INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristina nu cred ca este infectie (infectia are mai multe simptome- urinari frecvente, usturime .........) . Cristal cum esti? Ai facut test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna Maria,,

Sunt ziua 14 de la IA,inca nu mi-a venit menstra,dar nici test nu imi vine sa fac ...mi-e frica ca rezultatul nu e cel asteptat si atunci mai astept...am visat azi noapte 2 liniute...dar totusi cred ca azi imi vine

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Ultima oara am gasit Pregnyl la farmacia Dona de la Romana-coloane.

Am sunat. Nu mai are.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole
Inseminarea se face prin asigurare daca te incadrezi in cerintele lor sau te costa de te ustura. Eu merg prin ei deocamdata.

E bine ca e decontata, la noi nu e. Se deconteaza doar un Fiv si trebuie sa intrunesti anumite conditii. CAte IA iti deconteaza? Am vazut ca in Franta se deconteaza 4.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da in Franta sunt 4, daca nu ramaii in timpul si pierzi, ca atunci se reseteaza la zero. Deci 4IA, 4 fiv si eventual 4 fiv cu donator (isci?)
Tratament+eco+tot pana la beta oferite de stat.
Plus ca m-am stimulat un an gratis: Puregon+Ovitrelle.
Numai ca nu dau progesterol sau cel putin mie, asa ca trebuie sa ma aprovizionez din Ro.
Apropo, aseara am facut o boacana: am luat Aferam pe jos si apoi am vazut ca era de 100mg, asa ca am mai inghitit inca unul
Acum am luat dimineata unul cu apa si diseara iau iar pe la parter. E ok? sau sa ma gandesc la posibilitatea sa bag pe jos cate doua seara?

Ah si pot face ceva prostioare? sau mai bine lipsa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela

Fetelor stiu ca e mult dar eu banuiesc ca e din cauza utrogestanului (progesteron). Eu am un endometru super.

Simt uneori, niste dureri (parca ma apasa ceva) in abdomenul inferior. Ma gandesc ca o fi vreo infectie.

Dankutza, Brevactidul e ieftin 30 lei fiola. Dar am preferat sa cumpar Ovitrelle decat sa fac drumul pana in Bucuresti. Apropo am votat si eu pozele. Bafta!

Mersi pentru vot.

Cred ca ma orientez catre Brevactid. Daca se va mai gasi si asta.
Durerile nu inseamna ca ai o infectie. Fa-ti un VSH. Parca ala iti arata daca e infectie in corp. Si eventula o hemoleucograma.
Ciclul nu are cum sa fie abundent din cauza progesteronului. Si endo gros face ciclul mai abundent, dar 7 tampoane intr-o zi = avort menstrual. Sunt multe femei care au avort mesntrula cand vine menstra si habar nu aveau de sarcina. 2 colege de ale mele de la servici au patit asa si amandoua mi-au spus ca a fost avort mestrual.
LA cateva zile dupa ce se opreste sangerarea, dute la un eco de control ca sa vada daca nu a mai ramas ceva pe acolo. Eu era sa ajung la chiuretaj din cauza un bucatele de 1 pe 2 cm. Mi-a dat niste injectii care imi dadea contractii ale uterului. Bleah!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Da in Franta sunt 4, daca nu ramaii in timpul si pierzi, ca atunci se reseteaza la zero. Deci 4IA, 4 fiv si eventual 4 fiv cu donator (isci?)
Tratament+eco+tot pana la beta oferite de stat.
Plus ca m-am stimulat un an gratis: Puregon+Ovitrelle.

[....]

Acum am luat dimineata unul cu apa si diseara iau iar pe la parter. E ok? sau sa ma gandesc la posibilitatea sa bag pe jos cate doua seara?

Ah si pot face ceva prostioare? sau mai bine lipsa?

Ce fain la voi! Pai tot sa ramai gravi, nu ca la noi. Ne submineaza statul al maxim, dar asigurari trebuie sa platim.

Baga 2 pe la parter seara.

Pai, ai facut porstioare a doua zi si a treia zi dupa IA? Alea trebuie, dupa, face cum vrei. Eu nu faceam mai mult de 2 ori pe saptamana. Dupa ce mi s-a confirmat sarcina 2 dr au spus fara dinghi-dinghi pana tremin primul trimestru. Si am tinut, ca pre tare ma chinuisem sa fac un copil. Deci, eu am tinut post negru dupa la vreo 8 saptamani si pana la 13-14 saptamani. Mult! Stiu! Da' sa vezi scantei dupa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Sunt ziua 14 de la IA,inca nu mi-a venit menstra,dar nici test nu imi vine sa fac ...mi-e frica ca rezultatul nu e cel asteptat si atunci mai astept...am visat azi noapte 2 liniute...dar totusi cred ca azi imi vine

daca ai stii cat te inteleg. Si eu urasc testele. HAi ca poate o fi cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza, mie mi-a zis dr sa fac numai in seara aia dupa IA, apoi nu a mai zis nimic. Desi m-am gandit, sotul a fost ff ocupat, plus cu musafiri acasa, greu sa ma gandesc la asta.
Eu ma tot gandesc sa mai fac una, doua prostioare tot asa cam de 2 ori pa sapt, ca dupa ce am test pozitiv, nimic...seceta. noroc de imaginatie si alte posibilitati...
Acum sper sa nu imi fac prea multe iluzii...
Am sunat sa intreb ce au notat la clinica pt eco din ziua de Ia si au zis ca scrie pe fisa: "s-a observat un folicul de 19, in stare iminenta de ovulatie".
Vreau sa ma duc sa imi fac un AMH iar, ca nu am mai facut de vreo 6 luni si dupa atatea stim, ma cam gandesc ca s-a cam diminuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Multumesc Dankutza

Cred ca maine voi incerca un test ,asta daca nu e rosu...Poate nu e,dar daca e ??? Of,Of nu mai suport momentele astea,mi-e teama si sa mai merg la pipi

Mergi la inceput