Bobocei de sept-oct 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Sandy sunt convinsa ca totul este ok cu bb, insa abia astept sa ne spui despre rezultatul bun.

Virginia, cand citeam eu despre studii legate despre acesti markeri ecografici, ti-am zis ca asa gasisem si eu ca daca e vb doar de unul(markeri soft), nu e necesar alt tip de investigatie.dr ta, cred ca e lipsita de experienta in astfel de cazuri, dar asta nu o scuza...trebuia sa fie documentata si sa-ti prezinte cum stau lucrurile, ca exista statistici in domeniu.sa faci o morfologica la un ecografist bun si sa te bucuri de sarcina.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

http://www.cytogenomic.ro/
despre ei suneam ca sunt singuri acreditati de cei de la Londra.

bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

anne`mary, am vrut sa iti trimit pe PM dar vad ca am nimerit tot in forum...
inca nu pot sa zic ca am scapat de grija, eu primesc rezultatul tocmai miercuri (rezultatul ala scurt care ar fi fost gata in 24 ore,,,ca sunt liberi domnii de la laboratorul lui peste).

Virginia_86, vorbesti despre o doctorita de la Filantropia din cate am inteles, despre cine este vorba? mi-e nu mi-a cerut sa semnez ceva ca nu vreau sa fac sau vreau sa fac...mi-a scris pe rezultatul de la testul down ca am fost informata despre riscuri, dar atat...

abea astept sa imi faca mami cozonacii...abea maine seara o sa ii degust :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

merci sandy. Din pacate eu nu am putut sa fac dubll test dar dr mi-a zis ca o sa fac triplu test ca sa ma lnistesc. Pe site scrie insa ca rezultatele la DT sunt superioare celor de la TT :( Imi pare rau caci vroiam sa-l fac, dar asta e!

Andrea spor la treaba. Azi se coloreaza rosiile nu? dar mancarea nu o pot face acum ca se altereaza pana duminica. E prmul paste facut singura de mine

+ 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Buna dimineata burtici! Noi suntem foarte matinali, avand in vedere cate treburi avem de facut.
Tin sa va incurajez pe toate burticile cu probleme, sa felicit pe cele care au aflat deja ce se ascunde in burtici si urez sarcina usoara cu bebei sanatosi tuturor burticilor.
Noi azi sarbatorim 16 saptamani. Inca mergem la munca si se pare ca si sambata vom avea parte de program normal. Asa ca treburile casnice le vom face printre picaturi.
Astazi ne vom ocupa de vopsitul oualor. In solutia colorata eu adaug 2 lingurite de otet si cateva foi de ceapa rosie. Astfel culoarea se prinde mai bine si este mai frumoasaCānd s-au uscat, dar īnc#259; sunt calde, ou#259;le vopsite le ung cu ulei pentru a le da stralucire si a pune in valoarea culoarea.
Va dorim sa aveti parte de o zi minunata! tuturor!

16w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici!
Eu azi am ultima zi de lucru si iau mini-concediu. N-am niciun chef de munca Azi serbam si noi 18 sapt, burtica, exact cum ma asteptam a facut bum dupa 17 sapt, asa ca toata lumea la birou a observat deja. Totusi, s-au gasit cateva cumetre mai sarace cu duhul sa se mire ca in fata icoanei facatoare de minuni ca eu am bulinica (de parca ma umflasem brusc de la bere...), dar ignor toate prostiile pe care le aud. Deja unii s-au grabit sa ma atinga, cu permisiune sau fara, deocamdata nu m-am enervat foarte tare, dar oricum am in plan sa imi cumpar tricou cu "NU atinge burta!!" si sper ca pricep toti mesajul
Maine avem programate cumparaturi ca sufla vantul prin camara si prin frigider . De gatit, voi gati putintel dar bun: coaste de miel, 1-2 garnituri usoare (gen spanac cu pilaf sau fasole verde si cartofi copti), salata multa, un pandispan cu fructe de compot (n-am facut niciodata, dar mi s-a recomandat un compot de piersici de la Olimpia si vreau sa vad care-i treaba).
Nu plecam nicaieri, voi fi acasa, am sa intru si atunci sa va urez toate cele bune, dar, celor care sunt mai voiajoare si pleaca de acasa de Paste le urez de pe acum sa aiba sarbatori frumoase si linistite si neaparat multa intelegere in casa !
Aaa, si aveti grija cu excesele alimentare (eu sigur voi avea), ca nimic nu e mai rau decat o indigestie de sarbatori. Pupz !

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sandy ma bucur ca ai trecut cu bine peste investigatie, ne rugam pt un rezultat bun!

Virginia spune-i clar parerea ta si intreab-o daca are si alte motive pt care vrea amnio. Atunci ai putea sa iei si tu o decizie.

Astazi vopsesc si eu outele, abia asteapta fi-miu sa le facem impreuna, voi vopsi si cateva oua de prepelita, stiti ce faine ies? Iar copiii sunt super incantati de ele si-s foarte sanatoase. Abia astept si eu!

De mancare fac traditionale, ca de restul sunt satula... sarmalutze, salate: boef si ciuperci cu pui, ciorba, friptura, drob, racitura sau piftie, cozonac si pasca imi face soacra-mea.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna dimineata burticute !!!
astazi m-am trezit cu chef de gatit in mod traditional masa de paste .sunt doar eu cu sotul ( anul trecut a fost fratele cu prietena ) .
m-am hotarat sa fac o ciorba mica de miel , friptura la cuptor cu piure si salata verde ; si daca -mi iese , cozonac si pasca .sa nu uit de oua rosii , ca sa am cu ce ma spala pe fata de dimineata ...
am vrut sa cumpar o vopsea din comert ( de la un magazin romanesc din bruxelles) dar imi este frica , nu stiu daca poate dauna sarcinii asa ca m-am decis sa folosesc metoda cojilor de ceapa rosie ...
acum fac lista cu ce trebuie sa cumpar si sper sa nu uit nimic . cumparaturile le voi face de la un magazin turcesc ( au carne proaspata de miel ) care e la o distanta buna de unde locuiesc ; deci nu-mi permit sa uit nimic ...
am vazut ca simona a scris ca ne-am cunoscut . ii multumesc de aprecieri ( si ea e foarte simpatica si plina de viata , dar sa nu-i spuneti , ramane secretul nostru !!!).
va pup pe toate !!!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

fetelor, eu astazi plec la bunica mea pt o zi sau doua si dupa aceea,la finii mei. nu stiu daca mai intru pe net si de aceea vreau sa va urez tuturor un PASTE FERICIT!
Anne, eu am intrat in saptamana a 17 a. vinerea viitoare merg la dr pt consult si sper sa ne arate bebele ce putza are .
va pe toate si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Salutare burticute
sandy ma bucur ca ai trecut cu bine peste intepatura din burtica, iti tin pumnii in continuare pt rezultat

Fetelor eu aseara am facut o prajitura delicioasa si un tort la fel de delicios le-am facut din timp pt ca astazi plecam la socrii.
Va si va imbratisez.

lalu85 21+ cu

Mergi la inceput