INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Crisstal, stiu prin ceea ce treci, deseori mi se intampla si mie. Insa vreau sa te incurajez, ca stii ca daca nu o sa poti sa ai unul bb al tau, tot o sa reusesti sa fii mama, daca vrei. Stii ca nu trebuie neaparat sa nasti un copil, ca sa devii mama.
Oricum mai lupta inainte sa te lasi batuta!!!
Fa un Fiv, poate o sa dea rezultate mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Ancuta,eu am facut anul trecut 6 IAD + 1 IAD luna asta .Au fost 2 reusite,dar cu avort spontan .De asta zic ca nu mai pot si nici nu mai vreau .La cate probleme am: mutatii,anomalii,AMH mic,putin probabil sa imi vad visul implinit .De fapt si medicul genetician mi-a zis ca sansele sunt foarte reduse,datorita anomaliei cromozomiale. Dar eu am vrut sa incerc si sa incerc ,poate ,poate...insa nimic .

Sper sa nu ma apuce iar vreo depresie,ca nu as mai suporta

Crisstal, te rog sa vezi partea plina a paharului. Nu te mai uita doar la partea goala.

Uite iti fac eu o lista de bile albe, daca imi permiti.
- sotul tau a fost de accord cu IAD. Nu orice sot e de accord cu asa ceva. Eu am avut un scandal monstru cand doar am sugerat ca de data asta sa facem IAD. Raspunsul a fost clar: "eu raman cu copilul MEU si te duci la mata acasa cu al doilea copil cu tot. EU nu voi iubi niciodata copilul altuia." Ca el gandesc multi barbati. Deci sotul tau, DE DRAGUL TAU SI AL VOSTRU, a lasat acest lucru de la el, de altfel extrem de important pentru altii. GAndeste-te ca la IAD nu bagi cati scoate sotul ci un nr perfect de gigei, ca aia nu primesc pe oricine la donat. Noi, astalalte, depindem de nr si viteza gigegilor de la o luna la alta.
- 2 dintre IAD au reusit. PAi asta e o victorie, adica doua victorii. Adica SE POATE. Cezara era f bucuroasa ca mi-a reusit prima IA, chiar daca s-a fasait, cum a zis ea. Mi-a spus ca asta ii arata ei, ca uterul e ok, si in stare sa primeasca o sarcina. Mi-a zis ca am pierdut prima sarcina din cauze genetice. Celebrul "ceva nu a mers".
- stii ca ai anomalii , mutatii. astea ar fi in lista neagra, dar sa vedem si partea buna aici. Le ai, dar STII ca le ai, si poti face un tratament pt sustinirea sarcinii.

Stii ce mi-a zis mie o ginecoloaga, cand eu disperat o intrebam daca voi avea vreodata un copil??? "Draga, atat timp cat ai un uter, atunci sigur vei putea s afaci un copil. SI daca nu ai fi avut, gaseam o mama purtatoare." Mi-a placut ce mi-a spus. Mi-a dat curaj sa merg mai departe.

Te rog sa nu intri in depresie. Stii ca negativismul, ne mai scade din sanse. Te pup cu mare drag si sper sa-ti revii cat mai repede.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

LauraNicole, iti multumesc pentru incurajare...insa acum nimic nu ma poate face sa ma simt mai bine

---------------------------------------------
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu
CRISSTAL
mutatia 675 4G si mutatia 844A in gena Pai -heterozigota + anomalie cromozomiala

Crisstal, stiu pe cineva de aici care are una din trompe complet infundata iar cealalta pe jumatate functionala, care acum 2 ani a adoptat un copil pentru ca pur si simplu pierduse orice nadejde de a da nastere unui copil, avea deja 40 de ani si, probleme de genul tau cu nemiluita, nu stiu cate incercari naturale si artificiale. Au adoptat o minune acum doi ani si ceva si ghici ce? La nu mai stiu cat timp s-a trezit ca-i e rau, greturi, calduri, lipsa menstruatiei si era sigura ca a intrat in menopauza. Ei bine, menopauza ei era cu ochi ca acum au un baietel superb si sanatos tun de 5 luni. A fost un soc pentru toata lumea iar acum, la 43 de ani e mama a doi copii minunati, unul crescut in inima si unul in pantec.
Deci minuni se intampla. Nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristal trebuie sa reusim si noi intr-o zi sa fim mamici. Dezamagirea e grea , dar trebuie sa fim optimiste ca intr-o zi vom reusi .Sotul meu nu a fost incantat de IA ("trebuie sa fac copii in eprubeta"),sotul meu nu ar fi NICIODATA cu IAD. Incearca si cateva sedinte la un psiholog , o sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Dragele mele, sunteti adevarate "balsamuri" pentru suflete...
Va doresc tot binele din lume si ma bucur enorm ca mai exista femei adevarate, care merita din plin sa fie mame...

