INSEMINARE 87
Raspunsuri - Pagina 18
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Dar de ce? 39 de ani reprezinta un prag? Dupa aceea scade fertilitatea? www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim |
Cica dupa 39 de ani ovarele devin si ele mai lenese, nu stiu, oricum sper ca la anul sa tin in brate unul mic si urlator.
crisstal_18 spune:
Hey girls
Mi-am facut un test azi si binenteles ca a iesit negativ,dar menstra inca nu mi-a venit,ar fi trebuit sa vina cam sambata-luni ptr ca eu am ciclu scurt 24-26 zile...azi e ziua 28 si ziua 16 de la IA. Momentan nici un simptom de nici unele,doar sanii sunt ceva,ceva umflati,dar nu ma mai dor ca pana acum .
Nu pot sa spun ca sunt surprinsa de rezultat...ma asteptam,dar in acelasi timp speram....Inca o dezamagire,oare pana cand ???
Nu mai vreau sa o iau de la capat,chiar nu mai vreau
ancuta_ro spune:
Cristal , imi pare rau pentru testul negativ. Imi cer scuze daca ai mai scris si n-am fost pe faza, tu cate IA ai facut? Am mai zis recent, mie mi se pare ca la capitolul asta se lasa cel mai greu cu liniute.
Cu testele de ovulatie si eu tot Oview am folosit, mi s-au pozitivat aproape de fiecare data, dar nu sunt sigura ca se si spargea foliculul. Oricum sunt un indicator bun.
olimp spune:
mariabcf eu am folosit testele 'La minut " este un pachet cu 5 teste de ovulatie si unul de sarcina , au functionat le-au verificat caci faceam in paralel si foliculometrie.
crisstal_18 spune:
Ancuta,eu am facut anul trecut 6 IAD + 1 IAD luna asta .Au fost 2 reusite,dar cu avort spontan .De asta zic ca nu mai pot si nici nu mai vreau .La cate probleme am: mutatii,anomalii,AMH mic,putin probabil sa imi vad visul implinit .De fapt si medicul genetician mi-a zis ca sansele sunt foarte reduse,datorita anomaliei cromozomiale. Dar eu am vrut sa incerc si sa incerc ,poate ,poate...insa nimic .
Sper sa nu ma apuce iar vreo depresie,ca nu as mai suporta
crisstal_18 spune:
LauraNicole, iti multumesc pentru incurajare...insa acum nimic nu ma poate face sa ma simt mai bine