Ma simt jignita
Raspunsuri - Pagina 18
Selene_Bunny spune:
monica, mai amuz o buna bucata de vreme, noi am luat din Carrefour lapte Mueller cu arome, la oferta, l-am luat duminica seara, expira vinerea viitoare. De pofticiosi, am baut toti 3 din aceeasi sticla, lapte cu aroma de vanilie, acolo, pe loc. Sticla sigilata, fara problema. Insa, odata ajunsi acasa, eu am facut o enterocolita de am zis ca acolo mor. Niste dureri de m-am zvarcolit pe jos la propriu, chemat Salvarea, vomat toata noaptea cu dureri de sa mor, plus a doua zi, ba, cand m-a luat voma, m-a luat si diareea, asa, exploziv amandoua, si mai eram si in perioada delicata, bine ca am reusit sa ajung la baie, macar de data aia, ca pe urma, pozna a mai ajuns...
A urmat Daria, dupa ce am terminat eu, interesant ca nu concomitent, eram in parc si odata a inceput sa vomite in jet, tam-nesam...
Apoi D. ...
Stiu ca faina, faina de malai, zaharul, fasolea uscata, lintea, porumbul mai pot fi folosite si dupa data expirarii.
Dar eu cu ouale si produsele lactate nu ma joc, poa' sa fie mama ofertelor.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny monica, mai amuz o buna bucata de vreme, noi am luat din Carrefour lapte Mueller cu arome, la oferta, l-am luat duminica seara, expira vinerea viitoare. De pofticiosi, am baut toti 3 din aceeasi sticla, lapte cu aroma de vanilie, acolo, pe loc. Sticla sigilata, fara problema. Insa, odata ajunsi acasa, eu am facut o enterocolita de am zis ca acolo mor. Niste dureri de m-am zvarcolit pe jos la propriu, chemat Salvarea, vomat toata noaptea cu dureri de sa mor, plus a doua zi, ba, cand m-a luat voma, m-a luat si diareea, asa, exploziv amandoua, si mai eram si in perioada delicata, bine ca am reusit sa ajung la baie, macar de data aia, ca pe urma, pozna a mai ajuns... A urmat Daria, dupa ce am terminat eu, interesant ca nu concomitent, eram in parc si odata a inceput sa vomite in jet, tam-nesam... Apoi D. ... Stiu ca faina, faina de malai, zaharul, fasolea uscata, lintea, porumbul mai pot fi folosite si dupa data expirarii. Dar eu cu ouale si produsele lactate nu ma joc, poa' sa fie mama ofertelor. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
SELENE imi pare rau de voi ,probabil sunteti predispusi .Ati mai patit-o si altadata de la alte alimente? Asta nu-i de ras .
Io n-am cumparat niciodata lapte din ala de care zici.Si de laptele la cutie cu termen de garantie indelungat,d-ala UHT ma feresc ca naiba,ba chiar ma cert cu husbandu' cand mai ia asa ceva.Noi cumparam lapte de la o tanti din piata de ani de zile,sau daca nu-i ea de la un nene,ambii au vaci si stau intr-un cartier marginas din Arad.De la ei luam si branza telemea,cas etc.Cand nu ne nimerim de la ei,eu prefer sa cumpar lapte de la firme din judet - adica sa fie cu termen de garantie cat mai scurt,deci mai proaspat,numai ca nu gasesc nicicum altfel si e urgent, iau d-ala la cutie.Nu ma incalzeste pe mine ca-i fiert,rasfiert,sterilizat si super ambalat si scos din el tot ce-i mai bun.
Eu am baut si la tara si mai beau si-acum cand merg laptele nefiert proaspat muls ,am dat chiar si copiilor si n-au avut nimic.E de-o mie de ori mai sanatos decat porcariile alea la cutie .
Stiu si eu ca teoretic lactatele si ouale-s periculoase,dar chiar nu nu cunosc personal pe nimeni care s-o fi patit de la ele.
Acum stii ce beau? Zer Am vorbit cu "furnizorii" nostrii de lapte sa imi aduca ... zer,ca au din belsug la cata branza pentru vanzare fac.http://www.terapiinaturiste.ro/preparate-zer.php Eu il beau in loc de apa,la concurenta cu ... copiii ca vad ca si lor le place.
salcia spune:
citat din mesajul lui anya Tin minte ca un om cu bani si relatii a preluat fostul hotel Europa din Eforie. L-a aranjat, a facut spa si...i-au fugit clientii straini. De ce oare? Pentru ca pe alaturi trecea strada-bazar iar plaja nu i-a concesionat-o nimeni ca sa arate macar curatata. Anya |
Anya, la Europa am stat in iulie 2008 (intr-un teambuilding cu colegii). In perioada respectiva era 200 euro camera/noapte, in banii astia nu aveai inclus accesul la nimic (jacuzzi si alte bazine ce mai aveau ei, hotelul fiind si baza de tratament/SPA), camera plina de praf, draperii gaurite si niciun produs de igiena in baie (sampon/gel de dus). In schimb mancarea a fost buna. A propos, personalul ne-a atras atentia foarte tafnos ca accesul la jacuzzi si altele se plateste separat (e oare cazul sa fii tafnos cu ditamai compania care face teambuilding la tine in hotel la 200 euro/noapte?! intreb si eu retoric...).
