Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 14
gabyv spune:
Buna
Draguta succes, sper sa dai peste un dr mai ok si sa vada care e problema.
Emilia, imi pare rau pt Z1, dar rationamentul tau il cunosc de un an de zile de cand fac stimulari. Poate a doua luna e mai cu noroc. Nu stiu cat e Gonalul in ro, eu dau 375eur pe 900ui.
Miha, nu e o regula cu varsta si AMH-ul. El il am ff mic si abia am facut 28.
Ah si nu este vorba ca stimularile nu se fac la fel ca cele care nu au probleme, se fac la fel, dar se prefera sa fie mai agresive ca sa fie cuu rezultate mai bune. Plus ca in general cu un AMH mic dr incearca sa te bage mai repede la IA, sa nu iti pierzi vremea cu contactele dirijate.
La mine cred deja ca e pierduta luna, am fost la eco si nimic, pana si foliculii care erau mici au sidparut, mai am unul micut. Asta e...sunt prietena buna cu injectia
Mihaelafalt spune:
Gaby si chiar la tine cum se explica ca nu reactionezi la stimulare?
Si foliculii se poate asa sa fie marisori si apoi sa dispara?
Doamne cate chestii mai auzi, eu am inceput sa citesc la trombofilie, nu stiu cand o sa ajung la zi, dar am luat-o de la inceput ca sa aflu noutati, pe de o parte ma insapimant si pe de alta cand gasesc ceva interesant ma bucur ca citesc.
velvet te-ai ascuns?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Dr nu are explicatie la faptul ca nu reactionez la stimulare.
Despre foliculi mi-a zis ca atata timp cat nu sunt maturi, adica 15mm, pot sa creasca sau sa regreseze, ceea ce mi s-a intamplat luna asta de 2 ori: 3foliculi de 9mm fiecare in Z8 au devenit de 3mm in Z12 si foliculul de 12 din Z12 a devenit 10 si un pic in Z14.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Moni eu zic ca ar trebui sa faci un mare efort financiar ca stiu ca e greu de bani si sa iti faci si mutatiile ca nici nu te astepti si iti cade cerul in cap, daca le ai facute si ramai gravi stii pe ce sa pui mana si ce tratament sa faci ca sa nu se intample ceva rau. Te rog sa nu te superi pe mine ca insist si asta nu inseamna ca daca am eu atunci trebuie sa aiba toata lumea, dar eu le multumesc fetelor de aici ca m-au indrumat si am luat hotararea de-a le face, ca vorba voastra sunt cu un pas mai aproape de bebe. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
mai Miha, nu ma supar...ca sigur am si eu niste balauri d-astia....
m-am apucat acum sa iau iar magne b6, vreau sa cumpar femibion, macar pana la menstra, ca dupa aia intru 6 luni la menopauza. aspenter iau oricum deja
Aspenter (75 mg) 1/zi
Mihaelafalt spune:
Gata velvet nu te mai stresez dar luni nu mai scapi de gura mea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
raisa28 spune:
Buna fetelor,nu am mai intrat de doua zile,nu am avut net la servici si seara acasa aveam treaba.
M-am uitat pe reteta mea veche sa vad ce-mi daduse dr.pt stimulare si scrie clomifen din z5 pana z9 pt.3 luni si nu s-a intamplat nimic.
Ma gandeam sa iau iarasi de la cm urmator acum sunt in z22.
Mai am o intrebare pt ce este aspenter-ul ca am vazut ca unele din voi ia asa ceva.
Va pup.
dana0000 spune:
Va citesc sa stiti,nu am avut timp sa sciu cu sedintele mele.
Emilia imi pare rau ca a venit CM pana la urma,eu chiar ma gandeam ca nu ai cum sa nu ramai cu un folicul asa baban. Luna asta sa prestezi si in seara in care faci ovitrelle ca nu strica.
Noi doar atunci am ,la vreo 2 ore dupa injectie.
Gabi imi pare sincer rau,nu stiu ce sa-ti zic pentru ca nu am mai auzit de asemenea cazuri.
Azi am fost la prima eco,nu se vede mai nimic...un punctulet negru vrea sa fie fi-miuNu iau decat acid folic,magneziu si utro 200mg dim si seara si sper sa fie bine. Ma cam sperii si eu cu trombofilia,n u stiu ce sa zic.Cazuri nu am in familia apropiata de infarct sau AVC.
Lore tu ce faci,ai mai facut vreun test?
Va pup,ma pun in pat ca azi am venit mai devreme tocmai sa ma odihnesc