INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

alexa 78 intradevar un gest nobil , eu inca mai sper desi nici povestea mea nu este mai fericita pana acum, de 5 ani incarcam sa facem un bebe , am pierdut o sarcina la 8 saptamani , am 3 IUI la activ , de o saptamana m-am operat de fibrom uterin la Debrecn ( era in jur de 500 gr) si acum sper din nou ....Poate daca nici asa nu se va infaptui minunea vom adopta si noi.

Of, prin cate ai trecut si tu, draga mea...
Cum te simti dupa operatie?

Si mie mi-a trebuit ceva timp sa o am pe Alexandra...Am o verisoara (acum are 44 de ani), care a asteptat 18 ani un copilas, in final a facut FIV cu Marinescu, i-a "plantat" 3 mugurasi", dar numai unul s-a prins, asa ca tanarul David (3 ani)este poreclit "3 in 1" ...

Ai toata admiratia mea ca nu ti-a murit sperantza...
Pentru mine sunt sigura ca solutia ar fii FIV-ul, dar consortul nu vrea sa auda : " de ce fortezi norocul, draga ? Daca este sa fie, faci un copil si fara asta !" Auzi tu...fortez norocul...

Incerc altfel, poate cine stie...pana n-oi mai avea "productie"...

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

missy sunt bine multumesc de intrebare , a fost o interventie destul de dificila , initial s-a dorit extriparea lui laparoscopic dar nu s-a reusit asa ca au trecut la faza a doua taietura clasica, in fine important este ca mi-au salvat uterul ( aici la Cluj spuneau ca nu au alta alternativa decta sa scoata tot , avand in vedere marimea fibromului ). Cei de la Debrecen m-au asigurat pana in ultimul moment ca vor face tot ce le sta in putere sa imi salveze uterul si s-au tinut de cuvant. Aici pot sa spun si eu ca am avut un gram de noroc , fibromul era subseros pe peretele anterior , asa ca nu au trebuit sa-mi taie deloc din uter practic au luat o portocala atasata de uter (camasa s-au exprimat ).

sunt bine . ma refac frumos , putin obosita dar dupa o operatie de peste 2 ore si anestezie generala prelungita de la 40 de minute cat trebuia sa fie in initial sunt ffff bine.

Cat despre speranta , am un sot minunat , m-a sprijinut in tot ceea ce am facut si el m-a indrumat , noi initial doream sa facem FIV la debrecen si dr de acolo ne-a zis ca nu am sansa sa duc sarcina din cauza fibromului si mai bine sa il scot. Asa am facut , acum astept cele 3 luni de repaus reconamdate de medic si mergem mai departe , spuneau doctorii ca se poate sa am noroc sa nu mai am nevoie de FIV. Vom vedea asa prin august cand ne punem pe treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18
Dar nu stiu ce sa mai fac ,in clipa asta nu stiu ce sa decid ...e tare greu

Crisstal, m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai 32 de ani. Uite ca am uitat sa adaug asta la lista de bile albe, faptul ca esti inca tanara.
Eu, la varsta ta, mi-am propus sa mai incerc pana la 35 de ani si daca nu iese, adoptam un copilas. Planul era: tratament + niste mici concedii din cand in cand pt relaxare.
In februarie am fost plecata la Roma s ama relaxez si la sf lui martie ramaneam gravi. Aveam 32 de ani si 4 luni.
Poate ca ti-ar fi bine daca ti-ai fixa un target, un pic mai indepartat. Zic si eu!
Fereste-te sa iei decizii pripite. Toate cand suntem dezamagite spunem: gata, nu ma mai duc la dr, nu mai vreau injectii bla bla si ... pana la urma o luam de la capat.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78
Ne-am cunoscut fetita, are doar 11 luni si e o minune de copil. Am luat-o deja acasa si ne-a schimbat viata total.

Vai ce ma bucur pentru tine. Sa stii ca eu cred ca veti reusi sa faceti si voi un copilas. Atunci bucuria va fi completa.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp
Poate daca nici asa nu se va infaptui minunea vom adopta si noi.

Eu cred ca se va intampla minunea sa ramai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dankutza sa de Domnul sa fie asa , vad ca vrei sa ne dai la toate cate un impuls si un tonus ridicat , ne prinde bine . Multumesc de incurajari !

