Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Si mie temperatura si testele de ovulatie mi se par nesigure si plus ca-ti dau un stres inutil. Ori ecografic trebuie urmarita ovulatie ori deloc.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Celor cu Z1 . Luna viitoare nu ne lasam, este luna noastra!. Eu o sa iau o pauza de mers la ginecolog si o sa ma ocup putin de dantura, ca nu prea e in regula,; dupa ce o pun la punct, daca tot nu vine bebe ma duc la Marinescu ca nu degeaba o fi el cel mai vestit de pe la noi. Si daca nici dupa aceea nu vine bebe, renunt la ideea de a mai avea.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sunt bune si testele, dar trebuie sa monitorizezi ecografic ovulatia macar o luna. Daca esti in criza de timp, nu sunt metode bune. Pe mine m-au ajutat testele de ovulatie sa raman mai usor, ca altfel nu nimeream prea usor perioada fertila.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Este posibil. Eu una nu ma descurc cu ele si am preferat sa renunt ca ma streseaza.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/2 zile, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni tu pana la urma ai mai facut analizele de trombofilie sau ai ramas doar cu cele facute la Fundeni? Cum ti-au iesit acolo?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha,
am ramas doar cu alea
care erau cam naspa
n-am mai facut nici tratament ca nu mai aveam nici bani si ma facusem cat vaca (acum am slabit 11 kg din ianuarie pana acum)
n-am mai fost sa le repet
ar trebui sa merg....

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

pup fetele care au mai intrat

miha,astept pana luni.exact pe 9 cand trebuiau sa imi vina.mai trebuie sa imi vina MTHFR si mutatia leiden.am facut mutatia fact 2,13 ala nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Vai velvet sincer ce rabdare ai, nu imi imprumuti si mie putina?
Eu am fost cam dezamagita cand mi-a zis tipa de la sinevo la telefon ca s-ar putea sa imi intre restul rezultatelor dupa Pasti, dar aseara am zis totusi hai sa mai incerc ca nu platesc si erau intrate, acum nu iti pot spune ca de cate ori deschid pc intru sa vad si de mutatia leidei, care sigur la mine nu este prezenta, asa sper eu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mihapai am zis ca sa fiu sigura ca au venit.si asa am la emotii!sper sa nu ai mutatia asta!

Mergi la inceput

Moni eu zic ca ar trebui sa faci un mare efort financiar ca stiu ca e greu de bani si sa iti faci si mutatiile ca nici nu te astepti si iti cade cerul in cap, daca le ai facute si ramai gravi stii pe ce sa pui mana si ce tratament sa faci ca sa nu se intample ceva rau.
Te rog sa nu te superi pe mine ca insist si asta nu inseamna ca daca am eu atunci trebuie sa aiba toata lumea, dar eu le multumesc fetelor de aici ca m-au indrumat si am luat hotararea de-a le face, ca vorba voastra sunt cu un pas mai aproape de bebe.

Mergi la inceput

Velvet pai daca tot stai cu emotii de ce nu dai un tel sa intrebi doamna sunt gata daca nu sunt gata atunci cand o sa fie gata?
Ele sunt invatate, si asa o sa stai si tu in wekwnd linistita, auzi daca nu da-mi mie nr de tel si numele complet si sun eu.

Mergi la inceput