Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Multumim usorlili !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui usorlili

In rest nimic nou. S-au invartit in jurul cozii o ora. Si au mai prezentat niste grafice (pe care Oana Badea le dadea a fi foarte importante pentru parinti). Despre manualele pentru clasele 1-4, ceva de genula asta. Aici am fost un pic absenta.

Din ce am inteles vor sa schimbe curricula pt fiecare an de inceput: adica pregat, cls 5 si cls 9.
Astfel ca de acum incolo usor-usor toata curricula va fi schimbata.
Eu asa am inteles ...

In rest Baba asta mi se pare cam pe linga ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Unde ati reusit sa vedeti conferinta de presa? M-am mutat pe toate canalele intre 11 si 11:30 si nu am gasit nicaieri. Doar la Antena 3 era in fundal o fereastra in care se vedea DAR nu se si auzea conferinta E undeva pe net arhivata unde s-ar puatea vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pe B1 au dat niste frinturi, nu au dat tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Guguluff- voi nu ati fost recenzati de 17, pentru ca la momentul -recenzarii erati arondati la JM. Recenzarea s-a facut pe teren- la mine de ex s-a concretizat intr-un biletel de 5/5sm lipit la intrarea in bloc pe care era un nr de tel si ii anuntau pe toti cei cu copii de scoala- si care nu sunt la gradi de langa scoala- sa sune pentru recensamant. Daca voi sunteti la o gradi de stat langa JM s-ar putea sa fi fost recenzati la ei. In cazul asta in mod automat recenzarea ar trebui "transferata" la 17. Eu zic sa suni la inspectorat cat mai repede si sa lamuresti situatia. Eu inteleg ca vreti sa incercati in etapa 2 la JM si apoi in etapa 3 sa va intoarceti la 17, daca nu vor fi locuri la JM.
17 e totusi o scoala solicitata de aia nu va promit sa va tina locul pana in etapa3...suna la inspectorat si obtine o confirmare ca iti vor pastra locul al 17. Nu e vina ta ca nu ai fost recenzata la 17, de vreme ce abia dupa ce s-a incheiat recensamantul strada ta a fost arondata la ei.
De intrat la ei - eu stiu mamica unei fetite de la gradi de la pitika mea care a fost la 17 prin toamna si a vizitat scoala fara probleme. In timpul orelor e clar ca nu va lasa sa intrati, s-ar putea sa nu va lase nici sa stati pe holuri pana la pauze- asta e de inteles...nici mie nu mi-ar conveni -sa zicem copilul meu iese din clasa singur sa mearga la toaleta si da nas in nas cu cine stie ce strain pe acolo...ca sunt acre asta e problema lor, probabil sunt si cei de la scoli destul de stresati din cauza inscrierii...probabil zeci de parinti suna sa ceara informatii, cer sa viziteze etc Eu zic sa mergi la pauza si sa anunti ca bodygardul ca vrei sa vorbesti cu invatatoarea x- cauta pe site pe una care are acum clasa a 4-a. Daca te conduce la ea, spune-i ca vrei sa inscri copilul la pregatitoare si vrei sa afli cam pe unde vor fi clasele etc...Probabil iti va spune ca ea va lua clasa 1, dar poate totusi iti arata cum sunt clasele etc. Daca bodygardul doar iti indica unde e clasa doamnei respective...profita si fa un tur complet al scolii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Nu conteaza daca ai fost recenzat sau nu, important este sa fii arondat la scoala respectiva. Pe noi nu ne-au recenzat la nici o scoala (ori nu ne-au gasit acasa ori nu au venit deloc) si nu am avut nici o problema la insciere. Asa cum am mai spus, am verificat pe site-ul scolii lista cu strazile arondate si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nu conteaza in etapa1, mai ales ca recenzarea s-a facut cum s-a facut, dar conteaza pentru etapa3. Practic in etapa2, se vor pastra doar locurile celor recenzati. In etapa 2 vor fi disponibile pentru cei nearondati toate locurile ramase neocupate in etapa 1- minus locurile celor recenzati si care inca nu s-au inscris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cand au zis ca afiseaza listele cu cei inscrisi in etapa 1 si cu locurile ramase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Cand au zis ca afiseaza listele cu cei inscrisi in etapa 1 si cu locurile ramase?

Anya

19 martie.

http://www.ismb6.edu.ro/noutati/417/CALENDARUL_inscrierii_in_clasa_pregatitoare.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vroiam in faza doi sa o inscriem la sc. 12, in Aviatiei. E aproape de bunici, noi am merge mai mult pana la ea. Ma saturasem de scolile "cautate", cu pretentii, unde suntem tratati cu flit.
Insa jumatatea mea mai buna nu vrea sa riscam, sa ne trimita la vreo scoala cu locuri libere, intr-un colt opus al orasului. Deci o vom inscrie la 17 maine sau poimaine, la pregatitoare, indiferent de clase, invatatoare, programa, after si alte mii de necunoscute. E un loc sub soare pentru toti, sper.
Foarte ciudat, ma gandeam, daca iti schimbi domiciliul din martie pana in septembrie ce faci? Daca te muti in alt oras, faci naveta cu copilul la scoala de care apartineai inainte? Sunt sigura ca dragul de minister nu s-a gandit la multe de acest gen, asa cum nu s-a gandit ca sunt parinti care spera ca au loc sigur acolo, insa nu s-au preocupat de recenzare crezind ca e ceva automat: stai pe strada X, apartii de scoala Y.

Mergi la inceput