Plus ca statiunea in sine e groaznica, balamuc, mirosuri, manele (si chiar daca nu stai fix in zonele nasoale, tot trebuie sa treci mereu prin ele). Abia in ultima zi am descoperit un colt linistit intre cele doua Eforii, liniste, curatenie, si 2-3 nudisti pierduti pe-acolo...
Iar colegii care au organizat teambuildingul imi spuneau ca ei au vrut initial sa ne duca la Rex, in Mamaia, dar acolo era 400 euro/noapte...
A propos, am stat si la Cocor, ca zicea cineva, si nici acolo nu mi s-au parut serviciile pe masura preturilor (cred ca am cheltuit in 5 zile vreo 2-3000 de euro, ca am facut si diverse proceduri la SPA, a fost ok, dar sincer nu merita atatia bani). Plus ca am nimerit si intr-o perioada (culmea, in afara sezonului, adica in aprilie) cand era plin hotelul de diversi oameni asa stil politician corupt sau afacerist veros si care ocupau toata ziua absolut toate zonele de uz comun (gen jacuzzi, dusuri de nu-stiu-care etc.). Se gandeau probabil ca daca tot au platit atatia bani, nu se mai misca toata ziua de-acolo. Iar in jur totul arata ciudat (ca sa nu zic sinistru) ca de, era in afara sezonului (si erau si foarte multi caini, ne era frica sa ne plimbam).
Dar am nimerit si un hotel ok la mare, intr-un week-end, cred ca in Venus sau Cap Aurora, intr-o zona mai linistita, ne-aglomerata. Pentru un week-end a fost in regula, mai mult nu cred ca merita sa stai la noi pe litoral.
iulia_b spune:
Eu am ajuns la concluzia ca exista o categorie de turisti, care au ajuns la un anume grad de maturitate, din mai muklte puncte de vedere, si care se simt bine in orice loc (ma rog nu chiar in toate). Au detasarea necesara si cauta placeri in altceva decat cuta imperfecta de la cuvertura sau gaura din prosop. Aia care au ramas la stadiul asta au niste probleme nerezolvate, nu neaparat cu lumea din jur ci mai ales cu ei insisi. Astia maturii incearca sa se apropie de natura, cauta altfel de experiente, aialalti care pot fi si parveniti is mai catolici decat papa. Auzi, fata, sa nu fie Vuittoane la magazinul de pe plaja, acolo unde se vand galetuse, slipi si acadele. Cam asa ceva.
chris27 spune:
Haideti cu cortul!Eu nu l-as da pe nici un hotel!Si serviciile ti le prestezi dupa bunul plac.Serios...
Poate ar trebui sa incercati si forma asta de turism.Pe mine ma incanta si ma face sa ma simt libera cu adevarat.Turism fara constrangeri cu iz de mancare facuta la ceaun,cu vecini sau fara vecini.Va propun sa schimbati putin stilul,poate o sa va placa.
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
monica70 spune:
citat din mesajul lui iulia_b Eu am ajuns la concluzia ca exista o categorie de turisti, care au ajuns la un anume grad de maturitate, din mai muklte puncte de vedere, si care se simt bine in orice loc (ma rog nu chiar in toate). Au detasarea necesara si cauta placeri in altceva decat cuta imperfecta de la cuvertura sau gaura din prosop. Aia care au ramas la stadiul asta au niste probleme nerezolvate, nu neaparat cu lumea din jur ci mai ales cu ei insisi. Astia maturii incearca sa se apropie de natura, cauta altfel de experiente, aialalti care pot fi si parveniti is mai catolici decat papa. Auzi, fata, sa nu fie Vuittoane la magazinul de pe plaja, acolo unde se vand galetuse, slipi si acadele. Cam asa ceva. |
Mai probabil exista si o gramada de turisti,mai ales generatia tanara, care-au fost crescuti doar la oras,de mame care au dezinfectat in permanenta dupa ei si asa-s obisnuiti,aia pretind ...
Eu am 42 de ani si-am prins si alte vremuri: tabere cu dormitoare si bai comune,vacante la tara cu spalat la lighean ,ca pe vremea aia n-aveau facute baile,vacante si dormit la cort pe te miri unde ,am fost si la munte si la mare si-n statiuni balneoclimatelice in toate conditiile posibile: la gazde - la bloc sau la casa,la pensiuni,la hoteluri de diferite stele,am dormit chiar si in chilie la maicute la manastiri (saltea beton armat ) Ma adaptez la orice daca e cazul.Dar daca platesc cu pret de camera la gazda cu doua familii la comun,nu ma astept atunci la servicii de hotel de trei stele ... Important e sa stii la ce sa te astepti - nimanui nu cred ca-i convine sa plateasca preturi de-alea astronomice la hoteluri asa-zis de 4-5 stele si sa se trezeasca in mizerie sau cu servicii de mizerie.
