Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
carinablanca spune:
Proba de sematura
Mami de fetita cu fundita Maria si + 15 http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
sandy_2008 spune:
ramona, daca pe 23.04 faci amino, mai pune 3 saptamani pana primesti rezultatul..abea dupa aia se termina stresul...incearca sa te linistesti si sa fii optimista. oricum nu putem influenta cu nimic ceea ce se va intampla, va fi cum va hotara Cel de Sus.
eu am facut azi cvs-ul. nu a fost mare lucru intepatura respectiva. mi-a facut o anestezie cu xilina - am simtit zona respectiva amortita dupa care a bagat acul de doua ori pt ca nu a scos de prima data cantitatea necesara. am dus proba la laborator si astept rezultatul miercuri. rezultatul final insa va iesi undeva pe 3-4 mai.
va pup
bye
tzitziri spune:
Eu stiu ca la amnio se da rezultatul ala de la testul Fish inainte. Si daca ala e bine atunci se cam elimina cauzele care au dus la DT sau TT prost....
Si Tzuki zicea ca l-a facut doar pe ala (Fishul) care dureaza 3 zile, nu 3 saptamani....
Anda, eu as lua in locul tau 44..Adica ma gandesc ca poate nu vine chiar fixa, dar sigur nu vine nici larga...
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
17+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Tzuki spune:
la testul rapid rezultatele sunt gata in 2-3-4 zile. eu maine sper sa le am. deci eu o sa am maine raspuns daca bb-le meu are sau nu SD, SEduards, daca are pb de tub neural si pb legate de cromozomii sexuali. n-o sa stiu daca sunt alte pb cromozomiale (nu prea cred sa fie cazul), insa cele de mai sus se exclud daca rezultatul la testul fish o sa fie ok (si sper sa fie!).
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary consult cu degetul? adica? se refera la controlul facut de dr sau autocontrol? + 13 |
Asa a zis dr ca daca am ceva urgenta si nu pot sa merg la el(locuim in alt oras fata de clinica unde e el dr) sa spun ca am previa si sa nu-mi faca consult cu degetul.la asta se referea
Paulafericita 16+ cu
PaulaFrida spune:
Cine ma trece si pe mine pe prima pagina cu si cu noul DPN:26.09.2012 primeste un
Paulafericita 16+ cu
Tzuki spune:
va pun mai jos ce am primit eu pe e-mail ca urmare a programarii la amnio, adica niste pregatiri prealabile:
' Aveti programare pentru amniocenteza
Interventia o va practica domnul doctor xxxxxxxxxxxxxxxx, cu anestezie locala cu xilina 1%, sub control ecografic.
Vi se va pune o perfuzie cu No-spa si scobutil, ca pregatire pentru interventie.
Dupa interventie veti avea consultul de genetica care este 100 RON.
Testul rapid QF-PCR + Cariotipul = 1350 RON
Manevra interventiei = 480 RON
Daca lichidul amnioticrecoltat nu este contaminat cu sange, macroscopic,atunci se poate lucra testul rapid QF-PCR . Rezutatul acestuia va fi gata in 2-3 zile lucratoare, iar cel pentru cariotip in 14 zile lucratoare.
Puteti suna pentru rezultate la urmatoarele numere de telefon:- xxxxxxx
In cazul in care aveti Rh negativ, iar sotul are Rh pozitiv, va trebui sa va administram un vaccin Anti Rh , care se poate face in urmatoarele 72 de ore de la interventie. Acest vaccin vi-l puteti procura dvs. sau vi-l putem comanda noi .
Daca urmati un tratament cu: antibiotice, anticoagulante, (clexane) va trebui sa le intrerupeti cu 12 ore inainte de interventie, iar daca luati aspenter, acesta va trebui interrupt cu 10 zile inainte de interventie.
Va rog sa va aduceti cartea de identitate , ca sa facem o foaie de internare pentru cateva ore. Ne sunt de asemenea necesare , daca le aveti , copii dupa macar ultima ecografie, dupa bitest, triplutest, grup de sange si Rh, testarea pentru VDRL, HIV, hepatita B, hepatiata C.
Nu va aduceti de imbracat pentru internare pentru ca va oferim noi camasa, halat, papuci.
Daca doriti concediu medical, va rog sa ne aduceti o adeverinta de salariat pe luna in curs din care sa reiasa unde plateste unitatea angajatoare asigurari de sanatate, contul, trzoreria si numarul de zile de concediu medical de care ati beneficiat.
Va rugam sa nu folositi nici un fel de parfum, deodorant
parfumat ,cu alcool, creme de corp.Puteti folosi deodorante stick sau
neparfumate ! Va multumim pentru intelegere!
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anne`mary spune:
didi cate sapt ai? Ai grija cu tensiunea... monitorizeaz-oo permanent.
sandy cum te mai simti acum? te-ai mai linistit un pic? Spuneai ca exista doar o clinica in bucuresti creditata de cei din londra? Despre ce clinica e vorba?
Eu am cautat hainute de gravida prin magazine, dar nu am gasit. Se pare ca in buzau nici asta nu gasesc. Spuneati ceva de Orsay, dar aici nu au. Tot online o sa-mi caut si eu.
va
+ 13
Virginia_86 spune:
Eu m-am simtit si obligata de catre doctora sa fac amniocenteza si probabil si asta m-a speriat mai tare. Mi-a spus o chestie pe care eu nu am mai auzit-o si anume ca daca hotarasc sa nu fac amniocenteza, sa ma duc la ea si sa semnez o hartie cum ca ea mi-a recomandat-o si eu am refuzat. Voi ati auzit de asa ceva?
Eu sunt o persoana foarte optimista si sunt convinsa ca e totul bine cu bebelina din burtica. Din cate am citit pe net cam 1 din 100 de copii nascuti au cordonul acesta bivascular si pe nicaieri in lume nu se recomanda amniocenteza decat daca mai exista si alti markeri de risc.
Cu siguranta daca ar mai fi vazut ceva in neregula cu bebe, as fi facut amniocenteza pentru ca nu sunt inconstienta; nici nu as fi vrut sa mai stau pana la 9 luni cu stres sau sa risc sa aduc pe lume un copil bolnav.
Sper ca totul sa fie bine de acum inainte. Va pup si va astept cu rezultate bune de la teste.
nu_mai_stiu spune:
Buna seara!Fetelor,voi ma cam speriati.Imi pare rau sa aud de atatea necazuri si sper si ma rog la Dumnezeu sa avem cu toate bebelusi sanatosi.Mult succes fetelor care mai au de facut amniocenteza.
Eu sunt in plina curatenie pentru Paste.Intru si va citesc si ma intorc la trebusoara.Acum am zis sa scriu totusi ca nu am mai scris de ceva timp.Nu am noutati,am trecut doar sa va salut si sa va
Am facut baita si merge un somn adanc acum
16+