Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am vazut si eu aseara. Probabil cu doua zile inainte de incheierea inscrierilor o sa mai precizeze ei ceva. Tara de kkt! Am inchis ochii la multe mizerii dar inscrierea la scoala de anul asta m-a scarbit pentru mult timp de-acum inainte.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora1 spune:

Subscriu intru totul la postarea de mai sus a lui Androix. Uneori simt ca nu mai am nici energia necesara pentru a-mi exprima dezamagirea si frustrarea care vine din neputinta de a schimba ceva. Am asteptat etapa 2, iata-ma la sfarsitul etapei 1 si habar n-am daca la scoala la care as vrea sa-mi inscriu copilul (care apropo! e cea mai apropiata scoala de domiciliu, doar ca -deh- e in alt sector...) se vor face sau nu inscrieri in etapa 2, fiind cica o scoala dintre alea mai cautate. Am sunat vineri toata ziua la secretariat pe toate telefoanele posibile - nici vorba sa raspunda cineva. De altfel cred ca erau scoase din priza. Ce ghinion sa trebuiasca sa-mi inscriu copilul in ceea ce ar trebui sa fie o etapa minunata in viata lui (si a mea, nu-i asa?) in mijlocul acestei harababuri generale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Au aparut criterii noi! De pe link-ul de la prima pagina, se cauta fiecare scoala, pe sectoare. Eu m-am uitat la 3 scoli si sunt putin diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

unde? ca eu nu vad nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu gasesc criterii noi. La ce scoli anume ai gasit tu?
Nici macar locurile ramase pentru etapa II nu s-au afisat inca.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa rectific: eu m-am uitat la Goethe, Vlahuta si Elena Vacarescu, adica cele cu germana si au aparut niste criterii noi (desi nu scrie ca ar fi pentru etapa a doua). M-am uitat acum si la alte scoli si nu a aparut nimic.

Mergi la inceput

La "Elena Vacarescu" scrie "copii care frecventeaza gradinita din proximitatea unitatii scolare". E o gradinita mai aproape de "Elena Vacarescu" decat gradinita 85? Sau la 85 se refera? Sau la gradinitele particulare din zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Probabil vor incepe sa le puna usor usor pe toate pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Dar inscrierea incepe marti, nu? Pe 20 martie.

PS: M-a derutat punctul 4. de aici: http://www.isjmm.ro/download/adresa_mects_33480%20din%2016.03.2012-finalizare%20prima%20etapa.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

La "Elena Vacarescu" scrie "copii care frecventeaza gradinita din proximitatea unitatii scolare". E o gradinita mai aproape de "Elena Vacarescu" decat gradinita 85? Sau la 85 se refera? Sau la gradinitele particulare din zona?

Cred ca intra si gradinita de pe Iorga, nu prea vad de ce nu ar intra

Mergi la inceput