INSEMINARE 87

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristina ai grija cu antibioticele , Gentamicina e cel mai toxic antibiotic pt organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Liniste si pace sufleteasca!! Paste fericit!!!

Nu stiu de cat era folicul, dar abia astept sa vina 28 cand fac beta.
De cand sa imi pun Arefam? Ah si cum sa il iau mai bine? E ok daca il inghit? Eu ma gandeam sa il beau de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna si Hristos a Inviat

Gabyv,e cale lunga pana pe 28,dar merita asteptarea
La mine azi e ziua 13 de la IA,inca nu se vede rosu...burtica imi da usoare dureri,iar sanii sunt umflati si durerosi ...mai mult ca sigur e pe cale sa apara menstra

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Maria, sincer si eu am indoieli legat de antibiotice...ma gandeam sa incerc naturiste. Am avut in casa tinctura de propolis, voi face o cura. Si ma duc la farmacie sa vad ce mai au legat de anexite, infectii in zona genitala sau chiar urinare.

Ce ma nedumereste momentan: la menstra asta am schimbat 7 absorbante azi. Am cheaguri berechet. Iar pe hartie am vazut ceva si nu inteleg ce e ca o pielita, m-am uitat clar, nu era cheag.

Oare ce poate fi? Sa fie vreu avort menstrual? Se pozitivase testul in ziua 13 (desi dupa 20-25 minute). Luni ziua 15, test negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Cristina,este posibil sa fii fost un avort menstrual ,tu ai facut si beta sau doar test?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Nu am facut beta.

Oricum ce puteam face? Chiar daca era sarcina...Cu tot utrogestanul luat? Poate faptul ca am racit sa fi afectat?

Ai idee daca mai exista Polidin? Sunt cam racita si as fi vrut sa fac o cura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela
Ai idee daca trebuie reteta? Oare ce ar fi mai bun?

Pt antibiotic iti trebuie neaparat reteta, indiferent care antibiotic vrei. DAr esti sigura ca vrei antibiotic? Eu ,-am facut fundul parf de Polidin si ciuciu. Am ramas de abia dupa vreo 3 ani de la cura de POlidin.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Knock Knock! Bat si eu timid la usa voastra.
[.....]
Aia mici care ar trebui sa innoate in sperma sotului sunt lenesi si nu au viteza care trebuie( exista in numarul necesar dar nu vor afurisitii sa munceasca)

Laura, bine ai venit! Iti doresc sedere scurta!
Daca d-nii gigei sunt lenesi, atunci sigur ca trebuie IA. E sigura cale sa ramai gravi.
Sunt convinsa ca la anul vei avea in brate co-productia anglo-romana.
DAca stau bine sa ma gndesc, poate artrebui sa repet si eu hormonalele, dar sunt scumpe fi'ar sa fie.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
De cand sa imi pun Arefam? Ah si cum sa il iau mai bine? E ok daca il inghit? Eu ma gandeam sa il beau de maine.

Din seara asta. Pe mine ma punea sa-l bag pe la parter. Ideea e sa numai chinui ficatul. Asa il pui la locul lui si isi face treaba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela
Ce ma nedumereste momentan: la menstra asta am schimbat 7 absorbante azi. Am cheaguri berechet. Iar pe hartie am vazut ceva si nu inteleg ce e ca o pielita, m-am uitat clar, nu era cheag.

Oare ce poate fi? Sa fie vreu avort menstrual? Se pozitivase testul in ziua 13 (desi dupa 20-25 minute). Luni ziua 15, test negativ.

Este f posibil sa fi fost un avort menstrual. Am patit-o si eu. Intr-adevar, schimbi tampoanele ca la balamuc. Se umple imediat. La mine, ce am eliminat, era o "carne", ca o retea. Mici celule lipite una de alta. Cand am incercat sa strivesc intre degete, avea consitenta ficatului, plamanului. Adica simti ca se striveste intre degete.
Oricum, eu am observat ca dupa IA, ciclul e mai abundent. Cea ce e normal, daca endo a fost gros.

Mergi la inceput