Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Nu am auzit de vre-o scoala de stat in Bucuresti care sa aiba after cu paturi. After-ul inseamna o sala cu banci in care isi fac lectiile supravegheati de un pedagog. La unele scoli exista cantine/sali de masa unde se aduce mancare, la altele se merge la o cantina din zona si a treia varianta e cu pachetelul de acasa. Sport se poate face contra cost dupa ce se termina orele de dupamiaza (dupa 18.00).Anya
CN Emil Racovitaclase cu profil inot obligatoriu !-IV, apoi ramane una singura de inot, restul obisnuiteDianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Foarte frumos! de CN Emil Racovita zic. Daca nu aveam baiatul mai mare la alta scoala, pt asta micu' m-as fi gandit la aceasta scoala. El deja a participat la concursuri de inot, asa ca s-ar fi potrivit bine. Scapam de platitul la club .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyzeno spune:

Bun#259; ziua! Eu am unul dintre copii pu#355;intel mai mare...Am v#259;zut mesajul anterior referitor la after, mai exact la paturi....
La Colegiul Sf. Iosif, sect 4, care este de stat, unde sunt #351;i clase primare, exist#259; after cu paturi, ba, pot s#259; v#259; spun din experien#355;#259; c#259; somnul este obligatoriu pt m#259;car o or#259;...sunt paturi etajate, din lemn, copiii dorm īn pantaloni si tricouri pt c#259; dac#259; s-ar schimba īn pijamale ar dura prea mult...a#351;a au fost explica#355;iile. Dup#259; somn, se schimb#259; īnapoi īn uniform#259; (pe care o dau jos imediat dup#259; ore cīnd au program de mas#259; #351;i eventual o jum de or#259; alergat prin curte), si apoi se apuc#259; de lec#355;ii īn alt#259; īnc#259;pere. Mie mi-a convenit programul deoarece copilul meu se odihnea īnainte de lec#355;ii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyzeno spune:

Imi cer scuze pt cum a fost scris mesajul...habar nu am de ce, dar a fost prima data cand am intrat si nu stiu ce am tastat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Guguluff, nepoata mea este inscrisa la scoala 12 din Aviatiei si sora mea era suparata ca nu are cine sa vina la grupa pregatitoare ca sunt putine care au dubla specializare. Si ca anul asta ar face cu una din scoala si la anul li s-ar schimba iar Invatatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Gata, am rezolvat-o in sfarsit. Suntem la Pia, in clasa I-ii. Nu ma intrebati de ce, dar desi eram hotarata acum cateva saptamani sa o dau la pregatitoare. Sunt prea multe necunoscute la pregatitoare, acum. Daca era mai mica, nu ezitam, dar face 6.5ani in toamna.
Au fost amabile secretarele, chiar au avut rabdare cu mine, m-am hotarat si razgandit in biroul lor. Dar scoala tot santier e, era scara principala maturata de o tanti, strangea mai mult decat daca ar fi maturat pe strada si erau si niste zdrente de covoare aruncate pe acolo.
Riloasa, situatia asta e peste tot, la pregatitoare, cred. La ei temina clasa a IV-a 4 sau 5 invatatoare si ale o sa cam ia clasa I-ii, in mod normal (cica sunt unele care vor la pregatitoare, dar mai putine). Deci invatatoarele de pregatitoare sunt din afara scolii, de obicei. Nu poti stii cu cine nimeresti.
Sper sa aveti parte fiecare de scoala pe care v-o doriti pentru puiutii vosti. Sau macar de o alternativa buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Guguluff, ma bucur mult ca te-ai linistit si ai inscris fata unde iti convine. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guguluff

Gata, am rezolvat-o in sfarsit. Suntem la Pia, in clasa I-ii. Nu ma intrebati de ce, dar desi eram hotarata acum cateva saptamani sa o dau la pregatitoare. Sunt prea multe necunoscute la pregatitoare, acum. Daca era mai mica, nu ezitam, dar face 6.5ani in toamna.
Au fost amabile secretarele, chiar au avut rabdare cu mine, m-am hotarat si razgandit in biroul lor. Dar scoala tot santier e, era scara principala maturata de o tanti, strangea mai mult decat daca ar fi maturat pe strada si erau si niste zdrente de covoare aruncate pe acolo.
Riloasa, situatia asta e peste tot, la pregatitoare, cred. La ei temina clasa a IV-a 4 sau 5 invatatoare si ale o sa cam ia clasa I-ii, in mod normal (cica sunt unele care vor la pregatitoare, dar mai putine). Deci invatatoarele de pregatitoare sunt din afara scolii, de obicei. Nu poti stii cu cine nimeresti.Sper sa aveti parte fiecare de scoala pe care v-o doriti pentru puiutii vosti. Sau macar de o alternativa buna.

La scoala unde am inscris-o pe fiica-mea directorul a hotarat ca invatatoarele care termina clasa a IV a vor lua pregatitoarele si la clasa I vor veni invatatoare noi. Bineinteles, pana la toamna se pot schimba multe dar deocamdata mi se pare o idee buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La noi din trei invatatoare care termina clasa a IV-a, doua vor lua clasele pregatitoare si una clasa I, urmand a se face concurs pentru inca doua posturi de invatatoare pt clasa I. Deci e de bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

a mai aparut o precizare a Ministerului cu privire la inscrierea copiilor la scoala:
http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/clasa_preg/20120316%20precizari%20inscriere%20clasa%20preg_I.pdf

Mergi la inceput