Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

MeAlex,da vroiam sa compar insa vad ca sunt ceva diferente.CM-ul meu are acum 35z,inainte 30z.Ovulatia inainte era cred eu z14-15,acum sigur este z15-16 ori mai tarziu.Iar cand am ramas anut trecut s-a intamplat in z9 !!!Nu mai inteleg nimic!S-a lungit si CM-ul,iar ovulatia nu stiu exact cand se produce!
Lorena,da am ramas anul trecut gravida.La 52-53z dupa operatia sotului de varicocel,insa s-a oprit din evolutie la 5sapt.Nu stiu exact cauza ca n-am reusit sa investighez nici acum.Dr zicea ceva de vreo forma anormala de (sotul avea peste limita) care s-ar fii prins pe acolo,iar corpul respinge ce nu este in regula.De atunci n-am mai ramas,a fost singura data.Analize n-am mai facut decat PAP,secretie si HSG in toamna.Sunt ok cu toate,la secretia mai iesea inflamatie,dar am tratat mereu.Momentan nu mai fac nici o analiza,m-am saturat!Doar sotul spermo(ca nr e ok,mobilitatea slaba).
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ana si sotul meu e operat de varicocel si are super buna spermograma si am ramas de doua ori

eu una nu prea cred explicatia dr, nu zis ca nu poate fi adevarat...

mergi intr-o zi la fundeni cu trimitere si iti face acolo analize
crede-ma ce mult mi-as fi dorit sa fi intrat pe forumul asta mai demult, macar dupa ce am pierdut prima sarcina ca daca faceam asta si mergeam la fundeni acum aveam un bebe de 2 ani

si mie mi-a zis dr ca se mai intampla sa mai pierzi si sarcina din motive genetice dar mai bine investighezi

asta sa nu regreti mai tarziu cand doamne fereste mai pierzi vreuna

eu zic sa-ti faci timp sa mergi ca nu se stie niciodata si nu costa cine stie ce....doar ce-i dai dr....
si asa stii ca nu ai pierdut sarcina datorita unei eventuale trombifilii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
M-am trezit devreme ca am putina treaba dar prea putin chef de munca
Lore, suna bine. Un test azi dimi ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna!
Bob deci bebe a inceput sa joace putin fotbal la mami in burtica? Ce super tb sa fie sa simti ca in burtica ta e o noua viata. Sarcina usoara in continuare!

Nici urma de fotbal, avem un bb timid tare, zici ca il taxez daca da si el/ea din cracutzi. Dar nu ma grabesc, sa faca ce-o pofti, important e sa fie bine acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Fetelor, voi ati mai vazut-o prin zona pe Maria (mrenescu)?
Marie, te pup, ce mai zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

fete dragi, de fapt ce-am crezut eu ca e ziua 1 n-a fost decat alarma falsa dar am facut un sure-check dimineata si nu e bebe. Am racit rau si sunt pe antibiotice ca azi noapte aveam o febra de aproape deliram. Acum ma simt putin mai bine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata feteo cafeluta

ana,acum sotul tau nu mai are forme anormale peste limita?s-a imbunatatit dupa operatie?

lorena,succes!sa fie bebe!

o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata

Bob inteleg ca vei avea o fetita?sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii am o vecina care are o fetita de 3 ani, mereu ma striga la poarta si spune ca vrea sa stea la mine in curte dar si cu sotul meu, noi ne jucam cu ea si asa ce-i place...avea ieri 3 codite

Ana multumim de cafeluta,delicioasa[pup

Emilia nu au venit uratii? poate atunci ai avut implantarea era bine daca faceai un beta inainte de antibiotic, iti doresc sanatate multa!

Lorena sa fie

eu astept intalnirea cu noul medic

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata,dragutasucces cu noul medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

velvet multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Buna dimineata fetele o zi frumoasa va doresc.
Emilia sanatate sa te faci bine cat mai repede
Va pup dulce

Mergi la inceput