M-a socat ce-am vazut aseara la TV : 400 de avorturi pe zi in Romania !!!

Si noi ne chinuim cu anii, zi de zi, ceas de ceas, pentru a avea copilasi...
Imi amintesc ca aveam dosarul cu nr.15189 la Giulesti in anul 1997. Eram a 15189-a femeie de la Giulesti care dorea un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dragele mele,m-ati facut sa plang prin faptul ca sunteti alaturi de mine,ma intelegeti si ma sustineti si va multumesc foarte mult pentru asta

Dankutza,sotul meu este cel mai intelegator si bun sot,cel putin pentru mine,cand i-am zis de IAD nu a tipat,nu a urlat ci doar a zis sa ii dau ceva timp de gandire...Am vorbit si de adoptie si este alaturi de mine,daca la asta ne vom opri pana la urma.

Dar nu stiu ce sa mai fac ,in clipa asta nu stiu ce sa decid ...e tare greu

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Imi pare rau sa aud de atatea inseminari nereusite. Vreme de 4 ani am incercat sa avem si noi un copil, stiu ce inseamna sa astepti in fiecare luna, sa speri la fiecare inseminare, sa te bucuri la test pozitiv sau sa plangi cand vezi doar o liniuta. Am facut in acesti ani 11 IA, 2 reusite si ambele pierdute.
Intotdeauna am zis ca vom face tot ce tine de noi sa reusim, sa nu ne para rau peste ani ca nu am incercat, dar am privit mereu adoptia ca pe o salvare, asul din maneca ce ne va ajuta sa reusim.
Ne-am cunoscut fetita, are doar 11 luni si e o minune de copil. Am luat-o deja acasa si ne-a schimbat viata total.
Sunt impacata cu mine, stiu ca am facut tot posibilul, probabil ca a trebuit sa trecem prin multe ca sa acceptam adoptia cu inima deschisa, procedura s-a derulat foarte repede, mai repede decat ma asteptam. La doua luni de cand am avut atestatul, ne-am intalnit fetita.

Va doresc sa reusiti toate sa aveti cat mai repede un copil, indiferent de modul in care ajunge in familia voastra.
Legat de sot, pot sa va spun ca al meu nu are probleme de infertilitate (am eu destule) si a acceptat fara probleme varianta adoptiei, a fost un subiect pe care l-am luat in calcul si acceptat de mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Imi pare rau sa aud de atatea inseminari nereusite. Vreme de 4 ani am incercat sa avem si noi un copil, stiu ce inseamna sa astepti in fiecare luna, sa speri la fiecare inseminare, sa te bucuri la test pozitiv sau sa plangi cand vezi doar o liniuta. Am facut in acesti ani 11 IA, 2 reusite si ambele pierdute.
Intotdeauna am zis ca vom face tot ce tine de noi sa reusim, sa nu ne para rau peste ani ca nu am incercat, dar am privit mereu adoptia ca pe o salvare, asul din maneca ce ne va ajuta sa reusim.
Ne-am cunoscut fetita, are doar 11 luni si e o minune de copil. Am luat-o deja acasa si ne-a schimbat viata total.
Sunt impacata cu mine, stiu ca am facut tot posibilul, probabil ca a trebuit sa trecem prin multe ca sa acceptam adoptia cu inima deschisa, procedura s-a derulat foarte repede, mai repede decat ma asteptam. La doua luni de cand am avut atestatul, ne-am intalnit fetita.

Va doresc sa reusiti toate sa aveti cat mai repede un copil, indiferent de modul in care ajunge in familia voastra.
Legat de sot, pot sa va spun ca al meu nu are probleme de infertilitate (am eu destule) si a acceptat fara probleme varianta adoptiei, a fost un subiect pe care l-am luat in calcul si acceptat de mai mult timp.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot, anticorpi antispermatici, NK crescute
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Te felicit din toata inima, draga mea!
Un gest mai mult decat nobil, de a va bucura sufletul si de a fii parintii unui sufletel, care sunt convinsa ca o sa bucure toata viata!
Unde lucrez eu, am colegi care, din diferite motive, nu au putut avea copii biologici si au adoptat.

Tot respectul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

alexa78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

alexa 78 intradevar un gest nobil , eu inca mai sper desi nici povestea mea nu este mai fericita pana acum, de 5 ani incarcam sa facem un bebe , am pierdut o sarcina la 8 saptamani , am 3 IUI la activ , de o saptamana m-am operat de fibrom uterin la Debrecn ( era in jur de 500 gr) si acum sper din nou ....Poate daca nici asa nu se va infaptui minunea vom adopta si noi.

Mergi la inceput