Sti in adancul sufletului si eu sunt convinsa ca pana la urma am sa-mi tin si eu bebelasul in brate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Doamne, Crisstal, te rog iarta-ma ca am deschis rani adanci, n-am mai apucat sa mai intru si acum m-au coplesit si vorbele tale dar si mesajele de sustinere .
Mie mi-a spus o prietena care, dupa cca 5 ani de asteptari si incercari a reusit sa aiba bebelusul mult asteptat, ca atunci cand se intampla iti dai seama ca totul a meritat cu varf si indesat.
Din fericire, ca si in situatia mea, duceti lupta asta in doi, ma bucur tare mult ca ai sprijin si intelegere.
Intr-un fel sau altul o sa fie bine. Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetelor, sunt in Z27 si am dureri de burta de cm, dar e abia a 5 zi dupa IA, credeti ca o sa-mi vina maine, daca corpul s-a obisnuit cu cm de 28 zile?
Eu imi pun seara cate 200 arefam, tocmai ca sa imi lungesc ciclul...ce naiba!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Ancuta,eu am facut anul trecut 6 IAD + 1 IAD luna asta .Au fost 2 reusite,dar cu avort spontan .De asta zic ca nu mai pot si nici nu mai vreau .La cate probleme am: mutatii,anomalii,AMH mic,putin probabil sa imi vad visul implinit .De fapt si medicul genetician mi-a zis ca sansele sunt foarte reduse,datorita anomaliei cromozomiale. Dar eu am vrut sa incerc si sa incerc ,poate ,poate...insa nimic .

Sper sa nu ma apuce iar vreo depresie,ca nu as mai suporta

Crisstal, te rog sa vezi partea plina a paharului. Nu te mai uita doar la partea goala.

Uite iti fac eu o lista de bile albe, daca imi permiti.
- sotul tau a fost de accord cu IAD. Nu orice sot e de accord cu asa ceva. Eu am avut un scandal monstru cand doar am sugerat ca de data asta sa facem IAD. Raspunsul a fost clar: "eu raman cu copilul MEU si te duci la mata acasa cu al doilea copil cu tot. EU nu voi iubi niciodata copilul altuia." Ca el gandesc multi barbati. Deci sotul tau, DE DRAGUL TAU SI AL VOSTRU, a lasat acest lucru de la el, de altfel extrem de important pentru altii. GAndeste-te ca la IAD nu bagi cati scoate sotul ci un nr perfect de gigei, ca aia nu primesc pe oricine la donat. Noi, astalalte, depindem de nr si viteza gigegilor de la o luna la alta.
- 2 dintre IAD au reusit. PAi asta e o victorie, adica doua victorii. Adica SE POATE. Cezara era f bucuroasa ca mi-a reusit prima IA, chiar daca s-a fasait, cum a zis ea. Mi-a spus ca asta ii arata ei, ca uterul e ok, si in stare sa primeasca o sarcina. Mi-a zis ca am pierdut prima sarcina din cauze genetice. Celebrul "ceva nu a mers".
- stii ca ai anomalii , mutatii. astea ar fi in lista neagra, dar sa vedem si partea buna aici. Le ai, dar STII ca le ai, si poti face un tratament pt sustinirea sarcinii.

Stii ce mi-a zis mie o ginecoloaga, cand eu disperat o intrebam daca voi avea vreodata un copil??? "Draga, atat timp cat ai un uter, atunci sigur vei putea s afaci un copil. SI daca nu ai fi avut, gaseam o mama purtatoare." Mi-a placut ce mi-a spus. Mi-a dat curaj sa merg mai departe.

Te rog sa nu intri in depresie. Stii ca negativismul, ne mai scade din sanse. Te pup cu mare drag si sper sa-ti revii cat mai repede.

Cristal, subscriu si ce a scris Dankutza!
I-ati timpul necesar de refacere si vei sti apoi ce vei face.
Intradevar ai un sot minunat si intr-o zi veti deveni pariniti!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

Imi pare rau sa aud de atatea inseminari nereusite. Vreme de 4 ani am incercat sa avem si noi un copil, stiu ce inseamna sa astepti in fiecare luna, sa speri la fiecare inseminare, sa te bucuri la test pozitiv sau sa plangi cand vezi doar o liniuta. Am facut in acesti ani 11 IA, 2 reusite si ambele pierdute.
Intotdeauna am zis ca vom face tot ce tine de noi sa reusim, sa nu ne para rau peste ani ca nu am incercat, dar am privit mereu adoptia ca pe o salvare, asul din maneca ce ne va ajuta sa reusim.
Ne-am cunoscut fetita, are doar 11 luni si e o minune de copil. Am luat-o deja acasa si ne-a schimbat viata total.
Sunt impacata cu mine, stiu ca am facut tot posibilul, probabil ca a trebuit sa trecem prin multe ca sa acceptam adoptia cu inima deschisa, procedura s-a derulat foarte repede, mai repede decat ma asteptam. La doua luni de cand am avut atestatul, ne-am intalnit fetita.

Va doresc sa reusiti toate sa aveti cat mai repede un copil, indiferent de modul in care ajunge in familia voastra.
Legat de sot, pot sa va spun ca al meu nu are probleme de infertilitate (am eu destule) si a acceptat fara probleme varianta adoptiei, a fost un subiect pe care l-am luat in calcul si acceptat de mai mult timp.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot, anticorpi antispermatici, NK crescute
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Respect pentru tine si sotul tau!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput