Castiga cu cea mai buna reteta de Paste !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Marius, inca nu am experimentat retetele, dar intentionez sa le incerc, mai ales placinta cu carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si in acest caz de unde stii ca sunt cele mai bune retete sau ma rog ce anume te determina sa le propui daca nu le-ai incercat niciodata?
Ideea acestui concurs nu este sa scriem retete de pe diferite site-uri de profil gastronomic, nu este un concurs de "copy&paste", ci sa se prezinte retete legate sub o forma sau alta de Sarbatorile Pascale care sa reprezinte ceva anume pentru cel/cea care le prezinta adica au o experienta proprie. Nu?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Si in acest caz de unde stii ca sunt cele mai bune retete sau ma rog ce anume te determina sa le propui daca nu le-ai incercat niciodata?
Ideea acestui concurs nu este sa scriem retete de pe diferite site-uri de profil gastronomic, nu este un concurs de "copy&paste", ci sa se prezinte retete legate sub o forma sau alta de Sarbatorile Pascale care sa reprezinte ceva anume pentru cel/cea care le prezinta adica au o experienta proprie. Nu?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Marius, stai linistit ca nu am postat cu intentia de a castiga. Am vrut sa propun ceva mai interesant, nu retete clasice si banale pe care le preparam an de an. Ma ataci degeaja. Este rautate pe fata; daca te uiti in urma mai sunt retete copiate de pe net dar tu nu le-ai vazut. In alta ordine de idei eu nu vad sa scrie in regulament ca trebuie sa postam retete incercate sau "creatie proprie". Inainte sa ma ataci pe mine trebuia sa verifici daca si alti concurenti au procedat la fel. repet - nu am postat cu intentia de a castiga. Din experienta mea de gospodina in bucatarie, (25 de ani de cratita) cred ca acestea sunt retete deosebite. Daca te satisface raspunsul meu, iti doresc, spor la treaba!
Va doresc tuturor Paste fericit!

Mergi la inceput

Ok, nu te supara, dar este, sau poate deveni frustrant, pentru oricare alta participanta care a citit mesajul "Acum aveti ocazia sa ne spuneti retetele voastre preferate" si care "retete preferate" presupun o experienta directa nu un copy&paste de pe diferite site-uri, Ok? E la urma urmei o chestiune si de demnitate, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Ok, nu te supara, dar este, sau poate deveni frustrant, pentru oricare alta participanta care a citit mesajul "Acum aveti ocazia sa ne spuneti retetele voastre preferate" si care "retete preferate" presupun o experienta directa nu un copy&paste de pe diferite site-uri, Ok? E la urma urmei o chestiune si de demnitate, nu?

OK, dar nu iti inteleg inversunarea si nu inteleg de ce ma ataci doar pe mine. Ti-am spus ca mai sunt retete copiate. Considera ca NU particip la concurs.
Am in calculator 15 carti de bucate si de acolo am luat retetele. OK retetele tale sunt cele mai originale. Castiga tot, dar lasa-ma ca nu vreau sa castig. Doar am postat si atat. Sterge ce am postat, dar nu vreau sa mai vad comentarii DOAR la adresa mea cand si altii au procedat la fel. Ce faci tu este atac la persoana. Cu respect, dar NU mai raspund la mesaje.
Sa ai parte de tot binele din lume. Acuma plec la biserica sa tai Sf. Paste. Toate gandurile bune pentru tine si ceilalti concurenti.

Mergi la inceput

Nu am nimic cu tine personal, nu te cunosc am insa cu gestul de a copia. Nu este corect fata de altii nu e fair play. Asta este tot. Daca vroiai doar sa prezinti retete indiferent daca le-ai incercat sau nu exista sectiunea dedicata de foarte mult timp. Dar asa, nu este corect oricum as suci-o. Imi para rau.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Citat:

Nu am nimic cu tine personal, nu te cunosc am insa cu gestul de a copia. Nu este corect fata de altii nu e fair play. Asta este tot. Daca vroiai doar sa prezinti retete indiferent daca le-ai incercat sau nu exista sectiunea dedicata de foarte mult timp. Dar asa, nu este corect oricum as suci-o. Imi para rau.
Sarbatori fericite!

Eviti sa imi raspunzi la intrebare. Pe altii care au procedat la fel ca mine, de ce nu i-ai vazut? Ei pot sa procedeze asa, doar eu nu. Lasa lucrurile asa.......ma abtin de la alte comentarii.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

eu va scriu reteta mea de tiramisu:aveti nevoie de 500 gr mascarpone,piscoturi de sampanie(in functie de marimea tavi,4 oua,zahar pudra dupa gust,wischi,cafea. se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste,se adauga mascarponele putin cate putin pana se incorporeaza tot,se adauga putin wischi,albusurile separat spuma tare,se amesteca cele 2 compozitii.se face cafea la filtru mai tare si neindulcita.se trec piscoturile prin cafea,se aseaza un strat in tava,apoi se pune jumatate din crema,apoi iar se pune un rand de piscoturi si terminam cu crema,pudram cu cacao sau cafea.se da la rece pt cateva ore!sper sa va placa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

Si o reteta de drob de pasare care o am de la mama mea!500 gr ficat de pui,500gr pipote+inimi,ceapa verde,usturoi verde,condiment pt drob,4-5 oua,sare piper,verdeata.se fierb maruntaiele in apa cu sare(eu pun ficatul separat de pipote si inimi),ceapa se calaeste cu usturoiul,dupa ce au fiert maruntaiele,de dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa,condimentele,3-4 oua,verdeata(patrunjel si marar),se pun la copt intr-o tava de cozonac/chec,deasupra se bate 1-2 oua si se da la cuptor la foc mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

CIORBA DE MIEL:Se pune la fiert jumatate de cap de miel,se da un clocot,apoi se schimba apa,se adauga radacina de morcov si patrunjel calite putin impreuna cu o ceapa.Se lasa aprox o ora la fiert,se adauga frunze de spanac,putin lamaie.Se ia de pe foc si se adauga 3 galbenusuri amestecate cu smantana,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pofta buna!

Mergi la inceput