin marita bromcriptin acum cativa ani. Nu am avut nimic de la el ca-l luam seara tarziu. Am facut si radiografie de sa turceasca dar apoi am aflat ca e inutila si depasita si m-am iradiat degeaba pt ca doar un adenom cat nuca e vizibil la acea radiografie si nivelul prolactinei ar fi imens la un astfel de adenom nu doar putin crescut (al meu era 43 fata de limita max de 20 a laboratorului si la adenom vizibil la acea radiografie as fi avut minim 300).
Gonal sunt multe injectii, Clomid cateva pastile. Metoda e diferita, scopul acelasi: obtinerea ovulatiei. Procesul de rupere al foliculului si fecundarea in trompe, implantarea ovulului in mucoasa uterina si intervalele de timp la care se intampla toate acestea sunt aceleasi indiferent de tipul de stimulare.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Mihaelafalt spune:
Emilia atunci de asta nu vrea doctorita mea sa fac radiografie.
Mi-au intrat rezultatele la anticorpi anti-beta2 glicoproteina 1 (IgA, IgG, IgM) si toti sunt negativi, intre 1,6-2,4 si negativi sunt pana la 5.
Mai trebuie sa imi vina Mutatia factorului V Leiden, sper sa intre si asta cat de curand si sa fie negativ.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
miha,ma rog pt tine sa fii bine!noapte buna!felicitari pt analize!
va spun si eu noapte buna!vise cu soricei!
mimi32 spune:
Buna Raluca. Eu am facut stimulare cu Ova-mit care tot clomifen contine 5 zile cate o pastila seara din ziua 3 pana in ziua 7, in ziua 9 aveam folicul de 19, in ziua zece am facut injectia de spargere a foliculului si in ziua 12 la 36 ore contact dirijat, la ovulatie. Sa-ti faci o parere cam cum am ovulat. Tu nu faci si monitorizare? Nu e bine fara. Am un ciclu intre 28-30 zile.
Plus ca stimularile cu clomifen fac endometrul mic la unele persoane si din acest motiv e buna monitorizarea.
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi
daena spune:
Buna fetelor! V-am citit azi pe bucatele dar nu am apucat sa va raspund.Raluca, Kitty, Gaby bafta la stimulare!Gaby, mersi de sfat, nu m-as putea supara niciodata din cauza asta.Stiu ca e cu semnul intrebarii si stimularea, pot fi in procentul de reusita sau nereusita.Eu am sperante deoarece si sora mea tot cu asta s-a confruntat si a ramas gravida la prima stimulare si acum are un baietel scump.
Mihaela sa stii ca eu ma confrunt des cu simptomele astea la menstruatie, in fiecare luna in ziua dinainte si in ziua 1 am diaree, si cand imi vine am senzatie de greata, voma.Nu stiu de la ce vine.
Eu am avut astazi ziua 2 plina, flux abundent, cu cheaguri.M-am asteptat la asta ca nu mi-a venit din febr si de obicei, daca iau si duphaston, vine asa cu niste cheaguri spongioase parca.
Va pup pe toate si va urez noapte buna.Asa ma bucur ca maine e vineri, incepe weekend-ul si relaxarea.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Marcella777 spune:
Lorena, o sa fac cerclaj daca raman insarcinata. Asa m-au sfatuit si doctorii de aici. Operatia am facut-o pentru ca aveam uterul septat intre sarcina 5 si 6.
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Gonal sunt multe injectii, Clomid cateva pastile. Metoda e diferita, scopul acelasi: obtinerea ovulatiei. Procesul de rupere al foliculului si fecundarea in trompe, implantarea ovulului in mucoasa uterina si intervalele de timp la care se intampla toate acestea sunt aceleasi indiferent de tipul de stimulare. |
Gonal nu sunt deobicei multe injectii, depinde de cum reactionezi la stimulare.
In rest ai dreptate, nu e nici o diferenta de la fecundare pana la implatare indiferent daca este natual sau stimulat.