Dar sunt de acord si or fi destui si din categoria parveniti cum le zici si carora "totul le pute".
Si eu de cand am copiii am ales doar hoteluri/pensiuni de 3 stele,ca sa am toate conditiile . Dar asta nu inseamna ca nu i-am dus si n-o sa-i mai duc si pe la neamuri pe la tara si n-o sa-i las sa se tavaleasca pe unde au chef . Atat ca acum cam au cu totii baie,e muult mai comod decat pe vremuri.
monicabo spune:
Selene, nu o fi fost la voi vreo enterocolita virala? Prea ati luat unul dupa altul...
Ca ma gandesc, daca era de la laptele ala, o pateati toti cam in acelasi timp, nu pe rand.
De obicei cand ceva nu-ti pica bine, organismul reactioneaza in primele 12 h nu la 2-3 zile distanta...
Zic si eu, ca idee, nu pt a-i scuza pe cei cu laptele Doamne fere....
Eu de ex. am mai patit din astea: m-a luat pe mine o stare naspa, cu dureri de burta+ stari de voma, m-am gandit ce-oi fi mancat in ultimele ore, fac pronosticuri de la ce o fi, de la ce n-o fi, si ma trezesc ca pac, peste 1-2 zile fac si fetele (eventual si una dupa alta, la 1 zi diferenta), si sitam SIGUR ca am mancat chestii diferite pe parcursul zilei (de ex. eu acasa/serv/oras, ele la gradinita), iar de seara, iar mancare diferita (uneori mancam separat, ca ele se culca mai devreme decat noi, si daca noua nu ne e foame la ora aia, nu mancam)
Sper ca sunteti bine acum cu totii (nu stiu cand vi s-a intamplat, recent sau mai demult)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Lo_li_Ta spune:
citat din mesajul lui iulia_b Eu am ajuns la concluzia ca exista o categorie de turisti, care au ajuns la un anume grad de maturitate, din mai muklte puncte de vedere, si care se simt bine in orice loc (ma rog nu chiar in toate). Au detasarea necesara si cauta placeri in altceva decat cuta imperfecta de la cuvertura sau gaura din prosop. Aia care au ramas la stadiul asta au niste probleme nerezolvate, nu neaparat cu lumea din jur ci mai ales cu ei insisi. Astia maturii incearca sa se apropie de natura, cauta altfel de experiente, aialalti care pot fi si parveniti is mai catolici decat papa. Auzi, fata, sa nu fie Vuittoane la magazinul de pe plaja, acolo unde se vand galetuse, slipi si acadele. Cam asa ceva. |
Mi se pare malitios mesajul asta. De ce crezi ca "maturitatea" sta in a te simti bine oriunde, cu orice ti se da? Pentru unii, sau hai sa zic pt mine, sa nu vorbesc in numele altora, e importanta si gaura din prosop, si cuvertura, si decorul camerei, si curatenia! E important sa dorm intr-un pat pufos, sa am o priveliste frumoasa, produse de baie ca lumea si servicii bune. La costul aferent. E important sa nu ies intr-o atmosfera de bazar, cu cascarabete scorojite pe post de terase, gauri in asfalt si o atmosfera generala de ruina acoperita cu un strat de vopsea. E important sa pot sa mananc altceva in afara de piept de pui/ceafa de porc cu cartofi prajiti sau manacare pseudoitalieneasca. Mie imi place sa ma bucur de toate si pe litoralul nostru n-ai sanse sa-ti iasa bine, dupa standardele mele si cazarea, si mancarea, si atmosfera, si mai alea, serviciile.
Ce apropiere de natura la noi la mare? Ce experiente? Pai alea le cauti pe alte continente, in locuri speciale. Eu nu ma duc la Eforie in cautare de experiente sau comuniune cu natura. Mi se pare ca-i jignesti pe toti cei carora le place sa calatoreasca la un anumit standard, poate mai ridicat decat al tau. Nu toti cei carora le plac hotelurile bune si chiar luxul, sunt parveniti sau fitosi. Nu mi s-a parut ca a avut nimeni pretentii exagerate pe aici. Sau poate sushi-ul meu?
ch_dana spune:
Monica, nu cred ca a fost ceva viral. Marca asta are probleme, sotul a avut chef de niste kefir Mueller din Kaufland si am luat si iaurtel pt copil (nu mai aveam, altfel n-am fi luat, am zis ca deh, marca germana). Sotul a patit aproape ca Selene, a avut probleme mari cu stomacul, iar copilul a scuipat iaurtul din start, n-a facut niciodata asa cu nici un aliment.
belleane spune:
off topic
ch_dana: e o impresie total gresita, de ceva timp consumam numai iaurt natural de la ei,smantana si uneori si Kefir.
Iaurtul lor natural pe langa faptul ca nu contine tot felul de alte chestii cum contin celelalte este si foarte bun. Noi n-am avut probleme, nu cumparam cu fructe sau alte grozavii.