INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Stie cineva unde se poate Pregnyl? A disparut dupa piata si Ovitrelle e scump rau.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Dancutza farmacia Help Net Iti aduce la comanda Pregnyl in 3-4 zile. Cristina e mult 7 tampoane pe zi , sunati Dr si spunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Ultima oara am gasit Pregnyl la farmacia Dona de la Romana-coloane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Knock Knock! Bat si eu timid la usa voastra.
[.....]
Aia mici care ar trebui sa innoate in sperma sotului sunt lenesi si nu au viteza care trebuie( exista in numarul necesar dar nu vor afurisitii sa munceasca)

Laura, bine ai venit! Iti doresc sedere scurta!
Daca d-nii gigei sunt lenesi, atunci sigur ca trebuie IA. E sigura cale sa ramai gravi.
Sunt convinsa ca la anul vei avea in brate co-productia anglo-romana.
DAca stau bine sa ma gndesc, poate artrebui sa repet si eu hormonalele, dar sunt scumpe fi'ar sa fie.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Multumesc mult. Nu stiu cat de scurta o sa-mi fie sederea dar cum abia sunt la inceput de drum, sunt sigura ca am multe de invatat de la voi. Deocamdata doar astept rezultatul la hormoni. Imi pare rau sa aud ca e scump acolo. Aici e gratuit daca e recomandat de GP si ti se face ori de cate ori ai nevoie. Inseminarea se face prin asigurare daca te incadrezi in cerintele lor sau te costa de te ustura. Eu merg prin ei deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cristina, 7 tampoane pe zi e foarte mult. Consulta medicul urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Hristos a inviat!

Fetelor stiu ca e mult dar eu banuiesc ca e din cauza utrogestanului (progesteron). Eu am un endometru super. In ziua 10, pe stimulare cu gonal aveam deja 13 mm. Adica gros. Pe mine m-a ingrijorat acea pielita. Desi am citit pe net ca e normala...dar nu am mai observat pana acum.

Maria, ce parere ai de doxicilina? Prospectul zice de infectii urogenitale. Simt uneori, niste dureri (parca ma apasa ceva) in abdomenul inferior. Ma gandesc ca o fi vreo infectie.

Dr. nu mi-a zis la nicio eco ca as avea anexita. Am citit ca se vede la eco. Dar cand apas in zona trompelor simt un usor disconfort.

Dankutza, Brevactidul e ieftin 30 lei fiola. Dar am preferat sa cumpar Ovitrelle decat sa fac drumul pana in Bucuresti. Apropo am votat si eu pozele. Bafta!

Mergi la inceput

Cristina eu ma feresc de medicamente , Incearca Amoxicilina 500mg , 2/zi si ia si antimicotic Fluconazol 150 mg 1tb la saptamana. Antibiotic trebuie luat 10zile.Cristina eu zic sa Iti sun Dr sa ii spui cate tampoane ai schimbat.Daca schimbi un tampon la 3ore nu ebine , e prea mult .

Mergi la inceput

Cristina sangerarea abundenta nu e de la progesteron ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Maria, astept sa vad ce se intampla azi. Dar pana acum s-a redus mult.

Legat de antibiotice nu sunt inca 100% decisa. Suspectez eu o infectie dupa disconfortul pe care-l simt. Sa fie altceva?

Nu simt mereu apasarea aceea asupra abdomenului inferior...poate o fi fibromul ca ma mai crescut de la 1 cm anul trecut la 2 cm. Desi mi-a facut histeroscopie nu mi l-a scos, desi asa mi-a zis ca va face...

Ma gindeam sa merg la o alta clinica. La cea la care am fost nu scot decat polipi histeroscopic. Dar stiu ca la 1 cm astea se scotea si fibromul. E submucos.

Mergi la inceput

Cristina ia un No-spa.Cel mai Bine ar fi sa Iti faci un Eco .inainte de o sarcina ar fi Bine sa Iti rezolvi fibromul , (fibromul si sarcina nu sunt bune impreuna )

Mergi la inceput