INSEMINARE 87
Raspunsuri - Pagina 13
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaBcf Andra -la mine toate cunostintele sunt cu bebe sau Insarcinate. Toata lumea imi spune " esti inca tanara , mai ai timp ". La lucru din 7 fete am ramas 4 ( 3 sunt Insarcinate ). |
Asa si la mine, 4 la munca, o prietena a nascut gemeni acum cateva luni, o cunostinta e gravida in 4 luni, o vecina e si ea gravida, parca s-au vorbit toate.
crisstal_18 spune:
Buna ,
Gabyv,cred ca ai facut deja IA ,Doamne ajuta sa fie cu noroc
Cristina,stiu ce simti si ca esti dezamagita ,dar capul sus,urmatoarea data cu siguranta va fi mai bine
Eu sunt ziua 12 de la IA si am simptome cu gramada de menstra . De azi incolo ma astept sa vina...
Va pupacesc pe toate,va doresc numai bine si un Paste Fericit !!!
ela_ella2003 spune:
Paste fericit fetelor! Si DD sa ne ajute sa devenim cat mai curand mamici...Va imbratisez
Nicole bine ai venit, sper sa nu zabovesti prea mult timp pe aici si sa fugi la burtici
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
gabyv spune:
Buna
Am facut IA, m-a cam durut putin, dar a trecut.
Am avut 15 mil cu mobilitate 98%, eu zic ca e bine.
Mi-a facut si eco, cica urma sa ovulez.
Da si mi-a zis fara spalat pana maine dupa-amiaza.
BelissimaEva spune:
Gaby sa fie intr-un ceas bun si 2 liniute sa te procopseasca peste 2 saptamani!
Pana la urma cat de mari au fost foliculii?
Dragele mele, va doresc un Paste Fericit, plin de liniste si lumina iar bunul Dumnezeu sa va aduca in burtica samburelul mult dorit !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 34 weeks +
AMR 5 weeks +
dankutza spune:
Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
dankutza spune:
citat din mesajul lui gabyv Cristina, te-am prins citesti la aspirante . Corina a zis de pozitie, dar nu a zis si ce suplimente a luat, plus ca a facut o cura de dezintoxicare cu soia.(a spus acum o luna doua ca vrea sa faca) Dar e bine sa mai schimbi pozitia e mai placut. |
Ce e aia cura de dezintoxicare cu soia???
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=31" target="_blank">VA rugam votati ku1 si ku2. Multumim
dankutza spune:
citat din mesajul lui cristina.ela Vreau sa incerc cum a reusit o fata de pe forum, dupa 7 luni de incercari, a folosit pozitia "capra" si a reusit. Sincer si eu am observat ca asa nu mai curge nimic din proba sotului, cum se intampla in pozitia clasica. |
Acum e clar cum vom "lucra" toate in perioada ovulatiei. Na, ca am gasit si emoticon pt asta. I-am zis sotului si mi-a zis ca e logic ca nu cad gigeii pt ca e vorba de gravitatie, se duc in jos si nu o iau la vale sa curga. Pai, in cazul asta, as sta si in cap...
dankutza spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna Am facut IA, m-a cam durut putin, dar a trecut. Am avut 15 mil cu mobilitate 98%, eu zic ca e bine. Mi-a facut si eco, cica urma sa ovulez. Da si mi-a zis fara spalat pana maine dupa-amiaza. |
Doamne ajuta sa fie bine si sa reusesti!
cristina.ela spune:
Dankutza,
Incercam orice numai sa reusim. Vreau sa fac mai intai niste antibiotic injectabil, poate de desfunda trompa stanga, ovarul asta e mult mai activ. Cel drept e situat retrouterin si ma gandesc ca ajunge mai greu proba sotului.
Legat de pozitie, oricum e preferata sotului, asta ca poate si proba lui va fi mai buna daca e mai placut. Cel putin la ultima IA i-am soptit numai prostioare cand am recoltat si a fost super proba.
Acum intentionez sa fac penicilina, gentamicina orice...Ca pe vremuri...
Ai idee daca trebuie reteta? Oare ce ar fi mai bun?
Nu vreau antibiotic pe cale orala ca imi da candida.