Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 10
emilia.m spune:
ramasesem cu impresia ca sunt multe din cauza filmuletului in care in primele zile nu se spune decat ca tratamentul cu Gonal F se continua. Cat costa o injectie Gonal? (sper sa reusesc cu clomifen dar daca nu macar sa stiu ce ma asteapta, ca nu ma las pana nu reusesc).
Noapte buna fete dragi.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor.
Am avut o noapte tare proasta, m-am trezit din 10 in 10 minute, parca nu imi gaseam locul, imi era si rau, nu stiu ce a fost cu mine.
Alex e bine ca a iesit tot profilul sindrom antifosfolipidic negativ?
Velvet tu mai ai rabdare? Nu suni sa vezi de analize, eu cred ca daca eram in locul tau, deja eram calare pe telefon de multe zile.
Tie ce trebuie sa iti mai vina?
Ai facut si PAIurile, si profil antifosfolipidic, profil 2 trombofilie si mutatia factirului XIII?
Eu ce mult am de asteptat pana dupa pasti sa recoltez pentru PAI si factor XIII si dupa aia iar stres pana vin rezultatele.
Emilia cum esti, ceva simptome?
Lore tu ti-ai cumparat vreun test din farmacie?
Fetelor de Bob mai stie careva ceva, ca nu a mai intrat de mult timp.
Kmy ai inceput serviciul, sau te-ai suparat pe noi?
Mai sunt multe fete care nu intra darimi vine greu sa numesc pe fiecare in parte.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Blue_sea spune:
Neata fetelor!
Eu sunt cam deprimata: sa fie vremea sau testul negativ de azi de dimineata?
Stiu ca m-am cam grabit! Ar trebui sa-mi vina pe 12-13, dar am asa un feeling ca luna asta nu vad 2 liniute...
ralucaneagu spune:
buna dimineata fete dragi
va doresc o zi frumoasa , desi ... nu stiu cum e la voi , dar la mine ploua tare
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
emilia.m spune:
miha, e foarte bine ca nu ai sindrom antifosfolipidic. Eu sunt bine, in ziua 1 a CM ma plimb prin ploaie cu masina pe la service. Pt fetele cu masini, nu va faceti asigurari la Euroins, Carpatica sau Ardaf nici macar RCA ca puteti face mari deservicii cuiva. Pupici si o zi minunata va doresc.
ralucaneagu spune:
emilia , imi pare rau pt z1
----------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
emilia.m spune:
raluca, multumesc. Nu sunt necajita, am trecut de faza aia, doar ma intreb de ce n-am ramas. Endometrul bun, folicul mare, ovulatie confirmata, prestat in ziua care trebuie... Oare sa am trompele infundate?? Mama le-a avut dar treaba asta nu e genetica nici-intr-un caz si mi-a povestit ca desfundarea a durut-o mai tare ca nasterea.
Mihaelafalt spune:
Emilia imi pare asa de rau de ziua 1.
Care sunt planurile pe noua luna?
Te mai gandesti la stimulare?
Sper sa rezolvi cu masina, sa nu fie probleme ca stiu ce inseamna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Emilia imi pare rau de z1, dar trebuie sa mergem inainte, mai faci luna asta stimulare?
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite