Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

USORLILI:
maine (luni, 19.03) se afiseaza copii inscrisi in prima etapa si implicit numarul de locuri ramase libere ptr etapa a II-a, precum si alte criterii aprobate ptr selectia copiilor in etapa a II-a (pe langa cele care sunt deja in metodologia oficiala).
marti (pe 20.03) incepe inscrierea efectiva (adica inregistrarea datelor in programul informatic) ptr etapa a II-a.

am vazut ca au mai schimbat datele afisate pe site-ul ISMB referitoare la unele scoli, de ex la cel putin 4 scoli pe care le am urmarit eu s-a suplimentat numarul de clase si la pregatitoare si la a 1-a (ieri NU erau modificate in acest sens).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ina, mai multe sau mai putin clase?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Ina, mai multe sau mai putin clase?

Androix Bijoux

Mai multe!
Aproape toate au suplimentat pentru a avea locuri si pentru etapa a doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da si eu ma uit la 2 din scoli.
Si au suplimentat cu inca o clasa ( pt cls I ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Ina, multumesc de raspuns.
Eu nu-mi revin. La noi au dublat numarul de clase. De la 3 la 6 (ma refer numai la pregatitoare). La cl I au marit de la 4 clase la 7. Acu' eu ma intreb unde-i baga frate? Din pacate cred ca-i va sacrifica pe cei mai mari si-i va trimite la cursuri dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Scoala unde vroiam noi nu mai detine recordul de clase I pe sector. 8 aveau, acum mai e cel putin una tot cu 8 clase. Cu siguranta vor face mai multe schimburi, e consecinta logica pentru ca nu exista spatiu suficient. Nu stiu cat de bine ne va pica sa invete dupa amiaza inca din clasa a IV-a.
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns and69 spune:

Scoala 186 este in parteneriat cu Gradinita %0 de pe strada N Iorga. Menk va merge pana la utma la Goethe!

Mergi la inceput

S-au afisat locurile pentru etapa a II-a si critetiile scolii. Cred ca au suplimentat numarul de clase mai degraba ca sa cuprinda toti copiii care s-au inscris in prima etapa care probabil au depasit asteptarile lor nu ca sa aiba locuri in etapa a II-a.
http://ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Si in scoala noastra se pare ca tot pentru cei din etapa I au suplimentat locurile. Sansele sa intram la scoala asta sunt mici-mici, din cate imi dau seama.

Voiam sa va intreb: ce se intampla daca nu se va completa numarul de copii intr-o clasa. (De exemplu vor fi 15 sau 18?) Adica unde este limita inferioara la care se formeaza o clasa pregatitoare? D-na educatoare va fi platita in functie de numarul de copii din clasa? Sau doar scoala este platita la numar de copil?

Edit: am sunat la tel verde (bun lucru tel verde asta) si mi-au zis ca daca este o singura clasa si necompletata (doar 12 copii inscrisi pe scoala, la pregatitoare), se va forma clasa, chiart daca sunt sub 25 de copii inscrisi.

Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de numarul de clase in paralel. Exemplu: daca o scoala (ca la mine) are 8 clase de a 3-a: una are 21 de copii si celelalte cate 25. Vor imparti cate 3 copii din cea de 21 la cele de 25 care vor avea 28. Invatatoarea poate prelua clasa 0 si fac rost si de o clasa libera.
Daca exista spatiu suficient sau daca exista doar 1-2 clase in parale si nu au cum sa cumuleze (maxim 30 merg de obicei) vor functiona si clase de 15-18 copii.

Mergi la inceput