Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 15
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Nu prea apuc sa intru pe forum, abia mai scriu cate un mesaj si pe la odisee. Suntem bine, morfologia de trim 1 a fost ok, bb e bine, eu sunt bine, sper sa spun asta toata sarcina. Acum avem 17 sapt, incepe si bulinica sa-si arate nasucul timid. Astept morfo de trim 2 sa-mi masor IRR-urile si apoi merg la Fundeni pentru o tura de analize, sunt cat se poate de prevazatoare.
Incercati sa profitati pe cat puteti de perioada asta a sarbatorilor, poate va ajuta iepurasul de Paste asa cum pe mine m-a ajutat Mos Craciun.
Lorena, iti tin pumnii, astept vesti bune dupa ce am citit ca te interesezi de beta.
Bebe dragonel la bord !
Mihaelafalt spune:
Bobule ma bucur ca ai intrat la noi, azi chiar te-am cautat pe la odisee sa vad ce se intampla cu tine, sa dea DD sa ne spui ca esti bine toata sarcina si dupa ce nasti sa intri pe la noi sa ne impartasesti trairile de mamica.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna!
Bob deci bebe a inceput sa joace putin fotbal la mami in burtica? Ce super tb sa fie sa simti ca in burtica ta e o noua viata. Sarcina usoara in continuare!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Ana178081 spune:
Fetele dragutele va pup.
Acum am reusit sa intru ca in rest job si "Romanii au talent".
Am noutati:sotul a binevoit sa ma sune ieri,am discutat (fara certuri) si mi-a zis k azi ajunge in Buc sa ia ceva,bineinteles a trecut si pe la mine....si am facut prostii
Azi sunt z13,n-am apucat sa iau teste de ov,insa la testele anterioare imi iesea pozitiv in z15,deci poimaine.Asadar maine plec la sot,stau 3zile....
Revin luni/marti seara cu vesti noi.
Ana178081 spune:
NU SE MAI TESTEAZA NIMENI???
MeAlex cat ai tu CM-ul si in ce zi aveai ovulatia cand ai ramas?Sunt cam curioasa,nu te supara
Bob sa stea cuminte acolo cat trebuie!
Dana iti doresc sa-ti creasca punctuletul mare,frumos si sanatos!
Fetelor anul trecut cand am ramas imi daduse dr sa iau Elevit si m-am ingrasat de la ele 4kg intr-o luna,nici acum n-am reusit sa le dau jos.Am zis k dak reusesc sa raman nu mai iau deloc vitamine de-astea,decat acid folic.
Monique tu cum ai reusit sa slabesti?Eu as vrea sa slabesc vreo 15kg
Pupici la toate fetele de aici
MeAlex spune:
Ana, nu era chiar fix, nu vreau sa caut acum, in jur de 29 de zile, si ovulatie mai tarzie, z16-17, dar ce importanta are? Vrei sa faci vreo comparatie?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
lorena_86 spune:
buna fetelor
inca sunt in dubii
nu a venit nici spotingul desi trebuia sa apara de ieri
o sa va tin la curent imediat ce aflu ceva
ana, iarta-ma dar tu ai fost gravida?
imi pare rau daca ai mai zis dar nu mai tin minte?
ce s-a intamplat, daca nu te superi?
ca din cate stiu eu nu ai bebe
iarta-ma daca am aim atins vreun punct sensibil