INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Maria, se poate sa ai dreptate. Nu e infectie.

Voi lua naturiste pentru fibrom. Cred ca el impiedica si fixarea unei sarcini. Miercuri ma duc sa cumpar.

Tratament:

Extract mladite zmeur
Extract maldite coacaz negru
Elixir fructe soc
Tinctura de cretisoara

Incerc 1-2 luni, apoi fac eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole
Inseminarea se face prin asigurare daca te incadrezi in cerintele lor sau te costa de te ustura. Eu merg prin ei deocamdata.

E bine ca e decontata, la noi nu e. Se deconteaza doar un Fiv si trebuie sa intrunesti anumite conditii. CAte IA iti deconteaza? Am vazut ca in Franta se deconteaza 4.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Dankuta, nu stiu cate IA am voie sa fac prin ei dar cum aflu ceva iti scriu. Inca astept rezultatul ala. Eu ma incadrez in conditiile lor pentru ca de 3 ani jumate de cand sunt cu actualul sot nu am ramas gravida niciodata(trebuie sa ai cel putin 3 ani de "incercat"), eu am 38 de ani in septembrie iar sotul 36 si cu inotatorii lenesi, plus carnatul de istorie medicala la mine asa ca am noroc. Medicul nostru mi-a spus ca se grabesc sa ma lase gravida pana implinesc 39 de ani ca sa prinda ocazia cat se mai poate.
Habar nu am ce va fi nevoie sa iau sau nu sau ce sa fac. Deocamdata iau acid folic de vreo 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

PS, Am votat pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Buna, fetele! M-am intors, si sunt dezamagita ca ma asteptam sa gasesc numai vesti bune si cand colo... Cristina , n-a fost sa fie acum, dar pe viitor eu zic sa incercati toate pozitiile recomandate .
Gaby tu ai fost raza de soare pe wk asta cu IA facuta, sa dea Doamne Doamne sa fie foliculul castigator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Ancuta,

Cred ca multe fete vor adopta pozitia asta. Daca sunt fete care au reusit noi de ce nu am putea?

Facem orice sa ne vedem visul implinit.

pe toate. Multa bafta celor ce urmeaza sa face teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Dankutza, mie mi-a zis dr sa fac numai in seara aia dupa IA,
[....]
Eu ma tot gandesc sa mai fac una, doua prostioare tot asa cam de 2 ori pa sapt, ca dupa ce am test pozitiv, nimic...seceta.
[....]
Am sunat sa intreb ce au notat la clinica pt eco din ziua de Ia si au zis ca scrie pe fisa: "s-a observat un folicul de 19, in stare iminenta de ovulatie".

Mie asa imi spune Cezara tot timpul. A doua si a treia zi de la IA . Apoi perna sub fund si stat in pat, fara dushulet.

Din experienta iti spun ca de 2 ori pe saptamana e suficient. In primul rand ca nu prea te poti deconecta. Te gandesti: aoleu sa nu-i fac rau lui bebe, sa nu intre prea adanc, daca sperma imi da contractii, etc. Si uite asa, te lasi pagubasa, ca nu-ti mai arde. Adica, eu asa am fost. Eram asa de disperata sa tin sarcina, ca nu vroiam sa o periclitez cu nimic. Mai ales cu ceva la care m-as fi putut abtine.

19mm, hmmm! Super! IS pe cale sa faca poc! Bravo! Hai ca poate faci un iepuras!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:

PS, Am votat pozele.

Multumesc de voturi.

Mergi la inceput

Citat:
Medicul nostru mi-a spus ca se grabesc sa ma lase gravida pana implinesc 39 de ani ca sa prinda ocazia cat se mai poate.
Habar nu am ce va fi nevoie sa iau sau nu sau ce sa fac. Deocamdata iau acid folic de vreo 3 ani.

Dar de ce? 39 de ani reprezinta un prag? Dupa aceea scade fertilitatea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Cred ca maine voi incerca un test ,asta daca nu e rosu...Poate nu e,dar daca e ??? Of,Of nu mai suport momentele astea,mi-e teama si sa mai merg la pipi

Si eu dupa IA, devin obsedata de chiloti. Ii studiez, doar doar oi vedea si eu o pata de nidare. Dupa ce trece perioada cand s-ar fi putut nida, incep sa tremur de frica. Vine CM sau nu? SI ma duc de o suta de mii de ori la baie si de frica, ca dupa IA ciclul e mai abundent si vine dintr-o data, buf, si ma fac praf. Crisstal, Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_ro spune:

Da, da...am cautat si eu pata aia de nidare de m-a luat durerea de cap. Degeaba, iar dupa momentul ala, de unde ardeam de nerabdare sa treaca zilele dupa IA, am trecut in extrema cealalta, nu mai vroiam sa vina ziua de testare...doar daca ar fi venit sigur cu un iepuras . Vad ca ne dam cu acelasi carusel al emotiilor

Mergi la inceput