Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 17
andreeaalina spune:
Neata fetelor...stiu ca nu prea sunt f activa aici si nu ne cunoastem foarte bine dar simteam nevoia sa va spun si voua ca azi am mai facut un test si este cat se poate de pozitiv...Doua liniute clare...Va doresc si voua ca acelasi lucru sa vi se intample cat de curand..Pupici.
raisa28 spune:
Andreeaalinafelicitari sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen.De cat timp incercai sa ramai,impartaseste-ne si noua experinte ta. scuze daca ai mai spus si nu am vazut eu.
andreeaalina spune:
Multumesc Raisa...Nu incercam de foarte mult timp, cam 6 luni plus sau minus...Oricum , cum ziceam si in urma cu cateva posturi , vine exact cand nu te astepti...Eu asteptam menstra si luna asta dar a venit Iepurila in schimb...Sa vedem ce va fi...din pacate cei apropiati mie nu inteleg de ce nu ma manifest si nu sunt happy...poate voi da...Pana nu trec de cele trei luni nu ma pot manifesta..Chiar imi e frica...
raisa28 spune:
Anreea nu trebuie sa-ti fie frica si sa gandesti negativ,roaga-te la Dumnezeu si vei vedea ca va fi bine.Ma bucur din suflet pentru tine sper ca Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi.
andreeaalina spune:
Trebuie sa va ajute..sa isi arunce ochii si peste cele care isi doresc cu atata ardoare un bebe, peste cele care ar face orice sa isi stranga odorul in brate ..Sa nu fie atat de nedrept si sa le dea doar celor care isi bat joc de aceste suflete nevinovate...
emilia.m spune:
draguta, nu a fost implantare ca testul e tot negativ
raisa, multumesc frumos!
andreeaalina, felicitari pentru bebe
pentru fetele cu rezerva ovariana scazuta, iata o veste minunata:
http://ro.stiri.yahoo.com/savantii-rescriu-regulile-reproducerii-umane-omenirea-fata-unui-092400250.html
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MACARIE spune:
buna fetele ,
acum am vazut felicitarile , va multumesc din suflet
eu am ramas cand pur si simplu nu mi-am mai dorit , din ianuarie am intrerupt orice tratament , pana si dorinta mi-am infranat-o si eram resemnata gandindu-ma ca o sa imi cred cei 2 nepoti care trebuie sa vina pe lume , dar Doamne Doamne , a avut alte planuri
morala.....nu va mai ganditi si o sa vine
stiu ca nu aveti cum ( asa eram si eu )
daca aveti intrebari privitoare la tratament sau la laparo , sa mi le puneti ...va raspund bucuroasa
aaaaa. mai este ceva , nu stiu daca a ajutat dar....
eu toata luna februarie si martie m-am dat cu un parfum cu feromoni
nu m-am gandit nici o clipa ca asta ma va ajuta darna ......sa nimeri ....incercati si voi
5+
--------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
lorena_86 spune:
buna fetelor
va multumesc pt sustinere dar a aparut spotingul
nu mai cred, nu mai am sperante...
de acum intru oficial in pauza pana in septembrie pt ca o sa plec din tara
dar din septemmbrie vreau sa incep serios investigatiile, gen histeroscopie, analize...
nu stiu cat o ssa mai pot intra pe la voi dar va urez mult succes si sa va gasesc cu burtici pe toate
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta 'neata Bob inteleg ca vei avea o fetita?sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii... |
Multumim de urari, dar bulina ascunde o surpriza, abia la nastere vom afla daca avem dragonel sau dragonita.
Lore, ce sa-ti zic, stiu ca nimeni nu poate gasi cuvinte sa te consoleze cand vezi ca nu vine bb, nu am uitat sentimentul ala amar. Cred ca pauza te va ajuta, sa strangi bani de analize, sa gasesti echilibru sufletesc, sa vii cu forte noi !
emilia.m spune:
Mihaela, eu bromcriptina am luat timp de o luna si prolactina a scazut definitiv dupa aceea.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.