Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 7
emilia.m spune:
Testul era Femina dar orice ar fi fost tot asa ar fi aratat, mi-e clar. Nu s-a vazut nici urma de a 2-a liniuta si cred ca cu tot Duphastonul tot o sa imi vina ciclul zilele astea. O sa iau iar Clomid, deja l-am cumparat si caut Pregnyl dar se pare ca nu se gaseste si pace.
Durerile de ovar drept care coboara pe picior pot fi apendicita.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Emilia, cauta Ovitrelle sau Brevactid la Sensiblu sau Catena. Nu gasesti Pregnyl in farmaciile din Ro, poate doar la vreun centru de ferilitate. Imi pare rau pentru testul negativ, inca e devreme, nu stiu nimic despre testul Femina. Scrie pe el ce sensibilitate are? Cat hormon detecteaza?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ana178081 spune:
Va pup pe toate.Mai sunteti pe aici?
M-am trezit asa tarziu azi...ca eram tare obosita,mama deja facuse placinta(cu mere si cu dovleac) ce mult o iubesc.Ea ma rasfata pe mine,eu pe ea,daca tot ne vedem rar k nu sta in Buc(s-au mutat la tara).Azi ne rasfatam,mergem amandoua la masaj>cadou de ziua ei
Eu n-am nimic de raportat,doar ca sper luna asta sa merg sa mai fac ceva analize>sa repet analizele de sange,cele uzuale care mi-au iesit prost,sa fac PAP si secretie.Asa vrea sa cer si o trim la dr de fam ca mai am ceva probl de sanatate(cand eram mica am cazut din copac ,iar acum ma cam doare de la un timp coccisul,nu stiu ce am )
MeAlex sper din tot sufletul sa gasesti rezolvare la probl tale.
In legatura cu secretia stiu k ar tb tratam si pt partener,sau gresesc?
Lorena si in Buc sa stii k sunt o gramada de specimene de-astea nesimtite din toate domeniile,nu numai in sanatate,eu am intalnit/auzit si in domeniul meu(coafor).Asa ca poate iti ajuta Dzeu si reusesti peste hotare.
AnneMarie,Kmy,Bob pe unde sunteti bagate?
Va pup ca deja m-am intins prea mult.
Blue_sea spune:
Eu de cand cu planul am renuntat la cafea si ceai negru pt ca sunt anemica, iar cafeaua si ceaiul impiedica asimilarea fierului.
emilia.m spune:
l-am aruncat deja. Scria ca detecteaza sarcina cu pana la o sapt inainte de data la care ar intarzia menstruatia. Ovitrelle e de 3-4 ori mai scump decat ar fi Pregnyl.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Emilia, cu o saptamana inainte??? Ce mincinosi! Cu o saptamana inainte abia detectezi la betaHCG, la teste de urina, nicio sansa.
Nu stiu daca ai alta solutie cu Pregnylul, am mai citit pe alt topic, ca si ca sa comanzi pe net din afara, iti trebuie reteta (nu stiu daca pe orice site).
Lore a facut Brevactid, costa vreo 30 lei doza de 5000 (la Catena).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
momo_do spune:
Salutare fetelor... Pana la urma au venit.. nedoritii... si 16 martie a fost Z 1. Am intrat pe teste de ovulatie din 9 aprilie, de la doar o liniuta... usor usor, azi liniuta de test e mai rosie decat cea de control. Am prestat la greu zilele astea. Ce inseamna? ca sunt la ovulatie? cand ar fi momentul magic?
velvet spune:
momo,daca azi e primul test pozitiv de ovulatie,fa in continuare pana se negativeaza.poti ovula in ziua cu ultimul test pozitiv sau in cea cu primul negativ.succes!
Marcella777 spune:
Si mie mi se pare exagerat sa detecteze sarcina cu 1 saptamana inainte de menstruatie. Eu aici folosesc First Response care se presupune ca detecteaza cu 5 zile inainte. Ar mai fi si Clearblue dar mie mi se pare mai bun FR. De fiecare data cand am ramas insarcinata am testat cu el si fost OK..chiar a detectat sarcinile cu 5 zile inainte. Bineinteles ca dupa mai faceam teste in fiecare zi sa vad cum evoleaza si treceam si la cele digitale. Imi placea cum scria..pregnant in 2-3 weeks..Aici e mai greu cu programarile la doctor..dureaza si cateva saptamani pana ajungi sa-ti dea trimitere la analize de sange. Poate acum (daca se va intampla minunea) sa se miste mai repede ca sunt incadrata la high risk si par sa percuteze mai rapid.
lorena_86 spune:
marcela cand ramai sa faci cerclaj
a mai fost aici o fata care a pierdut 3 sarcini asa si apoi a facut operatie, dar nu mai stiu exact ce sau pt ce anume si a tinut sarcina si totul a fost bine
daca vrei o intreb
tu pt ce anume te-ai operat?