Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va asteptam la tombola http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171652&nm=TOMBOLA-in-actiunea-Lumina-sfanta-pt-copii

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momo_do spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

momo,daca azi e primul test pozitiv de ovulatie,fa in continuare pana se negativeaza.poti ovula in ziua cu ultimul test pozitiv sau in cea cu primul negativ.succes!

DOAMNE AJUTA!! multumesc velvet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna seara , dragutele!
eu am avut laptopul ars pana azi , am crezut ca mor fara sa intru si sa citesc de la voi.
Va pup pe toate
Miha , imi pare rau de diagnosticul tau , dar poate ca aflarea lui e un pas inainte spre bebe , ai incredere si lupta.
Eu sunt azi z10 , am terminat ieri de luat pastilutele de closty , dar sunt putin dezamagita ca azi am inceput si testele de ovulatie si desigur ca este negativ.
Ma gandesc ca poate nu va da roade closty chiar din prima luna , insa speram sa am macar ovulatie. Voi face teste pana in ziua 15 , sper sa fie pozitiv macar un test.
Kitty , la tine cum a fost cu stimularea?
O seara frumoasa va doresc.

----------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna
raluca, eu am ovulat in Z13 cu clomid.(in fine, nu stiu sigur dar temp si testele asa au zis)
La mine nimic nou...tooot ma injectez, mi s-a luat deja de atatea zile...

Mergi la inceput

gaby , tu ce injectii faci? pt stimulare?

----------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Raluca, pe prospectul de Closty scrie ca ovulatia are loc in 10-15 zile dupa cea de-a 5-a pastila. Nu strica testele de ovulatie degeaba, e prea devreme. Eu dupa 10 zile de la ultima pastila aveam folicul de 2,94 cm si s-a rupt dupa injectia cu Ovitrelle in ziua imediat urmatoare.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

emilia , multumesc de sfat.
eu sunt cam pierduta in spatiu cu toate astea .
deci tocmai peste 10 zile ar trebui sa ma gandesc la test de ovulatie pozitiv? am terminat closty pe data de 4 aprile , iar dupa inca 10 zile , am fii in 14 aprilie ,adica la mine Z19 a Cm-ului. Nu e prea tarziu pt ovulatie in ziua 19 , la un Cm de 28 zile? mie imi vine exact la 28 de zile , impus de duphaston.
Sunt varza dupa cum vedeti . medicul mi-a zis sa am contact intre zilele 9 si 16 ale cm ului , apoi sa iau dupahston .
Voi ce stiti , duphastonul inhiba ovulatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

in 8-10 zile iti recomand sa faci o ecografie sa vezi marimea foliculului dominant. Daca e peste 1,6 cm fa o singura injectie de Ovitrelle sa fii sigura ca s-a spart si ai ovulat. In ziua imediat urmatoare prestezi frumusel cu sotul si apoi duphaston 15 zile pana faci testul. Duphastonul inainte de ovulatie o inhiba si foliculul poate deveni chist. Luna trecuta am avut CM pe 6.03. De pe 7 am luat Closty. Pe 21 eco, folicul mare si Ovitrelle. Pe 22 prestat, pe 23 eco de confirmare ovulatie si de pe 24 duphaston pana azi.

LATER EDIT: ca sa iti fie mai clar ce se intampla si cum, iti recomand sa urmaresti filmuletul asta care prezinta un ciclu de stimulare cu Gonal F nu cu Closty dar succesiunea evenimentelor este aceeasi: www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp" target="_blank">http://www.fertilitylifelines.com/fertilitytreatments/ovulationinduction.jsp, in ziua 11 incepe sa fie interesant.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Din lunga mea experienta cu stimularile pot spune ca Gonal nu este la fel ca si Clomid.
Raluca, daca nu ai posibilitatea sa faci eco ca sa vezi foliculul, ar fi bine macar sa faci teste de ovulatie. Pe prospectul meu de la clomid scrie ca ovulatia se petrece intre 5-10 zile de la ultima pastila. Asa ca ori faci teste de ov pana nu mai poti ori prestezi o zi da una ba pana prin Z16. Cred ca simti cand ovulezi si apoi iei duphaston.
Da, eu ma injectez cu Gonal, azi e a 12 zi de injectie
Ah si am renuntat la stim cu pastile pt ca dr a zis ca nu a dat prea multe rezultate la mine si in plus el nu e prea mare fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
mihaela...imi pare rau sa aud ca au mai aparut si alte probleme...cred ca ar trebui sa le fac si eu..pt ca am o sarcina pierduta...mi-e si teama...
raluca...am terminat cu pastilutele de aseara...si da...este devreme pt teste de ovulatie...cred ca de duminica am sa incep sa le fac si eu..si sa ne rugam la dd sa vina si la noi cate un dragonel..
katy...bine ca ai scapat de un stres...acum succes pt luna ce incepe..

Mergi la inceput