Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Emilia, imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

da, mergem inainte, continuam cu stimularea

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

auzi Miky,
inainte de laparo' mi-a facut un set de analize
presupun ca sunt toate analizele de sange de se fac inainte de a ramane gravida? chlamidia, rubeole, si alte nebunii?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Moni chiar nu stiu ce analize sa fac si eu sunt curioasa ce anume se face.

Spor la prestat.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mercic la fel :)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Emilia imi pare rau ca nu a mers luna asta. Nu a fost cam mare foliculul cand ai facut injectia? Stiu ca nu e bine nici daca foliculul e prea matur.
Daca nu esti sigura de trompe ai putea sa faci o histerosonografie sa vezi ce e cu ele. Nu e dureroasa decat ca o jena asemanatoare durerilor menstruale, dar macar stii ca merita sa faci in continuare stimularile.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Raluca ti-am scris ceva aseara despre stimulare poate nu ai vazut. Daca da atunci ignora :).

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni nu se face acest gen de analize pt lapaoscopie
inainte de laparo se face hemograma, sideremie, ca, mg, ar trebui si coagularea, examen cardiologic pt anestezia totala etc
adica din astea banale
daca ti-a facut si histero atunci era nevoie de un ex bacteriologic al secretiei vaginale

ahaaa
merci mult Lore

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni si mie mi-a facut analizele de sange inainte de laparo, mi-a scris pe iesire ce si cum dar nu inteleg nimic, o sa intreb doctorita cand merg la ea. Si miemi-au facut si secretiile si PAP si la astea imi scrie sa revin dupa rezultate dar nu scrie cand, o sa intreb tot asa doctorita cand pot trece sa iau rezultatele.
Miky despre durere si eu am avut-o cateodata dupa ovu, dar secretia urat mirositoare nu stiu ce sa zic, spalata cum a zis moni cu apa si bicarbonat si daca in trece in 2-3 zile dute la medic.
Moni, Miky voi ati avut ciclu mai abundent in prima luna dupa laparascopie?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, la mine a fost la fel
parca cheaguri mai groase si mai mari....durata aceeasi, volum la fel,
doar dureri au fost foarte mari comparativ cu ultimele luni....

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni tu pana la urma ai mai facut analizele de trombofilie sau ai ramas doar cu cele facute la Fundeni? Cum ti-au iesit acolo?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

la mine nu a fost nimic, spottingul ala a fost doar o alarma falsa, dupa doua zile a venit normal dar in ziua 22 si asta nu e bine

am renuntat la stimularea de luna asta pentru ca doctorul care mi-a recomandat nu a amintit nimic de monitorizare si asta nu e bine asa ca saptamana viitoare merg la alt medic cu tot dosarul si voi vedea ce pasi trebuiesc facuti

gaby bafta la inseminarea de luna asta

emilia imi pare rau de ziua 1, daca e prima luna de stimulare nu fii dezamagita

raluca, daena si celelate fete cu stimulare, pentru linistea voastra merita sa faceti o ecografie sa vedeti cum sunt foliculii, endometrul, altfel veti sta intr-o ceata totala cum am fost si eu dupa stimulari, imi pusesem mari sperante si dezamagirea a fost la fel

Mihaelafalt imi pare rau pentru ce ti-a iesit la analize dar e bine ca stii sigur ce sa tratezi si vei fi mai aproape de minunea ta

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta imi pare rau de urati si pentru dereglarea capatata, iti doresc sa gasesti un medic bun care sa iti indrume pasii sa stii ce faci si sa faca si bine, cat despre mine, daca stau bine si ma gandesc inca mai am multe analize de facut si fata de ianuarie cand eram ferma convinsa ca nu am nimic si ca stresul e de vina acum imi dau seama ca nu e chiar asa si ca, cu cat faci mai multe analize cu atat e mai bine ca descoperi ce ai si ai putere sa tratezi dar daca astepti cum am tot asteptat eu imbatranesti si bebe nu vine.
Emilia tu cat timp ai luat brocriptina? Si dupa cat timp ai refacut analiza? Dupa aia ai mai luat brocriptina preventiv sau nu?

Mergi la inceput