Cel putin 10 kg jos (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Gusta si Arturici,sint roasa de invidie!Of!Cred ca cc caracterul meu groaznic nu ma lasa sa slabesc.
De miine ori maninc salate ori proteine.Stiu ca ordinea ar fi proteine si apoi salate ,dar ca intotdeauna proteine ,inafara de brinzeturi gen mozzarela ,cascaval etc. nu ma atrag.
Veti incepe sa va plictisiti de mine.Azi a fost asa cald,ca parca m-as apuca de alergat.In vacanta sigur incep!
Va pup cu drag si va admir pe toate,insa Gusta si Arturici,par de la distanta: ceea ce vreau si nu ma pot abtine.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

azi am chiulit de aici insa nu si de la regim. Sunt la R13, zi de proteine si am servit o salata si un hamburger de vita (doar carnea si o felie de paine).

promit sa revin si sa fac modificarile in lista celor care au raportat.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simimarina72 spune:

Felicit si eu fetele care au reusit sa slabeasca si sa se tina de gimnastica si regim!

Fiindca azi ar fi fost zi de raport, raportez si eu: nimic nou in aceasta saptamana. Din motive obiective si de perioada lunara, nu ma pot cantari dar nu cred ca am slabit vreun gram.

Saptamana asta se prefigureaza doua petreceri : una sambata si una duminica de Florii si apoi urmeaza Saptamana Mare in care nu cred ca voi face mare lucru in asteptarea Pastelui.

Cred ca voi renunta pe moment la regim, pt. ca nu reusesc sa incep nici unul si ma voi resemna sa mananc cat de sanatos si de disociat pot, cu atentie la chstiile care ingrasa.

Daca voi putea, voi face gimnastica cu Tiffany de care chiar imi place - pt. ca vreau sa ma lamuresc ce si cum ar fi mai bine sa fac din cele 20 si ceva de mici programele de gimnastica adresate diverselor zone impanate cu grasimi.

Revin dupa Paste, ca mai devreme nu are nici un sens sa tot adun purcelusi dupa purcelusi in timp ce alte fete ambitioase numara din greu kilele date jos.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Fetelor cand pot manca fasole la Rina ?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca


AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

simi
, nu renunta, si nu te apuca de regim din nou dupa Paste, ptr ca in perioada asta vei adauga ceva greutatii tale si o sa fie si mai greu.
Si de Paste poti manca cumpatat, si sa gusti cate putin din fiecare, se poate, important este sa te mentii, nu cred ca reuseste cineva minuni in perioada Sarbatorilor, dar mentinearea este usoara, si asa cum zice si arturici, totul vine din interior

Propune-ti un target de bun simt(termen rezonabil si kg pierdute la fel de rezonabil) si canalizeaza-ti energia, gandiria pozitiva spre atingerea targetului. Daca vrei multe kg in timp scurt, clar ca te apuca nebunia si nervii cand nu vezi rezultate, dar nu e ok asa.
Nu te mai cantari saptamanal, mai bine la 2 sapt sau lunar.Dar nu renunta.

Poti repeta in fiecare dimineatza /seara: Cat de slaba o sa fiu!

Eu sunt convinsa ca poti!

ana, si stagnarea este buna, ptr ca inseamna ca nu urca acul cantarului. si apoi organismul intra si el intro bine meritata pauza

dulceato, eu cred ca trebuie sa te bag in sedintasi tu poti, ca si restul.
De vina este primavara asta .

Va tin teorie, ca asa ma mentin si eu pe linia de plutire, caci asa cum va ziceam/scriam si in zilele anterioare, nu mananc nimic gresit, mananc putin si des, cantarul nu se misca mare lucru( poate sunt de vina si bateriile, inca nu am reusit sa le schimb) dar hainele sunt largi, lumea ma intreaba daca sunt bolnava ca m-am subtiat, deci este bine, in ansamblu.

azi la MD am mancat 2 mere cu cateva nuci si Goji
la P am spanac cu usturoi cu salata de sfecla- combinatie ciudata dar asta mai am prin frigider la birou.
Gustare: niste fructe deshidratate
C: un baton fibrobar, ptr ca ajung tarziu acasa si nu vreau sa abuzez.

Gusta, arturici

Restul?

Cornelia, Boti, gabyv, pitzinuca, Esthera, Andorix, Roxanaz, Ralcat- ati abandonat?

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Lulu,maninci exagerat de putin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna,

Ma logasem special sa fac o sugestie pt Lulu77 in baza experientei acumulate in ultima perioada in care am reusit sa schimb niste obiceiuri alimentare proaste. Dar a intervenit Dulcetica care a pus punctul pe i foarte direct Fac o paranteza sa-i fac o declaratie Dulceticii - imi place nespus cum scrii

Seara poti incerca o salata verde cu ton sau broccoli (cu fara iaurt de ex) sau fasole verde, spanac sau peste- separat, combinate, cum ai ingredientele si cheful. In loc de acel baton. Incearca doar 2 seri din 7 de ex si vezi cum reactioneaza organismul, in mod normal va fi multumit, nu acumulezi greutate si te simti si mai bine ca mananci. E o schimbare care la mine a functionat si m-am gandit sa ti-o impartasesc pt ca am impresia ca mananci prea putin si din cauza asta meniul devine si monoton, iar organismul se prinde imediat ca vrei sa il fentezi

Sfatul de mai sus l-am primit de la un specialist, m-as bucura sa ti se potriveasca si tie, mai ales ca esti mai tanara, ai arderi mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dulceato, zau ca imi ajunge.
ca tot ceea ce mananc este f hranitor, si nu flamanzesc niciodata.
de ex acum am servit pranzul, un bol mic de spanac cu salata de sfecla...pai ma simt oribil de grea, umflata si balonata, ptr ca ierburile pe mine ma umfla ptr ceva timp si ma satura ore intregi.

chiar nu ma infometez, niciodata, ca stiu ca nu rezov nimic, dar de cand m-am apucat de dieta, mi-am schimbat total meniul, gandirea si optiunile alimentare.nu mai mananc ca sa ma aflu in treaba si combinatii care nu imi fac bine, mananc ce trebuie, cand imi este foame, si incerc sa respect cele 3 mese/zi.
dintotdeauna, legume si fructele mi-au tinut de foame o perioada mai mare decat proteinele.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LYADA, eu nu mananc zilnic baton, deci nu, s-a inteles gresit. mananc acel baton, de ex azi, ca ajung acasa dupa ora 20.00. in rest seara mananc, la ora 17.30-18 am ultima masa- gratare din peste/curcan sau vitel, salate, supe, file de somon cu tartine de paine de secara, etc.
Multumesc

Inainte aveam un program haotic si seara mancam mult si tarziu si porcarii.asa ca am zis stop. masa de dimineatza nu a fost problema ca este la fel dintotdeauna, lactate, cereale sau fructe.
pranzul era si el ciudat, consistent si combinatii nepermise.
l-am schimbat si pe el ca si cina.
am slabit 5 kg ca medie in 2 luni(aproximativ) ceea ce eu zic ca este f bine.

SOACRA MARE
Doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Uf, la mine e exact invers ca la Lulu. Eu, daca nu mananc proteine mor de foame. De la legume singure ma balonez ingrozitor si imi este foame dupa 1 ora.
Azi sunt la a doua zi de proteine. Dimineata am mancat doua oua fierte cu ton in suc propriu si otet balsamic. Acum beau un iaurt cu 2% grasimi. Diseara inca nu stiu, vad ce mai fac. In zilele de vegetale mi-e foarte greu, mi-e foame tot timpul, chiar imi pare rau ca sunt asa ... "carnivora".

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput